Blomlåda Granit 600

Blomlåda Granit 600 billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Blomlåda Granit 600 hos Stenbolaget

En extremt slitstark blomlåda helt tillverkad i granit. Med sina råkilade sidor får den ett naturligt och levande utseende och passar såväl till trädgården, altanen samt balkongen. Blomlådan finns även i ytterligare två olika storlekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Endast 1 199 kr
 

Relaterade produkter

Otta Svart Stegavtäckning Borstad 20 mm Tjocklek

Otta Svart Stegavtäckning Borstad 20 mm Tjocklek
Endast 1 399 kr

Unikt svart skiffer från våra grannar i väst. Norsk Ottaskiffer kommer med en glänsande yta, vilket gör det exeptionellt för att få en exlusiv trappa. Denna ytbehandling är borstad för en mjuk och behaglig ytstruktur. Välj mellan olika bredder och olika tjocklekar. Ottaskiffer skapar en trappa som sällan är en annan lik.

Borghamnskalksten Röd Slipad

Borghamnskalksten Röd Slipad
Endast 1 499 kr

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Stenen är mönstrad och löper ofta mellan olika röda nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Har man tur kan man alltså få ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, röd, brun och grå. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek

Offerdal Hällgolv 20-30 mm Tjocklek
Endast 1 172 kr

På Offerdalsskiffer Hällgolv är bredden den samma men längderna varierar. Offerdalsskiffer är en vacker, blyertsfärgad natursten som passar mycket bra till både uteplatsen, trädgårdsgången eller som beklädnad av trädgårdsmuren. Skiffern har något som kallas för klovyta, vilket betyder att ytan är grov och detta bidrar till att halkrisken minskar avsevärt. Detta skiffer är alltså ett mycket bra val att t.ex. klä entrétrappan med den.

Ölandskalksten Grå G3S

Ölandskalksten Grå G3S
Endast 1 399 kr

Ölandskalksten Grå G3S är en vackert grå kalksten med mycket ådringar i ljusare toner. Denna kalksten är 200 mm bred och i fallande längder. Vänligen tänk på att detta är en natursten och att det därför kan förekomma lätta färgskiftningar och mönsterskillander.

Offerdal Oregelbunden Stora

Offerdal Oregelbunden Stora
Endast 1 029 kr

Offerdalsskiffer med naturlig klovyta. Dessa plattor kommer i extra stora bitar och har en tjockleck som varierar mellan 20-40 mm. Tjockleken justeras i höjd med hjälp av underlaget. Offerdalsskiffer är en vacker natursten som sätter naturlig prägel och ger en levande yta vart man än lägger den.

Otta Svart Stegavtäckning Natur 30 mm Tjocklek

Otta Svart Stegavtäckning Natur 30 mm Tjocklek
Endast 1 849 kr

Är det dags för en renovering av en gammal trappa eller montering av en ny konstruktion i t.ex betong? Då monteras med enkelhet dessa beklädnader för att ge ett nytt eller snyggare utseende.