Natursten

Natursten för din trädgård 2020 ✓ Inred hem och trädgård med Natursten ✓ Hög kvalitet och bra pris ✓ Här på Marksten.info visar vi billiga, dekorativa, effektskapande stenar samt vackra trädgårdsdekorationer från kända webbutiker

 
Sidor: first pageprev page1 2 3

Bohus Granithäll Elegant

Bohus Granithäll Elegant
Endast 1 989 kr

Bredden kan variera +- 2mm

Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad

Borghamnskalksten Ljusgrå Slipad
Endast 1 999 kr

Borghamnskalksten är en vacker natursten som bryts i södra Sverige.Stenen är mönstrad och löper ofta mellan olika grå nyanser. Det kan i vissa partier av denna kalksten förekomma fossila avtryck från t.ex. trilobiter. Har man tur kan man alltså få ett förhistoriskt avtryck i sitt golv. Borhamnskalkstenen finns i tre olika färger, grå, brun och röd. Den slipade ytan gör golvet lättstädat och behagligt att gå på. Kalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Natursingel, 800 kg

Natursingel, 800 kg
Endast 2 025 kr

Natursingel 16-40 i 800 Kg säck är en produkt som grävs fram ur rullstensåsar och den mjuka formen får vi tacka istiderna och tiden för. Stenen är mjukt rundad och den förekommer i de flesta i den svenska naturen förekommande färger. Oftast är stenen relativt laxrosa till röd i sin färg då dessa färger är vanligt förekommande i de grustag vi tar stenen ifrån.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Porfyr Viola Grigio Hällgolv 30-60 mm Tjocklek

Porfyr Viola Grigio Hällgolv 30-60 mm Tjocklek
Endast 2 029 kr

Viola Grigio är en vacker porfyrhäll som kommer med en bredd på 300 mm och fallande (varierande) längder. En yta med fallande längder blir otroligt levande och man kan skapa naturliga ytor i trädgården. Tjocklekarna varierar mellan ca 30-60 mm men korrigeras i höjd med stenmjölet vid själva sättningen. Natursten är ett levande material och färgskiftningarna kan vara stora från platta till platta, det är detta som gör Porfyr Viola Grigio till en otroligt levande trädgårdsyta. Hällen fungerar perfekt till både uteplats som till trädgårdsgång.

Alböke Röd Normalhyvlad

Alböke Röd Normalhyvlad
Endast 2 189 kr

Alböke Röd Normalhyvlad är ett golv i ölandskalksten. Stenen är röd med en normalhyvlad yta vilket ger den en ljus färg med mörkare inslag. En vacker natursten med variation i nyansen för ett levande golv. Tjocklek: 12 mmKalksten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Granithäll Modern

Bohus Granithäll Modern
Endast 2 369 kr

Bredden kan variera +- 10mm

Skifferhäll Ouren

Skifferhäll Ouren
Endast 2 381 kr

En naturlig skifferhäll i mörk ton. Skifferhäll Ouren kommer i formatet 600x300 och med varierande tjocklek. Vid läggning får underlaget anpassas så ytan på stenen blir jämn. Skiffer är ett vackert naturmaterial som passar perfekt i såväl trädgård som offentlig yta.

Bohus Blocksteg Elegant

Bohus Blocksteg Elegant
Endast 2 395 kr

Vackra blocksteg av rödgrå granit från Bohuslän. Denna modell av blocksteg som kallas Elegant är flammade på samtliga synliga sidor, vilket ger en slät och behaglig finnish samt ett modernt intryck. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Kolmården Ox Slipad

Kolmården Ox Slipad
Endast 2 399 kr

Kolmården Ox Slipad är en grön kolmårdsmarmor med slipad, len yta. Denna marmor är i fallande längder och finns i två bredder, 200 och 300 mm. Vänligen tänk på att detta är en natursten och det kan förekomma färgskiftningar och skillnader i ådringar. Bild och sten som finns i butik är endast exempel. Notera att detta inte är en lagervara vilket kan leda till lång leveranstid.

Bohus Kantsten GV2 Finess

Bohus Kantsten GV2 Finess
Endast 2 420 kr

Bohus Kantsten GV2 Finess är en kantsten i snygg Bohusgranit. Stenens synliga ytor krysshamrade (gradhuggna), undersida och kortsidor är sågade. Precis som övriga kantstenar i Bohusgranit levereras stenarna i fallande längder. Måtten kan avvika med ±10 mm på höjden och ±3 mm på bredden. Minst 100 mm av framsidan ska kunna vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Kantsten GV1 Finess

Bohus Kantsten GV1 Finess
Endast 2 635 kr

Granitkantsten GV1 i Bohusgranit är en större, kraftig och elegant kantsten, främst tänkt att användas i offentlig miljö. Kortändar och undersida är sågade, övriga sidor är krysshamrade. Tolerans för höjden är ±10 mm och ±3 mm för bredden. Minst 100 mm av stenens framsida har en yta snygg nog för att vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Översteg Modern

Bohus Översteg Modern
Endast 2 635 kr

Översteg till Bohus blocksteg Modern. Översteget innebär att det har en lite kortare planstegs yta än de övriga stegen, 330 mm istället för 350 mm. Eftersom översteget placeras högst upp i trappan så överlappas det inte av något annat steg och har därav 20 mm tillgodo som annars är till för att överlappas.

Bohus Storgatsten Modern

Bohus Storgatsten Modern
Endast 2 689 kr

Storgatsten från Bohusgranit med en flammad ovansida och en sågad undersida. Detta innebär att man får gatstenens klassiska färger och nyanser men med en modern slät yta. Att undersidan är sågad gör att den här stenen går fortare att sätta vilket i sin tur innebär lägre arbetskostnader. Säljs i säckar med 3 m2 i varje säck.

Bohus Kantsten GF1 Finess

Bohus Kantsten GF1 Finess
Endast 2 702 kr

GF1 är krysshamrad med en fasning på ca 100(±3)x20 mm. Under- och kortsidor är sågade för att underlätta montering. Toleransen på höjd respektive bredd är ±10 mm och ±3 mm. Framsidan är bearbetad så att minst 150 mm ska vara snygg och kunna vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Sjösingel Gulmelerad, 800 kg

Sjösingel Gulmelerad, 800 kg
Endast 2 835 kr

Den Gulmelerade sjösingeln kommer direkt från havet och är naturligt tumlad och rundad. Den varma gula färgen passar till det mesta. Under varma sommardagar ger den ett ljust och fräscht intryckt och kalla vintrar värmer den upp tillvaron i trädgården. Tackvare att stenen är tumlad blir den mjuk under barfota fötter sommartid. Den passar bra på flertalet ställen. Använd den som dekorationssten och skydda rabatten från djur samt stänk på fasaden. Eller varför inte som en vacker grusgång upp till huset. Finns också i 15 kg säckar och som Svartvitmelerad. Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvmMåtten som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter. Precis som andra naturmatieral kan färgen variera mellan olika sändningar. Storleken på denna produkt mäts på stenens smalaste bit, större fraktioner kan därför förekomma.

Svensk Kullersten Tumlad 50-100 S:T Eriks

Svensk Kullersten Tumlad 50-100 S:T Eriks
Endast 2 839 kr

Dekorativa kullerstenar i fraktionen 50-100. Kullersten är en naturligt formad sten som ger en vacker prägel till ytorna. Kullerstenen som i vissa fall även kallas för kattskallar kan t.ex. användas till att dekorera rabatter, skapa yta runt husgrunden samt mycket, mycket mer. Rama in dina kullerstensytor med kantsten för att få tydliga gränser och vackra resultat. Se även vårt mycket prisvärda alternativ, Kullersten Stenbolaget.Måttet som anges är ungefärliga måtten på stenarna i millimeter.

Bohus Bottensteg Modern

Bohus Bottensteg Modern
Endast 2 875 kr

Bottensteg till Bohus blocksteg Modern. Bottensteget innebär att det är lite högre än de övriga stegen, 170 mm istället för 150 mm. Eftersom det är de steget som placeras längs ned i trappan så vilar det inte över något annat steg och kan därför grävas ned 20 mm för extra stabilitet. Bohusgranit är ett tidlöst material som bara blir vackrare med åren.

Älvdalsporfyr, 750 kg

Älvdalsporfyr, 750 kg
Endast 2 935 kr

Älvdalsporfyr är en vacker natursten från Dalarna. Dekorstenen ger ett exklusivt intryck till trädgården och kan användas till exempelvis rabatten eller för att piffa till en dränering. Stenen skiftar i en vacker röd-brun färg och ger ett spännande intryck på tomten. Vi säljer älvdalsporfyr i säckar om 750 kg och i två olika storlekar.6-12 mm: En säck räcker till ca 18 m2 (2,5 cm tjockt lager).16-30 mm: En säck räcker till ca 10 m2 (5 cm tjockt lager).

Stenkross Vit, 800 kg

Stenkross Vit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Stenkross Vit är en vacker vit dekorsten i storleken 8-12 mm. Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter. Dekorsten har många användningsområden, den kan till exempel användas för att dölja dränering vid husgrund, som dekoration i blomkrukan eller läggas bredvid trädgårdsgången. Levereras i stora 800 kg:s säckar men finns även i mindre säckar.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Stenkross Grafit, 800 kg

Stenkross Grafit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Granitkross Grafit är en krossad dekorsten som gör sig bra på många ställen i trädgården. Några användningsområden är rabatten och trädgårdsgången. Använd gärna i kombination med en ljusare mur, kantsten eller marksten. Finns även på 15 kg:s säck.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Stenkross Svart/Vit, 800 kg

Stenkross Svart/Vit, 800 kg
Endast 3 025 kr

Granitkross Svart/Vit gör sig bra i många olika trädgårdar. I kombination med trädgårdssten och grönska skapar dekorsten väldigt levande miljöer. Finns även på praktisk 15 kg:s säck.

Blockstensmur Kinesisk

Blockstensmur Kinesisk
Endast 3 029 kr

Ett solitt murblock i granit med en vacker huggen yta som gör att ingen sten är den andra lik. Natursten är ett otroligt levande material och skapar liv i både trädgård och det offentliga rummet. Blocken skapar vackra murar och finns i fyra olika höjder, 600, 800, 1000 och 1200mm.

Bohus Avtäckning Rustik

Bohus Avtäckning Rustik
Endast 3 085 kr

Snygg avtäckning till exempelvis beklädnadsgranit och andra murar i Bohusgranit. Synliga ytor, det vill säga toppen och sidorna, är råkilade. Undersidan och kortändarna är sågade för bäst passning. Längderna kan variera mellan ca 500-1500 mm. Toleransen i bredd är ±10 mm och tjockleken ±6 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Rustik

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Rustik
Endast 3 199 kr

Bohusgranit utformat i större block för enkel murbyggeskonstruktion. Med en frontsida och topp som är råkilade är den idealisk som stödmur. Är det något som utstrålar naturens egna material så är det denna mur! Välj mellan en rad olika höjder.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Översteg Elegant

Bohus Översteg Elegant
Endast 3 499 kr

Översteg till Bohus blocksteg Elegant. Översteget innebär att det har en lite kortare planstegs yta än de övriga stegen, 330 mm istället för 350 mm. Eftersom översteget placeras högst upp i trappan så överlappas det inte av något annat steg och har därav 20 mm tillgodo som annars är till för att överlappas.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern
Endast 3 579 kr

Enkelsidiga granitblock perfekt för stödmursbyggnation. Ska slänten hemma i trädgården planas ut eller jordmassorna vid sidan trottoaren/vägen stoppas, så är detta bland det trevligaste och mest naturliga som går att välja. En stilig råkilad front som snyggt går ihop med den flammade toppen. Toppen på murblocket är även funktionsmässigt smidig ifall man önskar sitta på muren någon gång.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Bottensteg Elegant

Bohus Bottensteg Elegant
Endast 3 815 kr

Bottensteg till Bohus blocksteg Elegant. Bottensteget innebär att det är lite högre än de övriga stegen, 170 mm istället för 150 mm. Eftersom det är de steget som placeras längs ned i trappan så vilar det inte över något annat steg och kan därför grävas ned 20 mm för extra stabilitet.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant
Endast 3 999 kr

Blockstensmur av granit i gråröd nyans ifrån Bohuslän. Murblocken har flammad topp och front med sågade kortsidor som även kan beställas med flammad ände. I och med att blocken är enkelsidiga så lämpar de sig perfekt som stödmurar då baksidan av muren ej är synlig och då inte heller kräver någon snygg behandling. Blocken säljs per löpmeter då längderna är fallande. Höjder finns att välja mellan 900, 1100 och 1300 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitstolpe 2000x300x300

Granitstolpe 2000x300x300
Endast 4 399 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1300-1500 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Entréplan Granit Ljus Runt

Entréplan Granit Ljus Runt
Endast 4 999 kr

Detta runda entréplan i exklusiv granit ger en gedigen och välkomnande stil till din villa eller sommarhus. Granitens grova och flammade ovansida ger din trappa en säker ytbehandling även på isiga dagar. Det översta steget är gjort av ett massivt block och de tre undre trappstegen byggs ihop av flera bitar som sedan läggs ihop. Hålrummet innanför fylls upp med stenkross och därefter placeras nästa set av steg eller det översta steget. Det översta steget har måttet 1500x1000x140 mm och steg 1,2 och 3 är 330 mm djupa. Varje ytterligare set av steg ökar på den totala bredden med ca 60 cm på sidorna och 30 cm framtill.Här hittar du vårt rektangulära Entréplan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Rustik

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Rustik
Endast 5 145 kr

Kraftigt granitblock från Bohuslän i grå färg med lätt röda inslag. Smycka offentliga platser likväl som trädgårdmurar i villaträdgården, det finns inga begränsningar för var denna mur passar in. Naturlig känsla av en råkilad yta på samtliga synliga sidor. Huvudsakligen används just denna för att bygga fristående murar då både fram och baksida är råkilad. Är det en stödmur av samma utseende som ska byggas så rekomenderar vi Bohus Blockstensmur Enkelsidig Rustik som har en sågad baksida.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant
Endast 5 145 kr

Blockstensmur främst gjord för fristående konstruktioner. Blocken är gjorda i granit från Bohuslän som är mycket hållfast och glimmrar fint i sin gråröda nyans. Denna variant är dubbelsidig vilket innebär att både front och baksida räknas som synliga sidor. De synliga kortsidorna är flammade som ger ett strikt och rakt utryck. Fyra storlekar att välja mellan för att hitta en passande höjd till just ditt projekt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Modern

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Modern
Endast 5 575 kr

Dubbelsidiga block framför allt ämnade för fristående murbyggen. Ytan på denna mur är råkilad bådepå framsida och baksida och försedd med en flammad toppyta. Blocken passar lika bra hemma i trägården som i den offentliga miljön. Gråröd Bohusgranit ät ett slitstarkt material som tål väldigt mycket och kommer stå vacker i många generationer framöver. Längderna är fallande mellan 700 och 2800 mm och höjder finns i fyra olika alternativ.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Rustik Ände

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Rustik Ände
Endast 6 145 kr

Ska muren avslutas, trappa nedåt eller liknande kan ett snyggt avslut vara mer estetiskt tilltalande än en sågad kant. Därför finns denna variant som följer Rustik serien med att vara råkilad i en ände tillsammans med samtliga synliga sidor.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant Ände

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant Ände
Endast 6 145 kr

Ska muren avslutas, trappas nedåt eller liknande kanske få ett snyggt avslut? Då kan ett murblock med snygg ände vara passande. Detta blir mer estetiskt tilltalande än en sågad kant. Därför finns denna variant som följer Elegant serien med att vara flammad i en ände tillsammans med samtliga synliga sidor.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Modern Ände

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Modern Ände
Endast 6 885 kr

Ska muren avslutas, trappas nedåt eller liknande kan ett snyggt avslut vara mer estetiskt tilltalande än en sågad kant. Därför finns denna variant som följer Modern serien med att vara råkilad i en ände samtidigt som front, topp och baksida är flammade.

Sidor: first pageprev page1 2 3