Skiffer

Skiffer billigt för ditt hem och trädgård 2021 ✓ Inred med Skiffer av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Skiffer, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1

Oppdal Hällgolv Sågad Kant 30-40 mm Tjocklek

Oppdal Hällgolv Sågad Kant 30-40 mm Tjocklek
Endast 2 299 kr

Oppdalsskiffer i sågade hällar. Plattorna kommer i fallande längder vilket gör att ytan får oregelbundet placerade fogar. Tjockleken varierar mellan 30-40 mm och får justeras i nivå med hjälp av underlaget. Välj mellan ett stort antal bredder på hällarna.

Oppdal Hällgolv Sågad Kant 40-60 mm Tjocklek

Oppdal Hällgolv Sågad Kant 40-60 mm Tjocklek
Endast 2 469 kr

Hällgolv i vacker Oppdalsskiffer som kommer i fallande längder. Detta innebär att längderna varierar från platta till platta och detta ger liv och natuliga ytor vid läggning. Kanterna är sågade och ytstrukturen är en såkallad klovyta. Skiffer är ett levande material som ger trädgårdsytorna en naturlig prägel och exklusiv touch. Oppdal Hällgolv kommer i tjockleken 40-60 mm och finns i en rad olika bredder att välja mellan

Otta Svart Slipad 10 mm Tjocklek

Otta Svart Slipad 10 mm Tjocklek
Endast 3 849 kr

Ottaskiffer svart är en vacker skiffer som bryts och bearbetas i Norge. Den fint slipade (C600) ytan gör det behagligt att gå på samtidigt som den plockar fram ett djup i stenen. Med en natursten som denna får du inte bara en slitstark yta utan även ett väldigt unikt golv, eller fondvägg. Låt fantasin flöda då du kan använda den här typen av natursten till flertalet av dina inomhusmiljöer.

Otta Svart Stegavtäckning Slipad 30 mm Tjocklek

Otta Svart Stegavtäckning Slipad 30 mm Tjocklek
Endast 2 219 kr

Trappbeklädnad av Norskt Ottaskiffer särkillt avsedd för inomhusbruk. Den slipade ytan på denna skiffer ger en slät finnish och mycket glans. Ett nästintill tredimensionellt uttryck. Önskas en lyxig känsla i din inomhusmiljö är denna perfekt lämpad. Kombinera snyggt med Otta hällar i flera olika mått och behandlingar.

Oppdal Hällgolv Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek

Oppdal Hällgolv Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek
Endast 2 029 kr

Oppdalsskiffer ger med sin färgskiftningar ett stort liv till ytorna. Hällgolvet kommer med en tjocklek på 20-30 mm och finns i ett par olika bredder att välja mellan, 300 och 400 mm. Den huggna kanten på hällarna ger en naturlig prägel och ger en naturligt formad fog.

Skifferhäll Ouren

Skifferhäll Ouren
Endast 2 381 kr

En naturlig skifferhäll i mörk ton. Skifferhäll Ouren kommer i formatet 600x300 och med varierande tjocklek. Vid läggning får underlaget anpassas så ytan på stenen blir jämn. Skiffer är ett vackert naturmaterial som passar perfekt i såväl trädgård som offentlig yta.

Offerdal Oregelbunden

Offerdal Oregelbunden
Endast 649 kr

Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården. Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din uteplats eller trädgårdsgång. Man kan självklart lägga offerdalskiffer 1-2 i Stenmjöl, men det optimala är en bruksläggning eller att lägga den i fix på en gjuten sula. Tänk på att räkna med 10-15% extra material då det blir en del spill när du lägger en oregelbunden sten. Skiffer i tjocklek 10-20 väger 50 kg/kvm och tjocklek 20-40 väger ca 85 kg/kvm. Tänk på att rama dina ytor med kantsten för en stabil läggning och vacker inramning. Kantsten i granit ger en naturlig prägel och passar perfekt till skifferläggningar.För dig som vill lägga ditt skiffer direkt i stenmjöl rekommenderar vi Skiffer Offerdal Oregelbunden 2-4.

Offerdal Natur 12 mm Tjocklek

Offerdal Natur 12 mm Tjocklek
Endast 1 599 kr

Snyggt Offerdalsskiffer med naturyta i 12 mm tjocklek. Skiffer är en klassisk sten som aldrig slår fel och passar bra i många miljöer.

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 1000-1500 mm

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 1000-1500 mm
Endast 1 099 kr

Plansteg för beklädnad av trappsteg. Offerdalsskiffer är ett levande naturmaterial som ger en naturlig yta ocg skapar liv till ytorna. Bredden på trappbeklädnaden är 300 mm och ger ett perfekt stegdjup. Längderna varierar mellan 1000-1500 mm.

Skifferstrip Nordic Normalsten

Skifferstrip Nordic Normalsten
Endast 529 kr

Skifferstrip Nordic är en beklädnadsstrip som påminner om vår nordiska skiffer. Med sina stora bitar och vackra yta ger den ett massivt intryck och en levande vägg. Skifferstripen kan användas på väggar både inne och ute. Se även våra andra Skiffer/Granit-strips för fler val gällande färg och material.

Oppdal Antikborstad 12 mm Tjocklek

Oppdal Antikborstad 12 mm Tjocklek
Endast 3 449 kr

Oppdalsskiffer är ett norskt skiffer som skiftar mycket i färg från platta till platta. Färgen är melerad och går från grått till grönt, men även en gnutta beige förekommer i vissa partier. Skiffer är ett slitstarkt material som går att använda till både golv och vägg. Den borstade ytan ger stengolvet en len och behaglig struktur, så vare sig det är en hall, ett badrum eller ett köksgolv är Oppdalskiffer ett bra val.

Steppingstone Glimmerskiffer

Steppingstone Glimmerskiffer
Endast 199 kr

Att anlägga snyggare trädgårdsgångar och promenadstråk i din utomhusmiljö kan inte bli enklare. Glimmerskiffer steppingstones går att fälla ner i både gräsmattan och grusgången, och varför inte kombinera dessa med vår oregelbundna Glimmerskiffer eller våra snygga Glimmerskiffer Marksten. Skiffer är ett slitstakt och levande material som ger din trädgård en naturlig känsla. Steppingstones kommer i varierande storlekar och format och varje platta är unik. Så vill du med enkelhet skapa vackra stengångar i trädgården då har du kommit rätt!

Otta Svart Stegavtäckning Borstad 20 mm Tjocklek

Otta Svart Stegavtäckning Borstad 20 mm Tjocklek
Endast 1 399 kr

Unikt svart skiffer från våra grannar i väst. Norsk Ottaskiffer kommer med en glänsande yta, vilket gör det exeptionellt för att få en exlusiv trappa. Denna ytbehandling är borstad för en mjuk och behaglig ytstruktur. Välj mellan olika bredder och olika tjocklekar. Ottaskiffer skapar en trappa som sällan är en annan lik.

Offerdal Antikborstad 12 mm Tjocklek

Offerdal Antikborstad 12 mm Tjocklek
Endast 3 869 kr

Snyggt Offerdalsskiffer med naturyta i 12 mm tjocklek. Skiffer är en klassisk sten som aldrig slår fel och passar bra i många miljöer.

Oppdal Natur Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek

Oppdal Natur Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek
Endast 2 799 kr

Ljusgrått skiffer från Oppdal i Norge. Stenen har en härlig naturyta som ger ett naturlikt utseende och skön struktur. Alla kanter på plattorna är huggna för att ge en naturlig och levande känsla till projektet. Tjockleken är varierande mellan 20-30 mm vilket betyder att de kan läggas på en packad krossbädd med stenmjöl där höjden får justras för att få en jämn yta. Självklart kan de även moteras på en betongplatta.

Offerdal Torrmur

Offerdal Torrmur
Endast 3 219 kr

Skiffer Offerdal Torrmur är som namnet antyder en väldigt vacker torrmur i offerdalsskiffer. Torrmur är lösa stenar som staplas och fästs med bindemedel. Stenarna är oregelbundna vilket ger en levande yta. Långsidorna är dock kapade för att ge en jämn och slät yta. Murstenarna finns i två storlekar, 50-200 mm och 150-300 mm. Torrmur har länge varit en vanlig syn i lantliga miljöer men kan skapa en vacker kontrast även i moderna sammanhang. Offerdalsskiffer är en mörk, blyertsgrå sorts sandsten med en lätt vågformad yta. Se kategorin Skiffer under produkter för mer offerdalsskiffer.

Oppdal Silkeborstad 10 mm Tjocklek

Oppdal Silkeborstad 10 mm Tjocklek
Endast 3 449 kr

Oppdalsskiffer är ett norsk skiffer som skiftar extremt mycket i färg från platta till platta. Färgen är melerad och går från grått till grönt, men även en gnutta beige förekommer i de flesta partier. Den slipade ytan ger stengolvet en len och behaglig yta att gå på, så vare sig det är ett badrum, vardagsrum eller ett köksgolv är Oppdalskiffer ett bra val.

Offerdal Natur Oregelbundet

Offerdal Natur Oregelbundet
Endast 889 kr

Oregelbunden skiffer är en vanlig syn i Jämtland där stenen bryts sedan hundratals år. Stenen har en så kallad klovyta vilket gör att den har en struktur utan att för den delen vara vass. Att lägga oregelbunden skiffer är lite som att lägga ett pussel där man får prova sig fram för att hitta bitar som passar ihop bra. Till skillnad mot motsvarande sten för utomhusbruk är denna kalibrerad för att hålla en jämn tjocklek. Det blir på så vis enklare att sätta plattorna inomhus i bruk då toleransen på höjdskillnader mellan plattor är betydligt mindre än när man lägger sten på t.ex. en uteplats.

Otta Frost Borstad 8 mm Tjocklek

Otta Frost Borstad 8 mm Tjocklek
Endast 3 459 kr

Ottaskiffer svart är en vacker skiffer som bryts och bearbetas i Norge. Den fint slipade ytan gör det behagligt att gå på samtidigt som den plockar fram ett djup i stenen. Med en natursten som denna får du inte bara en slitstark yta utan även ett väldigt unikt golv, eller fondvägg. Låt fantasin flöda då du kan använda den här typen av natursten till flertalet av dina inomhusmiljöer.

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek
Endast 1 379 kr

På Offerdalsskiffer Hällgolv är bredden den samma men längderna varierar. Offerdalsskiffer är en vacker, blyertsfärgad natursten som passar mycket bra till både uteplatsen, trädgårdsgången eller som beklädnad av trädgårdsmuren. Skiffern har något som kallas för klovyta, vilket betyder att ytan är grov och detta bidrar till att halkrisken minskar avsevärt. Detta skiffer är alltså ett mycket bra val att t.ex. klä entrétrappan med den.

Oppdal Sättsteg Sågad Kant mm 12 Tjocklek

Oppdal Sättsteg Sågad Kant mm 12 Tjocklek
Endast 459 kr

Oppdalsskiffer är en vackert skiftande skiffer som med sina olika nyanser ger ytorna en mycket levande yta. Detta sättsteg har sågade kanter och monteras på trappstegets front. Välj mellan bredderna 125 och 150 mm som alltså avgörs av trappstegets höjd. Sättsteget kommer i fallande längder och med en kalibrerad tjocklek på 12 mm.

Skiffer Offerdal Torrmur

Skiffer Offerdal Torrmur
Endast 3 219 kr

Skiffer Offerdal Torrmur är som namnet antyder en väldigt vacker torrmur i offerdalsskiffer. Torrmur är lösa stenar som staplas och fästs med bindemedel. Stenarna är oregelbundna vilket ger en levande yta. Långsidorna är dock kapade för att ge en jämn och slät yta. Murstenarna finns i två storlekar, 50-200 mm och 150-300 mm. Torrmur har länge varit en vanlig syn i lantliga miljöer men kan skapa en vacker kontrast även i moderna sammanhang. Offerdalsskiffer är en mörk, blyertsgrå sorts sandsten med en lätt vågformad yta. Se kategorin Skiffer under produkter för mer offerdalsskiffer.

Oppdal Plansteg Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek

Oppdal Plansteg Huggen Kant 20-30 mm Tjocklek
Endast 1 149 kr

Stegavtäckning för beklädnad av trappor. Avtäckningen har en huggen kant för ett naturligt intryck åt trappan. Välj mellan en rad olika bredder där samtliga diffar mellan 20-30 mm i tjocklek. Stenen kommer i fallande längder vilket innebär att längderna varierar och ger en levande yta då fogarna hamnar mer oregelbundet över den monterade ytan.

Offerdal Plansteg 350 mm - längd: 1000-1500 mm

Offerdal Plansteg 350 mm - längd: 1000-1500 mm
Endast 1 259 kr

Ett vackert plansteg för beklädnad av trappor. Steget har ett djup på 350 mm och kommer i längder som varierar mellan 1000-1500 mm. Kombinera detta tillsammans med ett snyggt sättsteg i samma Offerdalsskiffer för en komplett trappa.

Otta Svart Stegavtäckning Natur 30 mm Tjocklek

Otta Svart Stegavtäckning Natur 30 mm Tjocklek
Endast 1 849 kr

Är det dags för en renovering av en gammal trappa eller montering av en ny konstruktion i t.ex betong? Då monteras med enkelhet dessa beklädnader för att ge ett nytt eller snyggare utseende.

Vero Skiffer

Vero Skiffer
Endast 349 kr

Tack vara sitt oregelbunda format och strukturerade yta skapas lätt levande och unika mönster i din trädgård. Stenen levereras endast i hela pall om 9m².

Oppdal Plansteg Huggen Kant 30-40 mm Tjocklek

Oppdal Plansteg Huggen Kant 30-40 mm Tjocklek
Endast 1 089 kr

Stegavtäckning i vacker Oppdalsskiffer som kommer i fasta bredder och fallande längder. Välj mellan bredderna 300, 325, 350, 400 och 500 mm. Stegavtäckningen håller en tjocklek på 30-40 mm och ger med sin huggna kant en snygg yta åt trappan.

Skiffer Castillo Oregelbunden

Skiffer Castillo Oregelbunden
Endast 779 kr

Skiffer i oregelbundet format ger ytorna stort liv och ingen yta blir den andra lik. Att kombinera in naturmaterial i sin trädgård ger en naturlig känsla som håller sig vacker med tiden. Kombinera gärna med en snygg granitkantsten för extra stabilitet och inramning. Skiffer Castillo Oregelbunden kommer i tjockleken 20-40 mm.

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 750-1000 mm

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 750-1000 mm
Endast 649 kr

Trappbeklädnad att klä planstegen med. Beklädnadens djup är 300 mm och kommer i längder som varierar mellan 750-1000 mm. Välj mellan två olika tjocklekar, 25 eller 30 mm.

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn
Endast 819 kr

Ett färdigt innerhörn till poolbygget. Hörnet kommer i 2 delar och är gerkapat för montering i 90 gradig vinkel. Ecostone Mustang slate är en mörk, nästintill svart granitkeramik med strukturerad yta som påminner om skiffer. Kombinera dessa med raka delar för att skräddarsy just efter din storlek på pool.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Oppdal Plantsteg Huggen Kant 25 mm Tjocklek

Oppdal Plantsteg Huggen Kant 25 mm Tjocklek
Endast 1 379 kr

En naturlig stegavtäckning för beklädnad av trappor. Avtäckningen har en huggen kant och kommer i en kalibrerad tjocklek vilket underlättar monteringen. Kombinera denna med sättsteg i samma skiffer för beklädnad av både plan, och sättsteget. Välj mellan en rad olika bredder där samtliga kommer levererade i fallande längder.

Sidor: 1