Stolpfäste Mark Under Jord Jabo

Stolpfäste Mark Under Jord Jabo billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Stolpfäste Mark Under Jord Jabo hos BYGGmax

60x60x280 mm, svart

Endast 269 kr
 

Relaterade produkter

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg
Endast 99 kr

Denna tumlade dekorsten tillverkad av vacker Bergama granit är utmärkt att piffa till trädgården med. Tumlingen gör stenen slät och fin som mjukar upp miljön omkring den, och samtidigt gör stenen behaglig att gå på. Bergama granit hittas även i både kantsten, granithällar blocksteg mm. Kombinera gärna olika dekorstenar för att skapa spännande miljöer och kontraster i trädgården. Tänk på att använda en fiberduk undertill när du lägger dekorsten samt kantsten för att rama in din yta.

Marksten Rustik 50 Halvsten/Mellansten

Marksten Rustik 50 Halvsten/Mellansten
Endast 306 kr

Förenkla markläggningen av Marksten Rustik från S:T Eriks genom att slippa att kapa till halvstenar. Denna sten används även i kombination med de olika cirkelstenarna för att göra cirkeläggningar.

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG
Endast 129 kr

Tumlad, 40-60mm

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå GF1

Radiesten Bergama Grå GF1
Endast 1 249 kr

Radiekantstenar till GF1. Kantstenen användsför att jämnt och mjukt svänga trädgården och den offentliga ytan i kurvor. Stenen fungarar likväl till infarter som andratrafikerade ytor. Välj ur ett brett utbud med radier mellan r0,5 tillr12,0 och hitta rätt produkt för just ditt ändamål och stenprojekt. Bergama graniten är en ljusnatursten med lätt mörk späcklighet. GF1 är blästrade med en fasad ovansida ochkommer med en tjocklek om 170 mm.Tänk på att använda träkilar försmidigare montering samt lyftsax för lättare hantering av den tungastenen. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå
Endast 399 kr

Detta sättsteg monteras i trappans front ochkombineras med samma modell i plansteg för en komplett trapplösning. Stenen är1500x150x30mm och har en blästrad front samt är sågad undertill.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm
Endast 149 kr

8x282x605, 2,047 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc

EcoStone Outdoor Dragon Black

EcoStone Outdoor Dragon Black
Endast 719 kr

EcoStone Dragon Black är ett prisvärt och snyggt alternativ till vår granitsten Dragon Black. En granit är redan relativt tålig mot repor och fläckar men vår EcoStone tar detta steget längre. Då stenen tillverkas delvis av kvarts får du en produkt som är det närmaste underhållsfri och tål alla typer av normalt slitage. Då EcoStone är en maskinellt tillverkad produkt är avvikelserna i måtten dessutom minimala vilket gör den enklare att lägga en naturstenen.