PEM-slang 32mm 25m

PEM-slang 32mm 25m billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar PEM-slang 32mm 25m hos BYGGmax

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Endast 369 kr
 

Relaterade produkter

Granitkantsten Sköndal Råkilad

Granitkantsten Sköndal Råkilad
Endast 89 kr

Kantsten är ett måste när man skall anlägga ytor i trädgården, det blir både snyggt och stabilt. Kantsten Sköndal är tillverkad i granit och passar utmärkt till trädgården. Denna sten är betydligt mer lätthanterlig än Granitkantsten RV6 Bergama och en mycket trevlig kantsten till rabatter eller som avgränsning till gräsmattan. En perfekt kantsten för dig som ska genomföra mindre projekt eller bara vill snygga till trädgården. Den råkilade ytan ger en naturlig prägel och passar perfekt med exempelvis tumlad marksten som Visby Struktur 50 eller någon av våra granithällar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bas Skarp 80

Bas Skarp 80
Endast 319 kr

Bas Skarp 80 är en 8 cm tjock marksten som finns i tre olika storlekar. Då stenen är körbar kan den användas i stort sett överallt i trädgården, från trädgårdsgången till uteplatsen och garageuppfarten. Bas Skarp 80 har en fasning vilket underlättar när du ska få till en snygg och jämn läggning. Stenen finns i två olika färger, grå och grafit.

Granitstolpe Bohus Nolby Röd Råkilad

Granitstolpe Bohus Nolby Röd Råkilad
Endast 3 079 kr

Råkilad granitstolpe tillverkad av Bohusgranit Nolby röd. Den råkilade ytan ger ett naturligt vackert inryck och ger en välkomnande och maffig känsla til både uppfart som trädgårdsentré. Tänk på att stolpen monteras ned en bit i marken och att du väljer en stolpe som uppfyller ditt önskemål på synlig höjd.

Modern 50

Modern 50
Endast 195 kr

Modern är en snygg och enkel marksten som passar utmärkt till bland annat uppfarten, uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en distans runt om vilket gör att du enkelt får en lagom stor fog när du lägger den. Detta underlättar själva fogningsmomentet och gör att fogen enkelt hittar ner på djupet intill stenen. Till fogningen rekommenderas Flexibel Hårdfog för bästa möjliga resultat. Modern finns i flera olika storlekar och fyra olika färger. Ge även din yta en stabil inramning i form av kantsten, Kantsten Modern har samma yta och smälter fint in i stenläggningen.

Visby Struktur Kvadrat

Visby Struktur Kvadrat
Endast 195 kr

Marksten Visby Struktur 210x210 är en kvadratisk variant av vår populära tumlade sten Marksten Visby 50. Precis som originalet är denna sten tumlad och dubbelsidig. Detta innebär att du enkelt kan välja om din markläggning ska ha en slät eller strukturerad ovansida. Tack var att stenen är tumlad får du en antik, gammeldags känsla i din trädgård eller uppfart. Denna marksten har även distanser runt om som gör att du får rätt fogbredd när du monterar stenen. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi Flexibel Hårdfog. Tänk på att montera kantsten runt din stenläggning för ett stabilt resultat. Kantsten finns i både betongsten och natursten där dom påpulära Granitkantsten Sköndal Råkilad och Granitkantsten Bergama RV6 rak ger naturligt vackra resultat.

Bas Fasad 100

Bas Fasad 100
Endast 426 kr

En extra tålig marksten för körbara ytor. Då denna sten är hela 10 cm tjock är den helt klart onödigt kraftig för en privat parkeringsplats eller uppfart. Denna sten är istället främst tänkt att användas i offentlig miljö. Kanterna är fasade för ett snyggt modernt utseende.

Bas Skarp 60

Bas Skarp 60
Endast 279 kr

Bas Skarp 60 är en körbar marksten som är 6 cm i tjocklek. Stenen finns i tre olika storlekar och två färger, grå och grafit. Precis som sin storebror, Bas Skarp 80, har markstenen distanser vilket underlättar vid läggning. Distanserna gör det lättare att få till jämna fogar och ger en tydlig markering mellan stenarna.

PEM-koppling T 32mm

PEM-koppling T 32mm
Endast 119 kr

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak
Endast 549 kr

Granitkantsten ger ytan en stabilinramning! RV2 passar perfekt till den offentliga ytan. Attkombinera granitkantsten till en markstensyta, gångbana, trottoarkanteller liknande kan höja hela intrycket och skapa en exklusiv känsla.RV2 är ett kraftigt fomat på kantsten som med sin höjd fortfarande ger mycketuppstick, eftersom att minst halva stenen grävs ned i marken för stabiltresultat. Granitkantsten Bergama RV2 finns även i radiestenar för att fåtill mjuka former i trädgården. Denna kantsten produceras med en sågadundersida vilket leder till en otroligt smidig montering än andra huggnakantstenar. Stenen passar till såväl uteplats, trädgårdsgång som uppfarteller offentlig yta med tyngre belastning. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.