Skiffer

Skiffer billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Skiffer av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Skiffer, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1

Offerdal Oregelbunden

Offerdal Oregelbunden
Endast 519 kr

Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården. Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din uteplats eller trädgårdsgång. Man kan självklart lägga offerdalskiffer 1-2 i Stenmjöl, men det optimala är en bruksläggning eller att lägga den i fix på en gjuten sula. Tänk på att räkna med 10-15% extra material då det blir en del spill när du lägger en oregelbunden sten. Skiffer i tjocklek 10-20 väger 50 kg/kvm och tjocklek 20-40 väger ca 85 kg/kvm. Tänk på att rama dina ytor med kantsten för en stabil läggning och vacker inramning. Kantsten i granit ger en naturlig prägel och passar perfekt till skifferläggningar.För dig som vill lägga ditt skiffer direkt i stenmjöl rekommenderar vi Skiffer Offerdal Oregelbunden 2-4.

Offerdal Natur Oregelbundet

Offerdal Natur Oregelbundet
Endast 711 kr

Oregelbunden skiffer är en vanlig syn i Jämtland där stenen bryts sedan hundratals år. Stenen har en så kallad klovyta vilket gör att den har en struktur utan att för den delen vara vass. Att lägga oregelbunden skiffer är lite som att lägga ett pussel där man får prova sig fram för att hitta bitar som passar ihop bra. Till skillnad mot motsvarande sten för utomhusbruk är denna kalibrerad för att hålla en jämn tjocklek. Det blir på så vis enklare att sätta plattorna inomhus i bruk då toleransen på höjdskillnader mellan plattor är betydligt mindre än när man lägger sten på t.ex. en uteplats.

Otta Svart Slipad 10 mm Tjocklek

Otta Svart Slipad 10 mm Tjocklek
Endast 3 849 kr

Ottaskiffer svart är en vacker skiffer som bryts och bearbetas i Norge. Den fint slipade (C600) ytan gör det behagligt att gå på samtidigt som den plockar fram ett djup i stenen. Med en natursten som denna får du inte bara en slitstark yta utan även ett väldigt unikt golv, eller fondvägg. Låt fantasin flöda då du kan använda den här typen av natursten till flertalet av dina inomhusmiljöer.

Otta Frost Borstad 8 mm Tjocklek

Otta Frost Borstad 8 mm Tjocklek
Endast 3 459 kr

Ottaskiffer svart är en vacker skiffer som bryts och bearbetas i Norge. Den fint slipade ytan gör det behagligt att gå på samtidigt som den plockar fram ett djup i stenen. Med en natursten som denna får du inte bara en slitstark yta utan även ett väldigt unikt golv, eller fondvägg. Låt fantasin flöda då du kan använda den här typen av natursten till flertalet av dina inomhusmiljöer.

Oppdal Antikborstad 12 mm Tjocklek

Oppdal Antikborstad 12 mm Tjocklek
Endast 3 449 kr

Oppdalsskiffer är ett norskt skiffer som skiftar mycket i färg från platta till platta. Färgen är melerad och går från grått till grönt, men även en gnutta beige förekommer i vissa partier. Skiffer är ett slitstarkt material som går att använda till både golv och vägg. Den borstade ytan ger stengolvet en len och behaglig struktur, så vare sig det är en hall, ett badrum eller ett köksgolv är Oppdalskiffer ett bra val.

Offerdal Natur 12 mm Tjocklek

Offerdal Natur 12 mm Tjocklek
Endast 1 599 kr

Snyggt Offerdalsskiffer med naturyta i 12 mm tjocklek. Skiffer är en klassisk sten som aldrig slår fel och passar bra i många miljöer.

Offerdal Torrmur

Offerdal Torrmur
Endast 3 799 kr

Skiffer Offerdal Torrmur är som namnet antyder en väldigt vacker torrmur i offerdalsskiffer. Torrmur är lösa stenar som staplas och fästs med bindemedel. Stenarna är oregelbundna vilket ger en levande yta. Långsidorna är dock kapade för att ge en jämn och slät yta. Murstenarna finns i två storlekar, 50-200 mm och 150-300 mm. Torrmur har länge varit en vanlig syn i lantliga miljöer men kan skapa en vacker kontrast även i moderna sammanhang. Offerdalsskiffer är en mörk, blyertsgrå sorts sandsten med en lätt vågformad yta. Se kategorin Skiffer under produkter för mer offerdalsskiffer.

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek
Endast 1 103 kr

På Offerdalsskiffer Hällgolv är bredden den samma men längderna varierar. Offerdalsskiffer är en vacker, blyertsfärgad natursten som passar mycket bra till både uteplatsen, trädgårdsgången eller som beklädnad av trädgårdsmuren. Skiffern har något som kallas för klovyta, vilket betyder att ytan är grov och detta bidrar till att halkrisken minskar avsevärt. Detta skiffer är alltså ett mycket bra val att t.ex. klä entrétrappan med den.

Offerdal Antikborstad 12 mm Tjocklek

Offerdal Antikborstad 12 mm Tjocklek
Endast 3 869 kr

Snyggt Offerdalsskiffer med naturyta i 12 mm tjocklek. Skiffer är en klassisk sten som aldrig slår fel och passar bra i många miljöer.

Steppingstone Glimmerskiffer

Steppingstone Glimmerskiffer
Endast 199 kr

Att anlägga snyggare trädgårdsgångar och promenadstråk i din utomhusmiljö kan inte bli enklare. Glimmerskiffer steppingstones går att fälla ner i både gräsmattan och grusgången, och varför inte kombinera dessa med vår oregelbundna Glimmerskiffer eller våra snygga Glimmerskiffer Marksten. Skiffer är ett slitstakt och levande material som ger din trädgård en naturlig känsla. Steppingstones kommer i varierande storlekar och format och varje platta är unik. Så vill du med enkelhet skapa vackra stengångar i trädgården då har du kommit rätt!

Skifferkross, 15 kg

Skifferkross, 15 kg
Endast 189 kr

Skifferkrossen är en väldigt vacker dekorsten av krossat skiffer. Dekorstenen är mörk i färgen och passar bra för många ändamål. Just dekorsten är en detalj som gör sig väl i de flesta trädgårdar. Du kan till exempel använda den som dekoration i blomkrukan eller lägga den bredvid trädgårdsgången.

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn
Endast 819 kr

Ett färdigt innerhörn till poolbygget. Hörnet kommer i 2 delar och är gerkapat för montering i 90 gradig vinkel. Ecostone Mustang slate är en mörk, nästintill svart granitkeramik med strukturerad yta som påminner om skiffer. Kombinera dessa med raka delar för att skräddarsy just efter din storlek på pool.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Skifferhäll Ouren

Skifferhäll Ouren
Endast 2 381 kr

En naturlig skifferhäll i mörk ton. Skifferhäll Ouren kommer i formatet 600x300 och med varierande tjocklek. Vid läggning får underlaget anpassas så ytan på stenen blir jämn. Skiffer är ett vackert naturmaterial som passar perfekt i såväl trädgård som offentlig yta.

Pompeji

Pompeji
Endast 409 kr

En oregelbunden sten som ger en vacker och levande struktur. Marksten Pompeji finns i tre olika färger och med två olika strukturer. Den oregelbundna formen påminner om skiffer och ger en lättlagd, lättskött och stilren markläggning.Tänk på att kombinera markstenen med en snygg kantsten för en stabilare läggning. Pompeji kan användas så väl till uteplatsen som garageuppfarten

Vero Skiffer

Vero Skiffer
Endast 349 kr

Tack vara sitt oregelbunda format och strukturerade yta skapas lätt levande och unika mönster i din trädgård. Stenen levereras endast i hela pall om 9m².

Skiffer Castillo Oregelbunden

Skiffer Castillo Oregelbunden
Endast 779 kr

Skiffer i oregelbundet format ger ytorna stort liv och ingen yta blir den andra lik. Att kombinera in naturmaterial i sin trädgård ger en naturlig känsla som håller sig vacker med tiden. Kombinera gärna med en snygg granitkantsten för extra stabilitet och inramning. Skiffer Castillo Oregelbunden kommer i tjockleken 20-40 mm.

Skifferstrip Nordic Normalsten

Skifferstrip Nordic Normalsten
Endast 529 kr

Skifferstrip Nordic är en beklädnadsstrip som påminner om vår nordiska skiffer. Med sina stora bitar och vackra yta ger den ett massivt intryck och en levande vägg. Skifferstripen kan användas på väggar både inne och ute. Se även våra andra Skiffer/Granit-strips för fler val gällande färg och material.

Skifferkross, 800 kg

Skifferkross, 800 kg
Endast 3 715 kr

Skifferkrossen är en väldigt vacker dekorsten av krossat skiffer. Dekorstenen är mörk i färgen och passar bra för många ändamål. Just dekorsten är en detalj som gör sig väl i de flesta trädgårdar. Du kan till exempel använda den som dekoration i blomkrukan eller lägga den bredvid trädgårdsgången. Denna variant är på 800 kg:s säck.

Oppdal Silkeborstad 10 mm Tjocklek

Oppdal Silkeborstad 10 mm Tjocklek
Endast 3 449 kr

Oppdalsskiffer är ett norsk skiffer som skiftar extremt mycket i färg från platta till platta. Färgen är melerad och går från grått till grönt, men även en gnutta beige förekommer i de flesta partier. Den slipade ytan ger stengolvet en len och behaglig yta att gå på, så vare sig det är ett badrum, vardagsrum eller ett köksgolv är Oppdalskiffer ett bra val.

Sidor: 1