Stolpfäste Mark Under Jord Jabo

Stolpfäste Mark Under Jord Jabo billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Stolpfäste Mark Under Jord Jabo hos BYGGmax

60x60x280 mm, svart

Endast 269 kr
 

Relaterade produkter

Underskåp Hoop 76 Vore AB

Underskåp Hoop 76 Vore AB
Endast 9 995 kr

Vit Ram med Svart Granit, 760/780x550x450mm

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten
Endast 159 kr

Hörnstenen till vår Rustik beklädnad. Stenen är framtagen för att lättare möjliggöra snygga ytterhörn exempelvis runt husknuten eller vid beklädnad av någon stolpe eller pelare i hemmet. Hörnet består av två bitar som sätts ihop.

Glasblock P Klar 3190/DO

Glasblock P Klar 3190/DO
Endast 106 kr

Klassiskt glasblock med flera användningsområden. Går att sätta i alla rum inomhus. Denna variant har en yta med molndekor.

City Stormix 60

City Stormix 60
Endast 319 kr

City Stormix 60 är en snygg marksten med en speciell ytstruktur, som ger ytorna stort liv och ett unikt intryck. Stenen håller en tjocklek på 60mm och är då även körbar för personbil. Så användningsområdena är många. Som namnet avslöjar som kommer denna marksten i en mix, vilket innebär att mindre och större stenar ligger blandat på pallen, förutom detta så kommer även stenen i mixade färger vilket bidrar till en naturlig känsla i trädgården. I serien finns även City Stormix Mönster som ger en lite annan look.

Ändblock Dubbelt Klar 1908/WDEB

Ändblock Dubbelt Klar 1908/WDEB
Endast 558 kr

Klassiskt glasblock som kan användas som bland annat fönster och rumsavdelare. Denna variant är ett klart, dubbelt ändblock.

Radiesten Bergama Grå RV1

Radiesten Bergama Grå RV1
Endast 899 kr

Här hittar du det du behöver av "böjda" stenar av det hållbara naturmaterialet granit. Råkilad ytbehandling sätter gator och torg i elegans med dess naturligt huggna yta. Kantstenen gjuts fast med minst halva stenen under marken och kilas i underkant med träkilar för en näst intill orubbar konstruktion och smidig montering. Välj ur ett brett sortiment av olika radier från 0,5-12,0. Radiekantstenarna kan smidigt monteras samman med RV1 Rak i samma serie eftersom att dom håller samma tjocklek, 15 cm. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Glasmosaik Arredo Blue Gold 2x2 cm

Glasmosaik Arredo Blue Gold 2x2 cm
Endast 71 kr

Glasmosaik en effekthöjare för både vägg och golv. Finns i tolv utföranden, både enfärgade och?:

Klinker Bricmate J66 Norrvange Grey 60x60 cm

Klinker Bricmate J66 Norrvange Grey 60x60 cm
Endast 871 kr

J66 Norrvange Grey är en grå granitkeramik med en matt yta och varierar likt originalstenen i mönster?: