Marmor

Marmor billigt för ditt hem och trädgård 2021 ✓ Inred med Marmor av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Marmor, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1

Dekorsten Marmor 11-16 S:T Eriks

Dekorsten Marmor 11-16 S:T Eriks
Endast 2 735 kr

Denna dekorsten kommer i fraktionen 11-16 och är en vit marmor. Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter. Stenen finns på smidiga 20 kg säckar och dom två större volymerna på 250 kg samt 750 kg per säck. Dekorstenen skapar en exklusiv känsla och ger ljusa ytor i trädgården och passar lika bra till både stora och små projekt. Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Grey Wave Slipad

Grey Wave Slipad
Endast 449 kr

Grey Wave är en mörkgrå marmor med ljusa ådringar som löper horisontellt genom stenplattorna. Grey Wave är en stilren marmor framtagen för att i första hand användas på vägg. Använd den gärna som fondvägg eller stänkskydd och laborera fritt med plattorna för att skapa ditt alldeles egna mönster. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Dekorsten Krossad Dolomit, 20kg

Dekorsten Krossad Dolomit, 20kg
Endast 99 kr

Krossad marmor kommer alltid vara mycket eftertraktat, vackert och exlusivt i många anseenden. Detta gör att de flesta känner sig hemma med detta val. Vit dekorsten går ju väldigt sällan ur tiden! Användningsområderna är många, smycka längs husfasaden, dekorera i rabatten eller fyll upp längs med grässmattans kantsten. Tänk på att använda en fiberduk när du lägger dekorsten för bästa möjliga resultat.

Serveringsbricka Bianco Carrara

Serveringsbricka Bianco Carrara
Endast 349 kr

En härlig serveringsbricka för hemmet. Bianco Cararra är en vit marmor med ursprung från Italien. Brickan kan användas till både servering, som ljusfat, eller som skärbräda. Då ytan är polerad så är stenen lätt att skölja och torka av. Serveringsbrickan levereras med en läderrem för upphängning i exempelvis köket. Bianco Carrara är en marmor som sätter en exklusiv touch och som verkligen hittat hem i våra hem och hushåll.

Glasunderlägg 6-Pack

Glasunderlägg 6-Pack
Endast 319 kr

Glasunderlägg i marmor ger en vacker och trevlig detalj till såväl middagsbjudning, festtillfälle som frukoststund. Natursten ger med sina levande ådringar ett glasunderlägg som sällan är det andra likt. Glasunderläggen levereras om 6st per förpackning och kommer med smidiga tassar monterade på undersidan. Välj mellan två olika modeller och hitta just din favorit. Varför inte kombinera stensorterna till dukningen?!

White Wave Slipad

White Wave Slipad
Endast 429 kr

White Wave är en ljusgrå marmor med ljusa samt något mörkare ådringar som löper horisontellt genom stenplattorna. Användningsområdet för denna marmor är främst vägg då stenens tillverkningsprocess gör den mindre lämpad till golv. Som fondvägg eller stänkskydd passar White Wave däremot utmärkt!Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Ekeberg Ljus Slipad

Ekeberg Ljus Slipad
Endast 1 649 kr

Ekeberg ljus är en Svensk marmor som går att använda till de flesta inomhusmiljöer. Stenen är ljus, näst intill vit med en del gul/beigeaktiga inslag och marmoreringar. Den slipade ytbehandlingen ger golvet eller väggen en lättskött yta och plockar även fram en del glitter i stenen. Natursten är inte bara ett extremt slitstarkt material, utan ger även ett vackert och exklusivt intryck. Ekeberg finns även i en mörkare sortering, flammigare och mer mönstrad sortering samt en helt egen blå nyans. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Snow White Slipad

Snow White Slipad
Endast 359 kr

Snow White är en vacker marmor vars slipade ytbehandling ger detta stengolv en fin yta att gå på samt gör att den passar utmärkt som väggar i ditt badrum. Natursten är ett otroligt levande material som skapar liv åt hemmet.Vill du ha en skarp kontrast så kombinerar du Snow White med en svart granitplatta. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Ekeberg Natur Slipad

Ekeberg Natur Slipad
Endast 1 349 kr

Ekeberg natur är en marmor med ett extremt levande mönster. Stenen skiftar mycket i både färg och struktur, men går mest åt det gul/beige/bruna hållet. Natursten är inte bara ett extremt slitstarkt material, utan ger även ett vackert och exklusivt intryck.Den slipade ytan gör hall, vardagsrums eller köksgolvet lättskött och behagligt att gå på. Ekebergsmarmor finns även i en ljus, en mörk och en helt unik blå sortering.Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Ekeberg Mörk Slipad

Ekeberg Mörk Slipad
Endast 1 649 kr

Ekeberg mörk är en Svensk marmor som du kan använda till de flesta av dina inomhusmiljöer. Stenen är mörkt beige/gul med en hel del ljusa inslag och marmoreringar. Den slipade ytbehandlingen ger dina inomhusmiljöer en lättskött yta och plockar även fram en del glitter i ditt stengolv. Ekeberg finns även i en ljusare sortering, en grovt mönstrad sortering samt väldigt unik blå nyans. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

EcoStone Indoor Carrara Matt Utgående

EcoStone Indoor Carrara Matt Utgående
Endast 599 kr

EcoStone Indoor Carrara Matt är en granitkeramik och har ett ljuvligt utseende av italiensk marmor. Denna slitstarka klinkerplatta gör sig utmärkt till hemmets golv och väggar. Använd exempelvis i hallen eller köket, som annars är påfrestande miljöer för den äkta naturstenen. EcoStone Indoor Carrara finns i två storlekar på 60x60 cm samt 60x30 cm. Plattan finns även i ett blankt utförande. EcoStone Indoor Carrara Matt består av 24,59% återvunnet material. Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Brännlyckan Slipad

Brännlyckan Slipad
Endast 1 699 kr

Brännlyckan slipad är en väldigt spräcklig grön marmor som man kan se i många både privata och offentliga miljöer. Färgen på marmorn varierar från ljusgrön till grönsvart, och mönstringen är kaotisk och följer inga linjer som helst. Så det finns ingen tvekan om att den här naturstenen ger liv åt din miljö. Du kan både lägga dessa stenplattor som golv eller montera dom på vägg. Marmor är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.Denna produkt är ej lagervara, frakt tillkommer.

Sidor: 1