Natursten

Natursten för din trädgård 2021 ✓ Inred hem och trädgård med Natursten ✓ Hög kvalitet och bra pris ✓ Här på Marksten.info visar vi billiga, dekorativa, effektskapande stenar samt vackra trädgårdsdekorationer från kända webbutiker

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget
Endast 43 kr

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget är en slät, grå betongkant som passar pefekt för både trädgårdar och offentliga miljöer. Kantstenen monteras ned i marken och ger en stabil inramning och tydlig avränsning mellan ytor. För Stabilast resultat rekommenderar vi att man gjuter fast stenen i botten. Slät kantsten ger ett modernt intryck och kan anpassas både till tumlade och släta ytor, och mot både betongsten och natursten.

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg
Endast 99 kr

Denna tumlade dekorsten tillverkad av vacker Bergama granit är utmärkt att piffa till trädgården med. Tumlingen gör stenen slät och fin som mjukar upp miljön omkring den, och samtidigt gör stenen behaglig att gå på. Bergama granit hittas även i både kantsten, granithällar blocksteg mm. Kombinera gärna olika dekorstenar för att skapa spännande miljöer och kontraster i trädgården. Tänk på att använda en fiberduk undertill när du lägger dekorsten samt kantsten för att rama in din yta.

Dekorsten Krossad Bergama Grå, 20kg

Dekorsten Krossad Bergama Grå, 20kg
Endast 99 kr

Snygg Bergamagranit krossad till två fraktioner som anges i ungefärliga fraktion. Bergamaserien finns även i andra utförande som exempelsvis granithällar och flertalet kantstenar, perfekt att matcha med varandra om man önskar en enhetlig trädgård.Dekorstenen passar fint både i trädgårdsrabatten som till grusgången. Tänk på att använda en fiberduk när du lägger dekorsten.

Dekorsten Krossad Bergama Svart, 20kg

Dekorsten Krossad Bergama Svart, 20kg
Endast 129 kr

Svart kross, utmärkt att skapa kontraster med i trädgården. Kombinera med ljusa plattor och kantstenar, eller matcha med andra produkter i Blackburnserien. Där hittar du både hällar och blocksteg. En vanlig lösning brukar vara att smycka längs husfasaden eller som en bård mellan gräsmatta och kantsten. Tänk på att använda en fiberduk när du lägger dekorsten.

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå
Endast 129 kr

Kantsten i granit som passar utmärkt till de flesta trädgårdsarbeten. Den används bland annat till inramning av trädgårdsgångar, rabatter och som kantstöd åt andra markstenläggningar. Stenarnas storlekar gör dem mer hanterlig och perfekt för hemmafixaren. Tack vare dess dimensioner så stenen passar stenen nästan alltid in oavsett skalan på projektet. Kantstenen har en blästrad yta vilket gör att stenen har ett stilrent utseende med en lätt skrovlig yta som passar in med de flesta typ av plattor och marksten i både betong och natursten. Önskar du en stabilare och stadigare variant rekommenderar vi Granitkantsten RV6 Blästrad som även den har en blästrad ytbehandling och passar i samma miljö. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Sjösingel Gulmelerad, 15 kg

Sjösingel Gulmelerad, 15 kg
Endast 135 kr

Sjösingel som tas ur havets djup. Vågorna har under årtusenden gett dem en naturlig tumling vilket ger ett lite mjukare och behagligare intryck. Den varma gula färgen passar i de flesta hemmen både som dekoration och dekorativa dräneringsytor.Måtten som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter. Precis som andra naturmatieral kan färgen variera mellan olika sändningar. Storleken på denna produkt mäts på stenens smalaste bit, större fraktioner kan därför förekomma.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Stenkross Grafit, 15 kg

Stenkross Grafit, 15 kg
Endast 135 kr

Granitkross Grafit är en krossad dekorsten som gör sig bra på många ställen i trädgården. Några användningsområden är rabatten och trädgårdsgången. Använd gärna i kombination med en ljusare mur, kantsten eller marksten. Finns även på 800 kg:s säck.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Natursingel, 15 kg

Natursingel, 15 kg
Endast 135 kr

En mindre förpackning av natursingel är vår 15 Kg säck. Passar för dig som bara skall fylla på en mindre yta alternativt som dekoration i blomlådor eller motsvarade. Ska en större yta täckas rekommenderar vi att du väljer 800Kg säcken.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Stenkross Svart/Vit, 15 kg

Stenkross Svart/Vit, 15 kg
Endast 135 kr

Granitkross har flera användningsområden. Placera den fint i rabatten, i en blomkruka eller kanske som en gångväg fram till huset. Den naturliga färgen gör att den passar till allt och den klarar alla slags väder.

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten
Endast 159 kr

Hörnstenen till vår Rustik beklädnad. Stenen är framtagen för att lättare möjliggöra snygga ytterhörn exempelvis runt husknuten eller vid beklädnad av någon stolpe eller pelare i hemmet. Hörnet består av två bitar som sätts ihop.

Akemi Stenpolish

Akemi Stenpolish
Endast 179 kr

Förnyar glansen och skyddar natursten med en polerad ytbehandling. Medlet innehåller reaktiva silikonoljor med polermedel. Eftersom Stenpolishen inte innehåller vax går det även bra att använda denna produkt utomhus. Kan även användas för att förbättra och förnya skyddet på ytor som tidigare har behandlats med Akemi Nanoimpregnering.

Visby Struktur Kvadrat

Visby Struktur Kvadrat
Endast 195 kr

Marksten Visby Struktur 210x210 är en kvadratisk variant av vår populära tumlade sten Marksten Visby 50. Precis som originalet är denna sten tumlad och dubbelsidig. Detta innebär att du enkelt kan välja om din markläggning ska ha en slät eller strukturerad ovansida. Tack var att stenen är tumlad får du en antik, gammeldags känsla i din trädgård eller uppfart. Denna marksten har även distanser runt om som gör att du får rätt fogbredd när du monterar stenen. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi Flexibel Hårdfog. Tänk på att montera kantsten runt din stenläggning för ett stabilt resultat. Kantsten finns i både betongsten och natursten där dom påpulära Granitkantsten Sköndal Råkilad och Granitkantsten Bergama RV6 rak ger naturligt vackra resultat.

Fågelbad Granit Runt

Fågelbad Granit Runt
Endast 199 kr

Handhugget fågelbad i ljus granit som till och med får koltrasten att vilja ta sig ett dopp en varm sommarkväll. Skäm bort dina kvittrande vänner med en vacker trädgårdsdetalj. Passar perfekt både för uteplatsen och balkongen.Finns även i rektangulärt utförande, se Fågelbad Granit Rektangulärt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Fågelbad Granit Rektangulärt

Fågelbad Granit Rektangulärt
Endast 199 kr

Handhugget fågelbad i äkta ljus granit som till och med får koltrasten att vilja ta sig ett dopp en varm sommarkväll. Skäm bort dina kvittrande vänner med en vacker trädgårdsdetalj.Finns även i runt utförande.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Akemi Färgförstärkning

Akemi Färgförstärkning
Endast 229 kr

Ser din sten lite blekt och tråkig ut? Smäll på lite Akemi Färgförstärkning! Detta underbara medel förstärker stenens färg och ger den en ny lyster. Önskas starkare effekt är det bara att applicera fler lager. Bäst effekt uppnås på natursten men går även att använda på betong.

EcoStone Indoor Lime Darkgrey Utgående

EcoStone Indoor Lime Darkgrey Utgående
Endast 239 kr

EcoStone Indoor Lime Darkgrey är ett perfekt inomhusalternativ för dig som vill ha en extremt tåligt, näst intill underhållsfri och samtidigt väldigt snygg yta till ett bra pris. EcoStone är maskintillverkade av delvis återvunnet material och laserskurna vilket ger milimeterprecisa mått. Till skillnad från natursten har denna granitkeramik inga porer vilket gör den mycket tåligare mot fläckar och är dessutom mycket reptåligare. EcoStone Indoor Lime Darkgrey är 10 mm i tjocklek och finns i storlekarna 60x30 cm och 60x60 cm.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

EcoStone Indoor Travertine Ivory Utgående

EcoStone Indoor Travertine Ivory Utgående
Endast 239 kr

EcoStone Indoor Travertine Ivory är en av våra Ecostone-varianter för inomhusbruk. Denna tåliga granitkeramik passar bra i bland annat hallen, köket och vardagsrummet och finns i storlekaran 30x60 cm och 60x60 cm. EcoStone granitkeramik är ett slitstarkt alternativ till natursten då det är reptåligare och dessutom saknar porer. EcoStone är tillverkade av delvis återvunnet material och är laserskuret vilket ger väldigt precisa mått.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

EcoStone Indoor Jura Beige Utgående

EcoStone Indoor Jura Beige Utgående
Endast 239 kr

Jura Beige är en granitkeramik som efterliknar Jurakalkstenen från Tyskland. Tack vara den sträva ytbehandlingen går denna produkt utmärkt att lägga både inom- och utomhus. Då en granitkeramikplatta dessutom är hårdare än en natursten kan vi varmt rekommendera denna sten i t.ex. en hall där en kalksten annars kan riskera repor och saltfläckar.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Ränndalsplatta Granit Start

Ränndalsplatta Granit Start
Endast 239 kr

Ränndalsplatta Granit Start används som startsten i vattenavledningssystemet. Se även Ränndalsplatta Granit Rak och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Ränndalsplatta Granit Hörn

Ränndalsplatta Granit Hörn
Endast 239 kr

Ränndalsplatta Granit Hörn är som namnet antyder hörnplattan till Ränndalsplatta Granit. Ett snyggt vattenavledningssystem i ljus granit. Se även Ränndalsplatta Granit Rak och Ränndalsplatta Granit Start. Granit är ett vackert naturmaterial som bara blir vackrare ju mer det slits. Att kombinera betongsten med detaljer av natursten i trädgården kan skapa riktigt spännande miljöer. Ränndalsplatta Granit fungerar i såväl den privata villaträdgården som till den offentliga ytan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Troja Antik Mikro

Troja Antik Mikro
Endast 249 kr

Marksten Micro är en modern marksten som du aldrig kommer tröttna på. Använd den på så väl uteplatsen som garageuppfarten för att få ett stilrent och exklusivt intryck. Markstenen är tumlad med en slät och en skifferpräglad yta beroende på hur du vill att din trädgård ska se ut.

Troja Antik 50 Helsten

Troja Antik 50 Helsten
Endast 249 kr

Helsten 50 är en tumlad marksten som kan användas till trädgårdens alla hörn. Markstenen gjuts med en slät och en skifferpräglad yta och den passar lika bra till både uteplatsen, trädgårdsgången och garageuppfarten. Stenen gjuts i fem olika färger och den tumlade ytan ger stenen en antik, gammaldags charm. När man ska anlägga en yta med marksten är det viktigt att man använder kantsten så ytan blir stabil. Ett alternativ kan vara att välja denna i natursten för extra liv i ytan. Se även vår mycket prisvärda Marksten Visby Struktur 50 som också den är körbar.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Avtäckning Granit Grafit

Avtäckning Granit Grafit
Endast 249 kr

Avtäckning Granit Grafit är en avtäckning som passar till både betongmurar och murar i natursten. Det är samma sorts granit som vår beklädnadsgranit Grafit vilket gör att denna sten är ett utmärkt val som toppsten. Plattan har råhuggna långsidor och flammade kortsidor och topp. Undersidan är sågad för att underlätta montering på muren.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Akemi Stensåpa/Stentvål

Akemi Stensåpa/Stentvål
Endast 259 kr

Akemi Stentvål/Stensåpa är ett milt rengöringsmedel som används vid vanlig städning och underhåll av natursten och betong. Rengör skonsamt utan att skada varken struktur eller färg.

Granitkantsten RV2 2a Sortering

Granitkantsten RV2 2a Sortering
Endast 269 kr

Granitkantsten RV2 är en rejäl kantsten som passar bra för vägbyggen och offentliga anläggningar. Vill du ha en smidigare kantsten till din trädgård eller uppfart kan vi varmt rekommendera Granitkantsten Sköndal eller Granitkantsten RV6 Bergama.Stenen är en 2a sortering och en del bearbetning kan behövas vid montering.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Akemi Sanitetsrengöring

Akemi Sanitetsrengöring
Endast 289 kr

Akemi sanitetsrengöring lämpar sig för rengöring av syrabeständig natursten och kermikplattor. Kan användas för löpande rengöring och mot avlagringar ich smuts. Bör t. ex inte användas på kalksten och marmor som är syrekänsliga naturstenar.

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Rak

Poolkantsten EcoStone Quartz Dark Grey Rak
Endast 299 kr

Ecostone Quartz Dark Grey ger ett intryck av snygg natursten. Ecostone är en granitkeramik som både är snygg och tålig för användning i trädgårdsmiljöer. Den raka poolkantstenen används till samliga raka sidor på en pool och kommer i formatet 600x300x20mm. Välj till innerhörn för 90 gradiga innerhörnor.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Ränndalsplatta Granit Rak

Ränndalsplatta Granit Rak
Endast 299 kr

Ränndalsplattor används som vattenavledande system vid bl.a. stuprännor. Denna variant är i ljus granit. Se även Ränndalsplatta Granit Start och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Bergama Grå

Avtäckning Granit Bergama Grå
Endast 299 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar, både betongmur som naturstensmur. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och ger ett snyggt avslut. Monteras enkelt med stenlim för att förankras säkert högst uppe på muren. Granit Bergama Grå är en ljus, vacker natursten som ger ytorna liv och en snygg iramning till hela muren. Stenen kommer i två format 500x260x70 mm och 700x350x70 mm. Båda varianterna har råkilade långsidor och en slät toppyta. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten i vackert ljusgrå färg. Stenen har rundade kanter på den ena långsidan för att ge en bekväm yta längs kanterna när poolen brukas. Den andra långsidan har en sågad sida för enkel montering.Granit är ett slitstarkt material och åldras väldigt vackert. Kombinera gärna denna poolkantsten med våra andra Bergama-produkter så som våra granithällar för att få till en häftig helhet.Läs mer om vår egna tillverkning av granit i Bergama här.

Glasunderlägg 6-Pack

Glasunderlägg 6-Pack
Endast 319 kr

Glasunderlägg i marmor ger en vacker och trevlig detalj till såväl middagsbjudning, festtillfälle som frukoststund. Natursten ger med sina levande ådringar ett glasunderlägg som sällan är det andra likt. Glasunderläggen levereras om 6st per förpackning och kommer med smidiga tassar monterade på undersidan. Välj mellan två olika modeller och hitta just din favorit. Varför inte kombinera stensorterna till dukningen?!

Dekorsten Dolomit Vit 25-40

Dekorsten Dolomit Vit 25-40
Endast 345 kr

Detta är en vit dekorsten som ger ljusa ytor. Dekorsten är ett smidigt sätt att rusta upp ytorna, stora som små. Dekorsten finns i en massa olika behandlingar, färger och storlekar och kan självklart blandas fritt. Dekorsten Dolomit Vit 25-40 finns i smidiga 20kg säckar och passar perfekt för dig med mindre projekt. Är behovet en större volym så finns ju denna även säckad på 750kg.Måttet, 25-40, som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Akemi Färgförstärkning Super

Akemi Färgförstärkning Super
Endast 399 kr

Färgförstärkning Super från Akemi används med fördel för att intensifiera mörk natursten samtidigt som den ger ett impregnerande skydd. Tänk dock på att du inte kan kombinera en Färgförstärkning med Nanoimpregnering från Akemi. Exempel på stenar som den här produkten passar till är t.ex. Dragon Black och Absolute Black.

Granitkantsten Bergama Grå GV4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GV4 Rak
Endast 399 kr

Denna blästrade kantsten i granit fungerar i både offentliga och trädgårdsmiljöer. Bergama granit kommer i en vackert ljusgrå färg och är en stensort av mycket hög kvalitet. Stenen monteras enklast genom att placera träkilar under stenen och att sedan gjutas fast med minst halva kantstenens höjd under mark. En inramning av markläggning med GV4 håller i många år och passar ihop bra med både marksten och plattor i betong och annan natursten. I och med att denna kantsten är blästrad har den en modern yta med skarpare kanter än den råhuggna varianten RV4. Läs mer om vår tillverkning i Bergama här.

Avtäckning Granit Bergama Grafit

Avtäckning Granit Bergama Grafit
Endast 399 kr

Toppsten i vår mörka granit som passar olikamurar i både betong och natursten. Stenen har en blästrad topp samt kortsidoroch råhuggna långsidor vilket ger ett levande intryck till muren. Undersidan ärsågad så att du kan lätt montera toppstenen på din mur med hjälp av sättlim.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granitstrip Grafit Normalsten

Granitstrip Grafit Normalsten
Endast 429 kr

Granitstrip Grafit Normalsten är en beklädnadsgranit i smidigt stripformat. Stripen är i mörk granit och passar bra som till exempel fondvägg inomhus eller till att beklä en mur utomhus. Se även våra andra beklädnadsstrips för fler val gällande färg och material.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 449 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

Oppdal Sättsteg Sågad Kant mm 12 Tjocklek

Oppdal Sättsteg Sågad Kant mm 12 Tjocklek
Endast 459 kr

Oppdalsskiffer är en vackert skiftande skiffer som med sina olika nyanser ger ytorna en mycket levande yta. Detta sättsteg har sågade kanter och monteras på trappstegets front. Välj mellan bredderna 125 och 150 mm som alltså avgörs av trappstegets höjd. Sättsteget kommer i fallande längder och med en kalibrerad tjocklek på 12 mm.

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak
Endast 459 kr

Stabil kantsten i granit. Denna råhuggna RV4 fungerar utmärkt till både offentliga och trädgårdsmiljöer. Granitkantsten Bergama är en väldigt jämn kantsten som ger en smidig montering. Stenen har en sågad undersida som ger en betydligt snabbare och lättare montering än andra huggna kantstenar. Att montera en kantsten till sin markstensläggning är ett måste då den står som stöd och ram till ytan och gör att den blir stabil och snygg i en massa år framöver. Bergama är en vacker ljus granit som passar både till natursten och betongstensytor. Kombinera RV4 med passande radiesten för mjuka former. För en smidig montering, köp till våra Träkilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitkantsten Bergama Grå GV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GV2 Rak
Endast 469 kr

Bergama granit i GV2 format. Denna kantsten är en blästrad vinkelsten (Rätvinkel). GV2 fungerar utmärkt till att stabilisera markläggningar av marksten och plattor i både trafikerade ytor och i trädgårdsmiljöer. Stenen är 120 mm tjock vilket gör den står emot tryck och blir hållbar i många år. Vi rekomenderar att Gv2 moteras med träkilar i botten och sedan gjuts fast med minst halva stenen under mark. Läs mer om vår tillverkning i Bergama här.

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa
Endast 479 kr

Blocksteg Villa är ett snyggt trappsteg som kommer i en rad olika längder. Granit Bergama är en ljus natursten som ger en vacker trappa och som nästan bara blir vackrare över tiden. Dessa solida granitblock kommer med en rustikt huggen framsida och en blästrad stegyta som ger lätt skrovlig yta för ett bra fotfäste. Villa blockstegen håller ett stegdjup på 320 mm och en höjd på 140 mm. Välj mellan flera olika längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. För en större och ännu stadigare variant rekommenderar vi följande blocksteg. Att kombinera en trappa i granit till en stödmur av betong höjer hela intrycket och ger en snygg kontrast och naturlig touch till trädgården. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Ölandssten Oregelbunden Röd

Ölandssten Oregelbunden Röd
Endast 519 kr

Ölandskalksten Oregelbunden Röd är ett klassikt stenval som ger ett både levande och gediget intryck åt din trädgårdsgång eller uteplats. Den grova klovytan gör stenen till ett bra val för ytor där halkrisken är stor. Att använda sig av natursten i trädgården ger både liv och en exklusiv känsla.Tänk på att räkna med 10-15% extra på din yta, då en oregelbunden sten ger en del spill. Montera din yta med en vacker kantsten i exempelvis granit för stabilt resultat och levande intryck. En kantsten står som stöd och hjälper till att hålla stenarna på plats samtidigt som den vackert ligger som en ram eller bård till ytan.

Frilagda Plattor S:T Eriks

Frilagda Plattor S:T Eriks
Endast 549 kr

Finns det någon annan typ av betongplatta som är en sådan vattendelare som frilagda plattor? Det här är en riktig klassiker som har funnits i våra svenska trädgårdar i decennier. Vissa älskar dem, andra hatar dem. Plattorna gjuts i betong och får sedan en ytbeläggning i olika typer av natursten.

Radiesten till RV4 Råkilad

Radiesten till RV4 Råkilad
Endast 549 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 600/800 Radie 1,0: 830/1000 Radie 2,0: 950/1000 Radie 3,0: 950/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Granitkantsten Bergama Grå GV1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GV1 Rak
Endast 549 kr

Bergama granit i GV1 format. Denna kantsten är en gradhuggen (Krysshamrad) vinkelsten (Rätvinkel). Stabilisera markläggningar och skiljer markytor eller trafikslag är dess främsta funktion. Med hela 15 cm i tjocklek och sin stabila tyngd står den emot tryck och påfrästningar av hög belastning och över en väldigt lång tid. Vi rekomenderar att GV1 moteras med träkilar i botten och sedan gjuts fast med minst halva stenen under mark. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Grå 300x300

Granithäll Grå 300x300
Endast 549 kr

Granithäll Bergama grå kommer med blästradyta och i storlek 300x300x30mm. Stenen är tillverkad i ljus granit med vackerstruktur som bara blir vackrare med tiden. Att natursten ger ett levandeprojekt råder det ju ingen tvekan om. Rama sina ytor med en snygggranitkantsten i samma serie för att hålla den röda tråden och få en enhetligyta.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak
Endast 569 kr

RF kantsten är främst ämnad för trafikmiljö där fasningen hjälper mot däckslitage vid överfart. Dessa har däremot blivit allt vanligare i trädgårdsmiljö med en dekorativ avsikt så väl som funktion. Beteckningen RF står för Råkilad Fasad och 4:an följer ihop med släktingen RV4 som med samma tjocklek och höjd smidigt kan kombineras. Granit är ett extremt slitstarkt material som bara blir vackrare och vackrare med åren och ju mer det slits.Stenen säljs i olika längder och monteras enkelt med hjälp av lyftsax och träkilar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

EcoStone Indoor Carrara Matt Utgående

EcoStone Indoor Carrara Matt Utgående
Endast 599 kr

EcoStone Indoor Carrara Matt är en granitkeramik och har ett ljuvligt utseende av italiensk marmor. Denna slitstarka klinkerplatta gör sig utmärkt till hemmets golv och väggar. Använd exempelvis i hallen eller köket, som annars är påfrestande miljöer för den äkta naturstenen. EcoStone Indoor Carrara finns i två storlekar på 60x60 cm samt 60x30 cm. Plattan finns även i ett blankt utförande. EcoStone Indoor Carrara Matt består av 24,59% återvunnet material. Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 750-1000 mm

Offerdal Plansteg 300 mm - längd: 750-1000 mm
Endast 649 kr

Trappbeklädnad att klä planstegen med. Beklädnadens djup är 300 mm och kommer i längder som varierar mellan 750-1000 mm. Välj mellan två olika tjocklekar, 25 eller 30 mm.

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak
Endast 649 kr

GF1 är en granitkantsten främt avsedd för överfarter och kanter där slitage på däck önskas undvikas så mycket som möjligt. G står för gradhuggen som är ett annat ord för krysshamrad, detta ger en mjukare yta för däck när de körs över eller går emot kanten. F står för fasad vilket betyder att långsidans främre ovankant är snett kapad i en vinkel som tar bort den skarpa kanten som annars lätt skadar däcken. Kantstenen gjuts fast i marken med träkilar för bästa resultat. Till denna varitant hittar ni även radiestenar i flera olika modeller. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak
Endast 659 kr

Granitkantsten RF2 är en mycket vanligkant sten i trafikerade miljöer. Med en fasad långsida har den syftet att skilja markytor med minskat däckslitage. Stenen kan självklart även monteras in i både park och trädgårdsmiljöer. Radiesten för att skapa mjuka svängar och böjar till ytorna hittar ni naturligvis också hos oss. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

EcoStone Outdoor Dragon Black

EcoStone Outdoor Dragon Black
Endast 719 kr

EcoStone Dragon Black är ett prisvärt och snyggt alternativ till vår granitsten Dragon Black. En granit är redan relativt tålig mot repor och fläckar men vår EcoStone tar detta steget längre. Då stenen tillverkas delvis av kvarts får du en produkt som är det närmaste underhållsfri och tål alla typer av normalt slitage. Då EcoStone är en maskinellt tillverkad produkt är avvikelserna i måtten dessutom minimala vilket gör den enklare att lägga en naturstenen.

EcoStone Outdoor Mustang Slate

EcoStone Outdoor Mustang Slate
Endast 719 kr

EcoStone Outdoor Mustang Slate är en vacker granitkeramik som efterliknar riktig natursten. Plattans yta är svart och strukturerad för levande resultat och naturliga ytor i trädgården. Fördelarna är många när man väljer EcoStone! Det är en tålig platta mot både repor och spill, den är frosttålig, håller väldigt skarpa format och är även tillverkad av delvis återvunnet material. Mustang Slate finns i formaten 600x300 och 600x600.

EcoStone Outdoor Jura Grå

EcoStone Outdoor Jura Grå
Endast 719 kr

Jura Grå i EcoStone granitkeramik är produkten för dig som gillar Jurakalkstenen men vill slippa kalkstenens minussidor. Granitkeramik tillverkas av delvis återvunnet material och en viktig beståndsdel är Kvarts. Den är t.ex. betydligt tåligare mot repor och fläckar vilket gör att den är lämplig i utrymmen som naturstenen inte passar i.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Sidor: 1 2 3next pagelast page