Poolsten

Poolsten billigt för ditt hem och trädgård 2021 ✓ Inred med Poolsten av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Poolsten, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1

Poolkantsten EcoStone Dragon Black Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Dragon Black Innerhörn
Endast 819 kr

Hörnbitar till poolbyggnationen. Dessa hörnor kommer i 2 bitar som är gerkapade för 90 graders innerhörn. insidan är lätt rundad för montering så poolens insida skall få en behaglig kant att kunna hålla sig emot.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Rak

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten rak är 600x300x20mm och kombineras enkelt med passande innerhörn i samma produktserie. Granitkeramik är ett slitstarkt material som håller sig vackert och ger ytan en natrulig prägel. Poolkantsten rak har en rundad kant som ger poolens insida en behaglig kant att hålla i när man svalkar sig.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Dragon Black Rak

Poolkantsten EcoStone Dragon Black Rak
Endast 299 kr

Denna raka poolsten är 600x300x20mm och har en rakt skuren, och en rundad långsida. Den rundade sidan monteras in mot poolen så man får en mjuk kant att hålla sig emot när man nyttjar poolen. Kortsidorna är såklart skurna för en snygg och jämn montering intill varandra. Separat innerhörn finns att köpa till. Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten Ecostone Lime Grey Rak

Poolkantsten Ecostone Lime Grey Rak
Endast 299 kr

Denna raka poolsten är rakt skuren på ena långsidan och är rundad rundad på den andra för att ge en praktisk tillämpning. Den rundade sidan monteras in mot poolen för att ge en behaglig känsla när poolen brukas. Den yttre långsidan är jämt skuren för att smidigt anläggas mot plattor eller trädäck runt poolen. Separata innerhörn finns att köpa till.

EcoStone Outdoor Jura Beige

EcoStone Outdoor Jura Beige
Endast 719 kr

EcoStone Jura Beige är en snygg granitkeramik som efterliknar den omtyckta jurakalkstenen. Med sin varma ton och brokiga yta skapar den inbjudande och trivsamma miljöer i hem och trädgård. Vår EcoStone Outdoor har en utökad tjocklek på 2 cm och är behandlad med ett halkskydd vilket gör att den passar särskilt bra utomhus till uteplatsen, runt poolen eller vid entrén. Med sina exakta mått är den dessutom enkel att lägga och ger minimal fog. EcoStone Jura Beige består av 24,59% återvunnet material och är miljöcertifierad med Green Leaf.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten Ecostone Lime Dark Innerhörn

Poolkantsten Ecostone Lime Dark Innerhörn
Endast 819 kr

Ett enkelmonterat innerhörn i två delar som smidigt förs ihop vid poolens hörn. Poolstenens innerkant är lätt rundade och ger en slät kant att hålla i när man vistas i poolen. Ytterkanterna är skarpa vilket underlättar för läggning av sten eller trädäck att lägga dikt an.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten i vackert ljusgrå färg. Stenen har rundade kanter på den ena långsidan för att ge en bekväm yta längs kanterna när poolen brukas. Den andra långsidan har en sågad sida för enkel montering.Granit är ett slitstarkt material och åldras väldigt vackert. Kombinera gärna denna poolkantsten med våra andra Bergama-produkter så som våra granithällar för att få till en häftig helhet.Läs mer om vår egna tillverkning av granit i Bergama här.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 449 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Rak

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Rak
Endast 299 kr

Ecostone Quartz Dark Grey ger ett intryck av snygg natursten. Ecostone är en granitkeramik som både är snygg och tålig för användning i trädgårdsmiljöer. Den raka poolkantstenen används till samliga raka sidor på en pool och kommer i formatet 600x300x20mm. Välj till innerhörn för 90 gradiga innerhörnor.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Innerhörn
Endast 819 kr

Ett snyggt innerhörn med rundade innerkanter mot poolens insida. Hörnet kommer i två delar som är gerkapade och enkelt passas ihop vid själva monteringen. Quartz Dark Grey är en levande granitkeramik som ger trädgården en naturlig ocg vacker känsla. Kombinera dessa innerhörn med raka modellen i samma serie för ett komplett poolpaket.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten Ecostone Lime Dark Rak

Poolkantsten Ecostone Lime Dark Rak
Endast 299 kr

EcoStone Lime Dark är en slitstark granitkeramik med tålig yta och vacker naturlig prägel. Poolkantsten är är en snygg och praktisk lösning till bygge av poolsarg. Den ena långsidan är rundad för att ge en mjuk och behaglig kant in mot poolens insida.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Mustang Slate Innerhörn
Endast 819 kr

Ett färdigt innerhörn till poolbygget. Hörnet kommer i 2 delar och är gerkapat för montering i 90 gradig vinkel. Ecostone Mustang slate är en mörk, nästintill svart granitkeramik med strukturerad yta som påminner om skiffer. Kombinera dessa med raka delar för att skräddarsy just efter din storlek på pool.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Jura Grå Rak

Poolkantsten EcoStone Jura Grå Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten är både snyggt och praktiskt. Den rundade kanten längst ena långsidan ger en mjuk och behaglig kant in mot poolen där man svalkar sig. Poolkantsten rak kommer i måttet 600x300x20mm. EcoStone Jura Grå är en slitstark granitkeramik med tålig yta och vacker naturlig prägel.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Poolkantsten EcoStone Jura Grå Innerhörn

Poolkantsten EcoStone Jura Grå Innerhörn
Endast 819 kr

Ett smidigt innerhörn i två delar som man enkelt monterar ihop. Insidorna mot poolen är lätt rundade och ger en mjuk kant att hålla i när man nyttjar poolen. Ytterkanterna är skarpa och ger en bra yta för både stenläggning eller trädäck att ansluta emot.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Sidor: 1