Underskåp Hoop 96 Vore AB

Underskåp Hoop 96 Vore AB billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Underskåp Hoop 96 Vore AB hos BYGGmax

Vit med Svart Granit, 960/1000x550x450mm

Endast 10 965 kr
 

Relaterade produkter

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen
Endast 1 899 kr

Råkilad granitstolpe som går att använda till allt ifrån mindre entréer och staket till storslagna inramningar i trädgården. Stolpen har två råkilade kortändar och snyggt råhuggnalångsidor. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgårdsmiljö eller uppfart. Tänk på att stolpen skall grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd beror helt på vilken stolpe du väljer samt hur den monteras. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken eller på vårt huvudlager. Granitstolpe Bergama Grå finns även som en Blästrad modell med släta ytor för ett mordernare intryck.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

EcoStone Outdoor Dragon Black

EcoStone Outdoor Dragon Black
Endast 719 kr

EcoStone Dragon Black är ett prisvärt och snyggt alternativ till vår granitsten Dragon Black. En granit är redan relativt tålig mot repor och fläckar men vår EcoStone tar detta steget längre. Då stenen tillverkas delvis av kvarts får du en produkt som är det närmaste underhållsfri och tål alla typer av normalt slitage. Då EcoStone är en maskinellt tillverkad produkt är avvikelserna i måtten dessutom minimala vilket gör den enklare att lägga en naturstenen.

Granithäll Orust

Granithäll Orust
Endast 999 kr

Med en melerad sten skapar du enkelt liv åt dina ytor.Granithäll gråmelerad står verkligen upp för sitt namn, och ger det lilla extra för uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en flammad yta och gör den dessutom till ett säkert val som beklädnad av den gjutna entrétrappan.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Skifferstrip Nordic Normalsten

Skifferstrip Nordic Normalsten
Endast 529 kr

Skifferstrip Nordic är en beklädnadsstrip som påminner om vår nordiska skiffer. Med sina stora bitar och vackra yta ger den ett massivt intryck och en levande vägg. Skifferstripen kan användas på väggar både inne och ute. Se även våra andra Skiffer/Granit-strips för fler val gällande färg och material.

Granitstrip Grafit Normalsten

Granitstrip Grafit Normalsten
Endast 429 kr

Granitstrip Grafit Normalsten är en beklädnadsgranit i smidigt stripformat. Stripen är i mörk granit och passar bra som till exempel fondvägg inomhus eller till att beklä en mur utomhus. Se även våra andra beklädnadsstrips för fler val gällande färg och material.

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad
Endast 549 kr

Radieformade kantstenar i snygg granit. Stenen är anpassad för att kunna kombinera med RV6 Stockholm. Välj mellan en rad olika radier och anpassa helt efter hur din yta svänger. Kantsten monteras som en ram kring en yta, detta bidrar till en stabil läggning som håller sig på plats. Kontakta oss gärna för rådgivning kring just kantsten och montering av dessa.

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.