Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad

Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad hos Stenbolaget

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Stenen är mönstrad och löper ofta mellan olika grå nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Har man tur kan man alltså få ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, grå, brun och röd. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Endast 1 999 kr
 

Relaterade produkter

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av Norrgöping GS levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Borghamnskalksten Röd Slipad

Borghamnskalksten Röd Slipad
Endast 1 499 kr

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Stenen är mönstrad och löper ofta mellan olika röda nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Har man tur kan man alltså få ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, röd, brun och grå. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

EcoStone Indoor Quartz Darkgrey

EcoStone Indoor Quartz Darkgrey
Endast 239 kr

EcoStone Indoor Quartz Darkgrey är en mörkare variant av Quartz Ashgrey. Plattorna är tillverkade i ett material som kallas för granitkeramik, ett stryktåligt material som maskintillverkas av delvis återvunnet material. Granitkeramiken tål alla typer av normalt slitage och står dessutom mot repor och fläckar bättre än vanlig natursten.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak
Endast 569 kr

RF kantsten är främst ämnad för trafikmiljö där fasningen hjälper mot däckslitage vid överfart. Dessa har däremot blivit allt vanligare i trädgårdsmiljö med en dekorativ avsikt så väl som funktion. Beteckningen RF står för Råkilad Fasad och 4:an följer ihop med släktingen RV4 som med samma tjocklek och höjd smidigt kan kombineras. Granit är ett extremt slitstarkt material som bara blir vackrare och vackrare med åren och ju mer det slits.Stenen säljs i olika längder och monteras enkelt med hjälp av lyftsax och träkilar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Skiffer Castillo Oregelbunden

Skiffer Castillo Oregelbunden
Endast 779 kr

Skiffer i oregelbundet format ger ytorna stort liv och ingen yta blir den andra lik. Att kombinera in naturmaterial i sin trädgård ger en naturlig känsla som håller sig vacker med tiden. Kombinera gärna med en snygg granitkantsten för extra stabilitet och inramning. Skiffer Castillo Oregelbunden kommer i tjockleken 20-40 mm.

Smågatsten Svensk Bodafors Säckad

Smågatsten Svensk Bodafors Säckad
Endast 736 kr

Klassisk Svensk smågatsten i en mörkare nyans. Smågatstenen är klippt för ett naturligt rustik utseende och passar perfekt till den privata villatomten såsom till offentliga miljöer.Smågatstenen har den naturliga fördelen med att den klarar tung trafik t.ex lastbilar och sopbilar vilket gör den ultimat till många olika miljöer. Smågatsten har sedan flera hundra år tillbaka präglat många storstäder runt om i Sverige och är en tidlös natursten som bara blir finare med åren och desto mer den slits. Denna gatsten kommer säckad i praktiska stocksäckar om 4 kvm.Du kan även köpa denna sten i lösvikt och hämta på vårt centrallager. Priset ligger då på 799 kr/m2

Akemi Stenpolish

Akemi Stenpolish
Endast 179 kr

Förnyar glansen och skyddar natursten med en polerad ytbehandling. Medlet innehåller reaktiva silikonoljor med polermedel. Eftersom Stenpolishen inte innehåller vax går det även bra att använda denna produkt utomhus. Kan även användas för att förbättra och förnya skyddet på ytor som tidigare har behandlats med Akemi Nanoimpregnering.

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak
Endast 459 kr

Stabil kantsten i granit. Denna råhuggna RV4 fungerar utmärkt till både offentliga och trädgårdsmiljöer. Granitkantsten Bergama är en väldigt jämn kantsten som ger en smidig montering. Stenen har en sågad undersida som ger en betydligt snabbare och lättare montering än andra huggna kantstenar. Att montera en kantsten till sin markstensläggning är ett måste då den står som stöd och ram till ytan och gör att den blir stabil och snygg i en massa år framöver. Bergama är en vacker ljus granit som passar både till natursten och betongstensytor. Kombinera RV4 med passande radiesten för mjuka former. För en smidig montering, köp till våra Träkilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.