Kombiställning Varax 110

Kombiställning Varax 110 billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Kombiställning Varax 110 hos BYGGmax

Kombinerad pisk och torkställning, gjuts i marken, förzinkad, bredd 1.9 m, höjd 1,86 m

Endast 2 995 kr
 

Relaterade produkter

Grey Star Slipad

Grey Star Slipad
Endast 219 kr

Grey Star är en mellangrå natursten av bergarten granit, Den har en melerad yta och skapar därför en levande miljö till ditt vardagsrum eller köksgolv. En slipad yta är exakt som det låter, helt jämnslipad, och den ger ett skönt fotfäste och håller sig i bra skick i många år. Så är du inne på att sätta kakel i ditt badrum, då bör du kanske tänka ett steg längre och välja ett stengolv istället.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Grafit

Avtäckning Granit Grafit
Endast 249 kr

Avtäckning Granit Grafit är en avtäckning som passar till både betongmurar och murar i natursten. Det är samma sorts granit som vår beklädnadsgranit Grafit vilket gör att denna sten är ett utmärkt val som toppsten. Plattan har råhuggna långsidor och flammade kortsidor och topp. Undersidan är sågad för att underlätta montering på muren.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Grå Kalksten 1-Stav

Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Grå Kalksten 1-Stav
Endast 362 kr

I kollektionen Lamin'Art från Tarkett hittar du naturtrogna laminatgolv i både sten- och trämönster.?:

Granithäll Portugisisk Fallande Längder

Granithäll Portugisisk Fallande Längder
Endast 2 559 kr

Granithäll med varierande längder som ger ytorna lite extra liv och sprider ut fogarna på ytan. Denna granithäll är tillverkad i Portugisisk granit och håller en tjocklek på 60mm. Kombinera gärna din yta med en stabil granitkantsten för ett exklusivt intryck och vacker inramning.

Blomlåda Granit 600

Blomlåda Granit 600
Endast 1 199 kr

En extremt slitstark blomlåda helt tillverkad i granit. Med sina råkilade sidor får den ett naturligt och levande utseende och passar såväl till trädgården, altanen samt balkongen. Blomlådan finns även i ytterligare två olika storlekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

EcoStone Outdoor Lime Grey

EcoStone Outdoor Lime Grey
Endast 719 kr

EcoStone Outdoor Lime Grey är en granitkeramik med snyggt utseende av kalksten. Den slitstarka plattan gör sig utmärkt till så väl uteplatsen som entrén, som murbeklädnad eller till husgrunden. Med laserskurna kanter är den lätt att lägga och ger nästintill obefintlig fog. Plattan finns i två moderna format och kommer i en ljuv grå nyans.Alla produkter i serien EcoStone är miljömärkta med Green Leaf och tillverkade med upp till 41,73% återvunnet material. Granitkeramiken efterliknar natursten men har en överlägsen hållbarhet - den är tät, slitstark och missfärgas inte med tiden.Nyansen på plattorna kan skilja mellan olika sändningar. Vid kompletteringar vänligen uppge shade-nummer på din tidigare leverans.

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i röd Bohusgranit. Blocket har en flammad front som ger en något modernare känsla till trappan. Välj ur ett brett sortiment av steglängder där samtliga har ett djup på 350 mm och en höjd på 150 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Klinker Bera & Beren Black 5x5 cm

Klinker Bera & Beren Black 5x5 cm
Endast 265 kr

Matt trendig granitkeramik som är skapad för att efterlikna kalksten från Barcelona i Spanien. Ny?:

Glasblock Basic

Glasblock Basic
Endast 89 kr

Mörkblå, molndekor, 190x190x80mm