Steppingstone & trampsten

Steppingstone & trampsten billigt för ditt hem och trädgård 2021 ✓ Inred med Steppingstone & trampsten av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Steppingstone & trampsten, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1

Steppingstone Offerdal

Steppingstone Offerdal
Endast 299 kr

Perfekt för dig som inte orkar kapa till dina skifferbitar. Steppingstone Offerdalsskiffer är trampstenar för trädgårdens gångar och ytor. Storleken håller sig mellan ca 400-600mm. Former och tjocklek kan variera och ger ett natuligt liv till trädgårdens rum.

Steppingstone Oppdalsskiffer

Steppingstone Oppdalsskiffer
Endast 329 kr

Med steppingstone skapar man vackra gångar i trädgården. Oppdalsskiffer är en vacker natursten med ursprung från Norge. Stenen varierar i nyans och ger naturliga skiftningar och strukturer.

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Steppingstone Glimmerskiffer

Steppingstone Glimmerskiffer
Endast 199 kr

Att anlägga snyggare trädgårdsgångar och promenadstråk i din utomhusmiljö kan inte bli enklare. Glimmerskiffer steppingstones går att fälla ner i både gräsmattan och grusgången, och varför inte kombinera dessa med vår oregelbundna Glimmerskiffer eller våra snygga Glimmerskiffer Marksten. Skiffer är ett slitstakt och levande material som ger din trädgård en naturlig känsla. Steppingstones kommer i varierande storlekar och format och varje platta är unik. Så vill du med enkelhet skapa vackra stengångar i trädgården då har du kommit rätt!

Steppingstone Granit Bergama Grå

Steppingstone Granit Bergama Grå
Endast 199 kr

En snygg huggen trampsten iBergama granit. Med denna sten har du möjlighet att skapa en snyggträdgårdsgång utan att behöva göra en större underarbete. Du kan kombinerastenen med en kantsten som till exempel trädgårdskantsten rustik ochsnygga till hela gången med någon av våra fina dekorstenar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Sidor: 1