PEM-koppling 90° 32mm

PEM-koppling 90° 32mm billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar PEM-koppling 90° 32mm hos BYGGmax

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Endast 70 kr
 

Relaterade produkter

Kantsten Visby

Kantsten Visby
Endast 18 kr

Vad gör man om inga andra tillverkares tumlade kantstenar duger? Man tar fram en egen variant såklart. Stenbolagets Kantsten Visby är en perfekt kantsten att använda ihop med valfri tumlad marksten. Det unika måttet gör att stenen både kan läggas så att kanten blir tio eller 14 cm bred. För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du gjuter fast kantsten i betong. Kombinera gärna Kantsten Visby med vår tumlade Mursten Visby.

Granitkantsten Sköndal Råkilad

Granitkantsten Sköndal Råkilad
Endast 89 kr

Kantsten är ett måste när man skall anlägga ytor i trädgården, det blir både snyggt och stabilt. Kantsten Sköndal är tillverkad i granit och passar utmärkt till trädgården. Denna sten är betydligt mer lätthanterlig än Granitkantsten RV6 Bergama och en mycket trevlig kantsten till rabatter eller som avgränsning till gräsmattan. En perfekt kantsten för dig som ska genomföra mindre projekt eller bara vill snygga till trädgården. Den råkilade ytan ger en naturlig prägel och passar perfekt med exempelvis tumlad marksten som Visby Struktur 50 eller någon av våra granithällar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Marksten Rustik 50

Marksten Rustik 50
Endast 239 kr

Rustik är en trumlad (trumlad är samma bearbetning som tumlad) antikbehandlad marksten som för tankarna till gamla gator och torg. Stenen tillverkas i flera olika storlekar, med eller utan struktur yta och självklart i ett flertal olika färger. Marksten Rustik har distanser på sidorna för att garantera en jämnare fog. Ett hett tips är att även titta in vår mycket prisvärda marksten Visby Struktur 50 som är en körbar marksten även den med tumlad yta. För bästa resultat monteras kantsten runt om ytan för ökad stabilitet och vacker ram. Marksten Rustik 50 kan med fördel fogas med Flexibel Hårdfog.

Radiesten Bergama Grå RV1

Radiesten Bergama Grå RV1
Endast 899 kr

Här hittar du det du behöver av "böjda" stenar av det hållbara naturmaterialet granit. Råkilad ytbehandling sätter gator och torg i elegans med dess naturligt huggna yta. Kantstenen gjuts fast med minst halva stenen under marken och kilas i underkant med träkilar för en näst intill orubbar konstruktion och smidig montering. Välj ur ett brett sortiment av olika radier från 0,5-12,0. Radiekantstenarna kan smidigt monteras samman med RV1 Rak i samma serie eftersom att dom håller samma tjocklek, 15 cm. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Flexibel Hårdfog Dynamatrix

Flexibel Hårdfog Dynamatrix
Endast 359 kr

Hårdfogen är polymerbaserad och härdar när fukt tillsätts. Fogen som bildas blir både hård och lätt flexibel vilket skapar en stabil och stadig stenläggning. Den flexibla hårdfogen gör att ogräs och myror får extremt svårt att ta sig fram eller slå rot. Fogsanden för smalare fog används främst vid fogning av plattor och marksten där en mindre fog efterfrågas. Maximal fogbredd är 15 mm och minsta rekommenderade fogdjup är 30 mm. Var noga med att följa anvisningarna på förpackningen för bästa möjliga resultat.OBS! Denna produkt kräver att temperaturen överstiger 10 grader celsius under minst ett dygn när den monteras för att fogen ska kunna härda ordentligt.

Marksten Rustik Kilsten 2

Marksten Rustik Kilsten 2
Endast 11 kr

Kilsten 2 används för att skapa cirklar i Rustik-serien. Kombinera den ihop med Kilsten 1, Mellansten och Mittstenen.

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak
Endast 549 kr

Granitkantsten ger ytan en stabilinramning! RV2 passar perfekt till den offentliga ytan. Attkombinera granitkantsten till en markstensyta, gångbana, trottoarkanteller liknande kan höja hela intrycket och skapa en exklusiv känsla.RV2 är ett kraftigt fomat på kantsten som med sin höjd fortfarande ger mycketuppstick, eftersom att minst halva stenen grävs ned i marken för stabiltresultat. Granitkantsten Bergama RV2 finns även i radiestenar för att fåtill mjuka former i trädgården. Denna kantsten produceras med en sågadundersida vilket leder till en otroligt smidig montering än andra huggnakantstenar. Stenen passar till såväl uteplats, trädgårdsgång som uppfarteller offentlig yta med tyngre belastning. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Plattklipp AL43

Plattklipp AL43
Endast 11 495 kr

Marksten, betongplattor, tegel med mera. Plattklipp AL43 klarar de flesta klippjobb som kan behöva göras för din stenläggning. Med en klippbredd på 430 mm och en klipphöjd på 120 mm klarar AL43 en stor variation av stenar.

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå
Endast 119 kr

Kantsteni granit som passar utmärkt till de flesta trädgårdsarbeten. Stenens storlekgör den mer hanterlig än våra andra granitkantstenar och gör att stenenpassar in i varje projekt oavsett storlek. Kantstenen har en blästrad ytavilket gör att stenen har en stilren utseende och passar in med de flesta typav plattor och marksten i både betong och natursten. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.