Klinker Arredo Flodsten Winter 300x600 mm

Klinker Arredo Flodsten Winter 300x600 mm billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Klinker Arredo Flodsten Winter 300x600 mm hos Golvpoolen

Arredo Flodsten Winter 300x600 mm är ett porslinskakel inspirerad av en natursten från norra Italien?:

Endast 409 kr
 

Relaterade produkter

Stenkross Vit, 800 kg

Stenkross Vit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Stenkross Vit är en vacker vit dekorsten i storleken 8-12 mm. Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter. Dekorsten har många användningsområden, den kan till exempel användas för att dölja dränering vid husgrund, som dekoration i blomkrukan eller läggas bredvid trädgårdsgången. Levereras i stora 800 kg:s säckar men finns även i mindre säckar.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Ekeberg Natur Slipad

Ekeberg Natur Slipad
Endast 1 349 kr

Ekeberg natur är en marmor med ett extremt levande mönster. Stenen skiftar mycket i både färg och struktur, men går mest åt det gul/beige/bruna hållet. Natursten är inte bara ett extremt slitstarkt material, utan ger även ett vackert och exklusivt intryck.Den slipade ytan gör hall, vardagsrums eller köksgolvet lättskött och behagligt att gå på. Ekebergsmarmor finns även i en ljus, en mörk och en helt unik blå sortering.Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Bohus Kantsten RF2 Rustik

Bohus Kantsten RF2 Rustik
Endast 1 345 kr

Kantsten från Bohuslän som används för att underlätta fordonspassager. Som exempelvis mellan en bilväg och en uppfart. Stenen har samma mått, toleranser och berabetning som Granitkantsten RV2 med undantag för fasningen på 60x60 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget
Endast 43 kr

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget är en slät, grå betongkant som passar pefekt för både trädgårdar och offentliga miljöer. Kantstenen monteras ned i marken och ger en stabil inramning och tydlig avränsning mellan ytor. För Stabilast resultat rekommenderar vi att man gjuter fast stenen i botten. Slät kantsten ger ett modernt intryck och kan anpassas både till tumlade och släta ytor, och mot både betongsten och natursten.

Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad

Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad
Endast 1 999 kr

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Stenen är mönstrad och löper ofta mellan olika grå nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Har man tur kan man alltså få ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, grå, brun och röd. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Bohus Granithäll Modern

Bohus Granithäll Modern
Endast 2 369 kr

Bredden kan variera +- 10mm

Brännlyckan Slipad

Brännlyckan Slipad
Endast 1 699 kr

Brännlyckan slipad är en väldigt spräcklig grön marmor som man kan se i många både privata och offentliga miljöer. Färgen på marmorn varierar från ljusgrön till grönsvart, och mönstringen är kaotisk och följer inga linjer som helst. Så det finns ingen tvekan om att den här naturstenen ger liv åt din miljö. Du kan både lägga dessa stenplattor som golv eller montera dom på vägg. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Stenkross Svart/Vit, 800 kg

Stenkross Svart/Vit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Granitkross Svart/Vit gör sig bra i många olika trädgårdar. I kombination med trädgårdssten och grönska skapar dekorsten väldigt levande miljöer. Finns även på praktisk 15 kg:s säck.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern
Endast 3 579 kr

Enkelsidiga granitblock perfekt för stödmursbyggnation. Ska slänten hemma i trädgården planas ut eller jordmassorna vid sidan trottoaren/vägen stoppas, så är detta bland det trevligaste och mest naturliga som går att välja. En stilig råkilad front som snyggt går ihop med den flammade toppen. Toppen på murblocket är även funktionsmässigt smidig ifall man önskar sitta på muren någon gång.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.