Granithäll Orust

Granithäll Orust billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Granithäll Orust hos Stenbolaget

Med en melerad sten skapar du enkelt liv åt dina ytor.Granithäll gråmelerad står verkligen upp för sitt namn, och ger det lilla extra för uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en flammad yta och gör den dessutom till ett säkert val som beklädnad av den gjutna entrétrappan.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Endast 999 kr
 

Relaterade produkter

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad
Endast 1 549 kr

Vårljusgråa blockstensmur i granit med blästrad behandling ger ett grövre intryckmed småknottrig yta eller korning struktur på stenen. Muren lämpar sig intetill någon speciell miljö utan blir en stilren och vacker mur i vilken somhelst. Blockstensmur är ett massivt granitblock och ett hållbart alternativtill att bygga både stöd och fristående mur. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 359 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak
Endast 549 kr

Granitkantsten ger ytan en stabilinramning! RV2 passar perfekt till den offentliga ytan. Attkombinera granitkantsten till en markstensyta, gångbana, trottoarkanteller liknande kan höja hela intrycket och skapa en exklusiv känsla.RV2 är ett kraftigt fomat på kantsten som med sin höjd fortfarande ger mycketuppstick, eftersom att minst halva stenen grävs ned i marken för stabiltresultat. Granitkantsten Bergama RV2 finns även i radiestenar för att fåtill mjuka former i trädgården. Denna kantsten produceras med en sågadundersida vilket leder till en otroligt smidig montering än andra huggnakantstenar. Stenen passar till såväl uteplats, trädgårdsgång som uppfarteller offentlig yta med tyngre belastning. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad
Endast 1 399 kr

Denna stolpe i ljus granit ger ett naturligt och elegant utseende till din trädgård eller entré. Då stolparna är solida så går det självklart bra att fästa både staket och grind. Bra att tänka på är att den effektiva höjden utav stolpen varierar beroende på nedgrävning vid monteringen. Du hittar även en råhuggen och mer rustik granitstolpe i flera storlekar i vårt sortiment. Ett annat alternativ är att bygga din granitstolpe med hjälp av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block du använder. Glöm även inte att köpa till Betong och Makadam för stabilitet och återfyllnad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG
Endast 129 kr

Tumlad, 40-60mm

Blocksteg Granit Ljus

Blocksteg Granit Ljus
Endast 449 kr

Ska du bygga en trappa i trädgården är blocksteg i granit ett utmärkt val som håller i årtionden. Granitblocksteg är ett enkelt sätt att göra det finare i trädgården och kan användas både till slänten eller ingången på huset. Den grova ytan gör granitblocksteg till ett halksäkert val på vintern. Kombinera gärna dessa steg med våra extra djupa varianter, Blocksteg Granit XL eller Entréplan Rektangulärt. Känns Granitblockstegen för höga och en beklädnad skulle passa bättre, så har vi även Trappbeklädnad.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Dekorsten Tumlad Grå, 20 kg

Dekorsten Tumlad Grå, 20 kg
Endast 59 kr

En tumlad dekorsten har mjukt rundade kanter och ger trädgårdsgången eller uteplatsen en behaglig yta att gå på. Tumlad grå är en ljus sten och därmed ett mycket bra val för dig som vill lätta upp färgerna i din trädgårdsmiljö. Kombinera gärna denna med en kantsten i granit, exempelvis Granitkantsten Sköndal Råkilad eller Granirkantsten RV6 Bergama för att skapa spännande trädgårdsmiljöer.Tänk också på att använda Fiberduk när du ska lägga dekorsten. Måtten som anges är stenarnas ungefärliga storlek i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200
Endast 949 kr

Att klä in en gammal betongmur kan ge ett helt nytt liv åt ytan och skapa en exklusiv känsla. Murbeklädnad i granit som kan monteras på lecablock, betongfundament, L-stöd och liknande. Använd ett naturstensfix vid montering med en snarlik teknik som vid sättning av kakel eller klinkers.Med sin råkilade front ger stenen ett levande intryck till muren. Murbeklädnad är tillverkad i vår grå Bergama granit och kommer i formatet 400x200x30-50 mm. Stenens storlek gör att den passar utmärkt till mindre murar men fungerar också för de större projekten. Samma murbeklädnad finns även i större format som ett altenativ. Passande hörnstenar finns att köpa separat. Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Radiesten Bergama Grå GF2

Radiesten Bergama Grå GF2
Endast 2 249 kr

GF Radiesten för den offentliga miljön och särskilt tung trafik. Stenen är gradhuggen i framkant men i övrigt blästrad på alla synliga sidor. Den blästrade sidan är till för att minska slitade på däck och även ge ett mjukare intryck jämför med råkilad kantsten. Kombinera radiestenarna med GF2 Rak för en komplett lösning på projektet. Välj mellan dem olika radierna för att få den svängen du behöver. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.