Ölandskalksten Grå G3S

Ölandskalksten Grå G3S billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Ölandskalksten Grå G3S hos Stenbolaget

Ölandskalksten Grå G3S är en vackert grå kalksten med mycket ådringar i ljusare toner. Denna kalksten är 200 mm bred och i fallande längder. Vänligen tänk på att detta är en natursten och att det därför kan förekomma lätta färgskiftningar och mönsterskillander.

Endast 1 399 kr
 

Relaterade produkter

EcoStone Indoor Jura Beige

EcoStone Indoor Jura Beige
Endast 239 kr

Jura Beige är en granitkeramik som efterliknar Jurakalkstenen från Tyskland. Tack vara den sträva ytbehandlingen går denna produkt utmärkt att lägga både inom- och utomhus. Då en granitkeramikplatta dessutom är hårdare än en natursten kan vi varmt rekommendera denna sten i t.ex. en hall där en kalksten annars kan riskera repor och saltfläckar.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av Norrgöping GS levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Blomlåda Granit 350

Blomlåda Granit 350
Endast 749 kr

En blomlåda i helt tillverkad av natursten. Granit är ett extremt hårt material och står sig bra mot både väder och vind. Med sina genomborrade hål i botten så släpper den igenom vatten och dränerar blomlådan på ett ypperligt sätt. Blomlådan passar perfekt till både innergården, balkongen och uteplatsen. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Brännlyckan Slipad

Brännlyckan Slipad
Endast 1 699 kr

Brännlyckan slipad är en väldigt spräcklig grön marmor som man kan se i många både privata och offentliga miljöer. Färgen på marmorn varierar från ljusgrön till grönsvart, och mönstringen är kaotisk och följer inga linjer som helst. Så det finns ingen tvekan om att den här naturstenen ger liv åt din miljö. Du kan både lägga dessa stenplattor som golv eller montera dom på vägg. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Skiffer Castillo Oregelbunden

Skiffer Castillo Oregelbunden
Endast 779 kr

Skiffer i oregelbundet format ger ytorna stort liv och ingen yta blir den andra lik. Att kombinera in naturmaterial i sin trädgård ger en naturlig känsla som håller sig vacker med tiden. Kombinera gärna med en snygg granitkantsten för extra stabilitet och inramning. Skiffer Castillo Oregelbunden kommer i tjockleken 20-40 mm.

Avtäckning Granit Bergama Grå

Avtäckning Granit Bergama Grå
Endast 299 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar, både betongmur som naturstensmur. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ! Ett populärt alternativ är att montera denna till en mur med beklädnadsgranit. Granit Bergama Grå är en ljus, vacker natursten som ger ytorna liv och ett en snygg iramning till hela muren. Stenen kommer i formatet 500x260x70mm och med råkilade långsidor och en slät toppyta.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Glasunderlägg 6-Pack

Glasunderlägg 6-Pack
Endast 319 kr

Glasunderlägg i marmor ger en vacker och trevlig detalj till såväl middagsbjudning, festtillfälle som frukoststund. Natursten ger med sina levande ådringar ett glasunderlägg som sällan är det andra likt. Glasunderläggen levereras om 6st per förpackning och kommer med smidiga tassar monterade på undersidan. Välj mellan två olika modeller och hitta just din favorit. Varför inte kombinera stensorterna till dukningen?!

Ekeberg Natur Slipad

Ekeberg Natur Slipad
Endast 1 349 kr

Ekeberg natur är en marmor med ett extremt levande mönster. Stenen skiftar mycket i både färg och struktur, men går mest åt det gul/beige/bruna hållet. Natursten är inte bara ett extremt slitstarkt material, utan ger även ett vackert och exklusivt intryck.Den slipade ytan gör hall, vardagsrums eller köksgolvet lättskött och behagligt att gå på. Ekebergsmarmor finns även i en ljus, en mörk och en helt unik blå sortering.Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

EcoStone Indoor Carrara Matt

EcoStone Indoor Carrara Matt
Endast 599 kr

EcoStone Indoor Carrara Matt är en granitkeramik och har ett ljuvligt utseende av italiensk marmor. Denna slitstarka klinkerplatta gör sig utmärkt till hemmets golv och väggar. Använd exempelvis i hallen eller köket, som annars är påfrestande miljöer för den äkta naturstenen. EcoStone Indoor Carrara finns i två storlekar på 60x60 cm samt 60x30 cm. Plattan finns även i ett blankt utförande. EcoStone Indoor Carrara Matt består av 24,59% återvunnet material. Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.