Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak hos Stenbolaget

Granitkantsten RF2 är en mycket vanligkant sten i trafikerade miljöer. Med en fasad långsida har den syftet att skilja markytor med minskat däckslitage. Stenen kan självklart även monteras in i både park och trädgårdsmiljöer. Radiesten för att skapa mjuka svängar och böjar till ytorna hittar ni naturligvis också hos oss. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Endast 659 kr
 

Relaterade produkter

Stenkross Svart/Vit, 800 kg

Stenkross Svart/Vit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Granitkross Svart/Vit gör sig bra i många olika trädgårdar. I kombination med trädgårdssten och grönska skapar dekorsten väldigt levande miljöer. Finns även på praktisk 15 kg:s säck.

Borghamnskalksten Gråbrun Slipad

Borghamnskalksten Gråbrun Slipad
Endast 1 499 kr

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Kalkstenen är mönstrad och löper ofta mellan olika bruna nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Så har man tur så får man kanske ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, brun, grå och röd. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Troja Antik 50 Helsten

Troja Antik 50 Helsten
Endast 249 kr

Helsten 50 är en tumlad marksten som kan användas till trädgårdens alla hörn. Markstenen gjuts med en slät och en skifferpräglad yta och den passar lika bra till både uteplatsen, trädgårdsgången och garageuppfarten. Stenen gjuts i fem olika färger och den tumlade ytan ger stenen en antik, gammaldags charm. När man ska anlägga en yta med marksten är det viktigt att man använder kantsten så ytan blir stabil. Ett alternativ kan vara att välja denna i natursten för extra liv i ytan. Se även vår mycket prisvärda Marksten Visby Struktur 50 som också den är körbar.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten i vackert ljusgrå färg. Stenen har rundade kanter på den ena långsidan för att ge en bekväm yta längs kanterna när poolen brukas. Den andra långsidan har en sågad sida för enkel montering.Granit är ett slitstarkt material och åldras väldigt vackert. Kombinera gärna denna poolkantsten med våra andra Bergama-produkter så som våra granithällar för att få till en häftig helhet.Läs mer om vår egna tillverkning av granit i Bergama här.

Stenkross Grafit, 800 kg

Stenkross Grafit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Granitkross Grafit är en krossad dekorsten som gör sig bra på många ställen i trädgården. Några användningsområden är rabatten och trädgårdsgången. Använd gärna i kombination med en ljusare mur, kantsten eller marksten. Finns även på 15 kg:s säck.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Dekorsten Krossad Bergama Grå, 20kg

Dekorsten Krossad Bergama Grå, 20kg
Endast 99 kr

Snygg Bergamagranit krossad till två fraktioner som anges i ungefärliga fraktion. Bergamaserien finns även i andra utförande som exempelsvis granithällar och flertalet kantstenar, perfekt att matcha med varandra om man önskar en enhetlig trädgård.Dekorstenen passar fint både i trädgårdsrabatten som till grusgången. Tänk på att använda en fiberduk när du lägger dekorsten.

Granitstolpe 1500x200x200

Granitstolpe 1500x200x200
Endast 1 599 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1000-1200 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken. För stolpar med större dimensioner se även Granitstolpe 2000.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blomlåda Granit 600

Blomlåda Granit 600
Endast 1 199 kr

En extremt slitstark blomlåda helt tillverkad i granit. Med sina råkilade sidor får den ett naturligt och levande utseende och passar såväl till trädgården, altanen samt balkongen. Blomlådan finns även i ytterligare två olika storlekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten Bergama Grå RF2

Radiesten Bergama Grå RF2
Endast 899 kr

Robust och hållfast granitkantsten med lång livslängd. Dessa radiestenar ger en mjukt formad kantstenslinje i både privata villaträdgårdar och offentliga miljöer. Stenen är fasad i framkant för att minska däckslitage vid t.ex. monteringar intill rondell, garageuppfart eller liknande. Välj ur ett brett sortiment av rediekantstenar och anpassa för att få till just din kurva.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.