Golvprov Laminatgolv Visiogrande White Granite

Golvprov Laminatgolv Visiogrande White Granite billigt till hem och trädgård ✓ Marksten, mursten, poolsten och natursten för din trädgård ✓ Här hittar du mosaik, kakel, klinker och granitkeramik för kök, badrum och hall ✓ Stort urval av billig marksten och natursten ✓ Leverans direkt hem till dig ✓ Enkelt och smidigt ✓ Du handlar Golvprov Laminatgolv Visiogrande White Granite hos BYGGmax

8x282x200mm

Endast 30 kr
 

Relaterade produkter

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå
Endast 129 kr

Kantsten i granit som passar utmärkt till de flesta trädgårdsarbeten. Den används bland annat till inramning av trädgårdsgångar, rabatter och som kantstöd åt andra markstenläggningar. Stenarnas storlekar gör dem mer hanterlig och perfekt för hemmafixaren. Tack vare dess dimensioner så stenen passar stenen nästan alltid in oavsett skalan på projektet. Kantstenen har en blästrad yta vilket gör att stenen har ett stilrent utseende med en lätt skrovlig yta som passar in med de flesta typ av plattor och marksten i både betong och natursten. Önskar du en stabilare och stadigare variant rekommenderar vi Granitkantsten GV6 som även den har en blästrad ytbehandling och passar i samma miljö. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad
Endast 1 549 kr

Vårljusgråa blockstensmur i granit med blästrad behandling ger ett grövre intryckmed småknottrig yta eller korning struktur på stenen. Muren lämpar sig intetill någon speciell miljö utan blir en stilren och vacker mur i vilken somhelst. Blockstensmur är ett massivt granitblock och ett hållbart alternativtill att bygga både stöd och fristående mur. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad
Endast 1 399 kr

Denna stolpe i ljus granit ger ett naturligt och elegant utseende till din trädgård eller entré. Då stolparna är solida så går det självklart bra att fästa både staket och grind. Bra att tänka på är att den effektiva höjden utav stolpen varierar beroende på nedgrävning vid monteringen. Du hittar även en råhuggen och mer rustik granitstolpe i flera storlekar i vårt sortiment. Ett annat alternativ är att bygga din granitstolpe med hjälp av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block du använder. Glöm även inte att köpa till Betong och Makadam för stabilitet och återfyllnad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG
Endast 129 kr

Tumlad, 40-60mm

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200
Endast 949 kr

Att klä in en gammal betongmur kan ge ett helt nytt liv åt ytan och skapa en exklusiv känsla. Murbeklädnad i granit som kan monteras på lecablock, betongfundament, L-stöd och liknande. Använd ett naturstensfix vid montering med en snarlik teknik som vid sättning av kakel eller klinkers.Med sin råkilade front ger stenen ett levande intryck till muren. Murbeklädnad är tillverkad i vår grå Bergama granit och kommer i formatet 400x200x30-50 mm. Stenens storlek gör att den passar utmärkt till mindre murar men fungerar också för de större projekten. Samma murbeklädnad finns även i större format som ett altenativ. Passande hörnstenar finns att köpa separat. Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Steppingstone Granit Bergama Grå

Steppingstone Granit Bergama Grå
Endast 199 kr

En snygg huggen trampsten iBergama granit. Med denna sten har du möjlighet att skapa en snyggträdgårdsgång utan att behöva göra en större underarbete. Du kan kombinerastenen med en kantsten som till exempel trädgårdskantsten rustik ochsnygga till hela gången med någon av våra fina dekorstenar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Kantsten RV6 Rustik

Bohus Kantsten RV6 Rustik
Endast 819 kr

En klassisk kantsten i granit som i måtten passar väl till trädgården eller garageuppfarten. RV6 tillverkas i fallande längder, undersidan och kortsidorna är sågade för enkel montering. Övriga sidor är råkilade där minst 10 cm av framsidan är huggen för att vara tillräckligt snygg för att kunna vara synlig mot t.ex. parkeringsplatsen. Stenarna tillverkas med en tolerans där höjden kan variera ±10 mm och bredden variera ±6 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.