Granit

Granit billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Granit av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Granit, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Granitstolpe 2000x300x300

Granitstolpe 2000x300x300
Endast 4 399 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1300-1500 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten Bergama Grå RV2

Radiesten Bergama Grå RV2
Endast 899 kr

Välj mellan 10 oilka radiekantstenar! När du skall anlägga en kurva, utfart eller en cirkel så behövs kantstenar som är böjda. Monteras smidigt ihop tillsammans med RV4 rak. Stenen är av granit,ett mycket hållfast och slitstarkt material som helt enkelt bara står stadigt när det monteras. Kom ihåg att det är viktigt att dessa grävs ned en bit under mark och även gjuts fast för en säker och hållbar konstruktion. Använd också kantstenskilar för smidig montering. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak
Endast 549 kr

Granitkantsten ger ytan en stabilinramning! RV2 passar perfekt till den offentliga ytan. Attkombinera granitkantsten till en markstensyta, gångbana, trottoarkanteller liknande kan höja hela intrycket och skapa en exklusiv känsla.RV2 är ett kraftigt fomat på kantsten som med sin höjd fortfarande ger mycketuppstick, eftersom att minst halva stenen grävs ned i marken för stabiltresultat. Granitkantsten Bergama RV2 finns även i radiestenar för att fåtill mjuka former i trädgården. Denna kantsten produceras med en sågadundersida vilket leder till en otroligt smidig montering än andra huggnakantstenar. Stenen passar till såväl uteplats, trädgårdsgång som uppfarteller offentlig yta med tyngre belastning. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 16 269 kr

15kvm, Sten, Svart Granit

Granitkantsten Sköndal Flammad

Granitkantsten Sköndal Flammad
Endast 69 kr

Kantsten i granit som passar utmärkt till trädgården. Denna sten är betydligt mer lätthanterlig än Granitkantsten RV6 Flammad och en mycket trevlig kantsten till rabatter eller som avgränsning till gräsmattan. En perfekt kantsten för dig som ska genomföra mindre projekt eller bara vill snygga till trädgården.En flammad yta innebär att stenen först sågas till i de mått den ska ha för att sedan flammas med en gasolbrännare för att ytan ska få en snygg struktur. Denna tillverkningsmetod gör, förutom att stenen får ett stilrent utseende, att måtten blir mer exakta jämfört med Granitkantsten RV6 Råkilad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Steppingstone Granit Bergama Grå

Steppingstone Granit Bergama Grå
Endast 199 kr

En snygg huggen trampsten iBergama granit. Med denna sten har du möjlighet att skapa en snyggträdgårdsgång utan att behöva göra en större underarbete. Du kan kombinerastenen med en kantsten som till exempel trädgårdskantsten rustik ochsnygga till hela gången med någon av våra fina dekorstenar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bakstens-/Pizzakit

Bakstens-/Pizzakit
Endast 479 kr

Vårt pizzakit/bakstenskit innehåller en baksten med måtten 400x300x20 mm samt en 2-delad spade för att underlätta när man ska få upp eller av brödet/pizzan från stenen. Bakstenen är gjort av granit för god värmeledningsförmåga och har en slipad ovansida och fasade kanter.

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av Norrgöping GS levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Radiesten Bergama Grå RF4

Radiesten Bergama Grå RF4
Endast 829 kr

Tillhörande radiesten till RF4 Rak iden ljusa Bergama graniten. Stenen kommer med en fasad kant upptill och en råkilad yta som lämpar väl för en rad olika miljöer. En perfekt övergång från exempelvis raka inramningar till körbara ytor där fordon skall kunna köra upp. Montera kantstenen i allt från trafikmiljöer till privata trädgårdsmiljöer. Granitkantstenen är tålig och har en väldigt höghållfastighet som är främsta anledningen att den är mer lämplig till trafik ochoffentliga sammanhang. För att lättare kunna justerahöjden på läggningen används med fördel kantstenskilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa
Endast 383 kr

Blocksteg Villa är ett snyggt trappsteg som kommer i en rad olika längder. Granit Bergama är en ljus natursten som ger en vacker trappa och som nästan bara blir vackrare över tiden. Dessa blocksteg håller ett stegdjup på 320mm och en höjd på 140mm. Välj mellan olika längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. Att kombinera en trappa i granit till en stödmur av betong höjer hela intrycket och ger en snygg kontrast och naturlig touch till trädgården. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Dekorsten Tumlad Grå, 20 kg

Dekorsten Tumlad Grå, 20 kg
Endast 59 kr

En tumlad dekorsten har mjukt rundade kanter och ger trädgårdsgången eller uteplatsen en behaglig yta att gå på. Tumlad grå är en ljus sten och därmed ett mycket bra val för dig som vill lätta upp färgerna i din trädgårdsmiljö. Kombinera gärna denna med en kantsten i granit, exempelvis Granitkantsten Sköndal Råkilad eller Granirkantsten RV6 Bergama för att skapa spännande trädgårdsmiljöer.Tänk också på att använda Fiberduk när du ska lägga dekorsten. Måtten som anges är stenarnas ungefärliga storlek i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Granitblocksteg Grå Portugisiskt

Granitblocksteg Grå Portugisiskt
Endast 2 229 kr

Blocksteg i vacker Portugisisk granit för både offentliga och privata villatrappor. Fronten på dessa steg är råkilad och stegytan flammad, övriga sidor är sågade. Standardhöjden är 150mm men finns även ett bottensteg med extra tilltagen höjd (170 mm). Granit är slitstarkt och håller sig vackert i många år framöver.

Bohus Kantsten GV2 Finess

Bohus Kantsten GV2 Finess
Endast 2 420 kr

Bohus Kantsten GV2 Finess är en kantsten i snygg Bohusgranit. Stenens synliga ytor krysshamrade (gradhuggna), undersida och kortsidor är sågade. Precis som övriga kantstenar i Bohusgranit levereras stenarna i fallande längder. Måtten kan avvika med ±10 mm på höjden och ±3 mm på bredden. Minst 100 mm av framsidan ska kunna vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå
Endast 399 kr

Detta sättsteg monteras i trappans front ochkombineras med samma modell i plansteg för en komplett trapplösning. Stenen är1500x150x30mm och har en blästrad front samt är sågad undertill.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Radiesten Bergama Grå RF2

Radiesten Bergama Grå RF2
Endast 899 kr

Robust och hållfast granitkantsten med lång livslängd. Dessa radiestenar ger en mjukt formad kantstenslinje i både privata villaträdgårdar och offentliga miljöer. Stenen är fasad i framkant för att minska däckslitage vid t.ex. monteringar intill rondell, garageuppfart eller liknande. Välj ur ett brett sortiment av rediekantstenar och anpassa för att få till just din kurva.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Underskåp Hoop 96 Vore AB

Underskåp Hoop 96 Vore AB
Endast 10 965 kr

Vit med Svart Granit, 960/1000x550x450mm

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i grå Bohusgranit med flammad front och stegyta. Övriga sidor är sågade. Blockstegen finns i en rad olika längder och skapar vackra trappor.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blocksteg Granit Bergama Grå

Blocksteg Granit Bergama Grå
Endast 599 kr

Den vackra Bergama graniten kommer naturligtvis även med trappblock i sin serie. Blocken kommer i en rad olika längder för att passa in till de olika omgivningar vi har i våra trädgårdar. Granitblocken har råkilad framsida och en blästrad ovansida som ger både ett exlusivt uttryck samt en plan och halksäker stegyta. Flyter enastående bra ihop med både våra Granithäll Bergama Grå och övriga produkter i Bergamasortimentet. Då blocken är tunga så ligger dom stabilt där dom blivit monterade. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Grey Star Polerad

Grey Star Polerad
Endast 229 kr

Att klä in badrumsväggar med polerade plattor blir både snyggt och praktiskt, då vatten och andra flytande medel lätt rinner av dessa. Varför välja kakel och klinker som så många andra, när det finns riktig natursten i samma prisklass. Självklart kan man även använda dessa plattor på golvet i t.ex. köket.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Storgatsten Norrköping GS Säckad

Storgatsten Norrköping GS Säckad
Endast 1 473 kr

Precis som Smågatsten GS är Storgatsten GS en stilren mörkare gatsten med klippta sidor. Denna sten är vanligast att använda som kantsten mot en stenläggning men går lika bra att lägga hela stenytor med.

Granithäll Portugisisk Flammad

Granithäll Portugisisk Flammad
Endast 2 312 kr

Robust granithäll med en tjocklek på 60mm. Granithäll Portugisisk har en flammad yta som ger en behaglig yta att gå på. Välj mellan formaten 700x350 mm och 350x350 mm. Att lägga granit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlös läggning som bara blir vackrare med åren.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 449 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG
Endast 129 kr

Tumlad, 40-60mm

Underskåp Hoop 76 Vore AB

Underskåp Hoop 76 Vore AB
Endast 9 995 kr

Vit Ram med Svart Granit, 760/780x550x450mm

Boston Normalsten

Boston Normalsten
Endast 1 469 kr

Boston Normalsten är en mursten som lätt efterliknar granit. Stenen är tumlad och har en knäckt och en slät sida. Då muren säkras med låsplugg går det att bygga den både rakt och lutande. Kan även byggas som fristående mur på upp till 60 cm höjd.

Bohus Radiesten RV2 Rustik

Bohus Radiesten RV2 Rustik
Endast 1 185 kr

Kantsten till ytor med svängda kanter. Används som namnet antyder ihop med RV2 i granit från Bohuslän. Finns i flera olika radier.

Offerdal Oregelbunden

Offerdal Oregelbunden
Endast 519 kr

Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården. Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din uteplats eller trädgårdsgång. Man kan självklart lägga offerdalskiffer 1-2 i Stenmjöl, men det optimala är en bruksläggning eller att lägga den i fix på en gjuten sula. Tänk på att räkna med 10-15% extra material då det blir en del spill när du lägger en oregelbunden sten. Skiffer i tjocklek 10-20 väger 50 kg/kvm och tjocklek 20-40 väger ca 85 kg/kvm. Tänk på att rama dina ytor med kantsten för en stabil läggning och vacker inramning. Kantsten i granit ger en naturlig prägel och passar perfekt till skifferläggningar.För dig som vill lägga ditt skiffer direkt i stenmjöl rekommenderar vi Skiffer Offerdal Oregelbunden 2-4.

Granitkantsten RV2 Kina

Granitkantsten RV2 Kina
Endast 269 kr

Granitkantsten RV2 är en rejäl kantsten som passar bra för vägbyggen och offentliga anläggningar. Vill du ha en smidigare kantsten till din trädgård eller uppfart kan vi varmt rekommendera Granitkantsten Sköndal eller Granitkantsten RV6 Bergama.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Underskåp Hoop 152 Dubbel Vore AB

Underskåp Hoop 152 Dubbel Vore AB
Endast 16 575 kr

Vit med Svart Granit, 1520/1540x550x450mm

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Blocksteg i granit med flammad ovansida och råkilad front. Granit från Bohuslän är att räkna med att hålla i många genrationer. Blockstegen håller en grå färg med lätt röda inslag som passar det mesta hemma i trädgården såväl som i den offentliga miljön. Välj mellan fyra olika storlekar för att passa ditt ändamål.

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad
Endast 299 kr

Vår stolptopp i granit med en små knottrig yta från den blästrade ytbehandlingen ger ett exklusivt avslut på en mur eller stolpe. Stenen kommer i två olika storlekar beroende på hur man vill att den ska sticka ut på sidorna. Stenen är väldigt enkel att montera fast med antingen bruk i form av fix eller en vanlig stenlim. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Blomlåda Granit 800

Blomlåda Granit 800
Endast 1 179 kr

Vår största blomlåda tillverkad i äkta granit. Unna dina blommor, tomater eller kryddor en riktigt snygg kruka.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak
Endast 659 kr

Granitkantsten RF2 är en mycket vanligkant sten i trafikerade miljöer. Med en fasad långsida har den syftet att skilja markytor med minskat däckslitage. Stenen kan självklart även monteras in i både park och trädgårdsmiljöer. Radiesten för att skapa mjuka svängar och böjar till ytorna hittar ni naturligvis också hos oss. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Trappblock Benders

Trappblock Benders
Endast 1 185 kr

Trappblock från benders är ett bra alternativ till trappbyggnationen. Blocken är tillverkade av betong och ger ett behagligt stegdjup. Måtten som anges är byggmåtten. Blockstegen är i själva verket 180 mm höga och 330 mm djupa med en urjackning på 30x30 mm i framkant för effektivast låsning. Välj ur ett brett sortiment av längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. För en trapp i natursten se våra snygga Blocksteg i granit.

Avtäckning Granit Ljus

Avtäckning Granit Ljus
Endast 309 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar som t ex megawall, megastone och alla granitmurar. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ till megatäck. Denna sten fungerar även utmärkt som en körbar granithäll. Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 1 375 kr

1kvm, Sten, Svart Granit

Granithäll Portugisisk Fallande Längder

Granithäll Portugisisk Fallande Längder
Endast 2 559 kr

Granithäll med varierande längder som ger ytorna lite extra liv och sprider ut fogarna på ytan. Denna granithäll är tillverkad i Portugisisk granit och håller en tjocklek på 60mm. Kombinera gärna din yta med en stabil granitkantsten för ett exklusivt intryck och vacker inramning.

Beklädnadssten Granit Oregelbunden

Beklädnadssten Granit Oregelbunden
Endast 799 kr

En ljus och vacker beklädnadssten i oregelbunden granit. Kan användas för att beklä olika ytor som till exempel L-stöd. Denna variant av beklädnad säljs endast i hela pall á 4,375 m2 per pall.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Pizzasten/Baksten

Pizzasten/Baksten
Endast 339 kr

Stenbolagets baksten är perfekt att använda när du t.ex. vill baka ett gott bröd eller en härlig pizza. Genom att placera en baksten i ugnen hålls temperaturen på en hög och jämn nivå. Brödet blir då både luftigt och man får en knaprig skorpa. Ett annat utmärkt användningsområde är som värmeplatta för att hålla t.ex. en gryta eller köttbit varm för påfyllnad senare. Många lägger även stenen på grillen och använder den för att laga mat på.Stenbolagets pizzasten är tillverkad av granit med mycket goda värmeledningsegenskaper. Stenen har måttet 400x300x20 mm för att passa i de flesta ugnar. Den har en slipad yta så att den ska vara lätt att rengöra.Tänk på att stenen är varm långt efter att man har tagit ut den ur ugnen. Låt bakstenen svalna helt innan du rengör den efter användning. Köp till vår Pizzaspade för enkelt införande och utag ur varm ugn.

Granitstolpe 1700x250x250

Granitstolpe 1700x250x250
Endast 3 499 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1100-1300 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak
Endast 649 kr

GF1 är en granitkantsten främt avsedd för överfarter och kanter där slitage på däck önskas undvikas så mycket som möjligt. G står för gradhuggen som är ett annat ord för krysshamrad, detta ger en mjukare yta för däck när de körs över eller går emot kanten. F står för fasad vilket betyder att långsidans främre ovankant är snett kapad i en vinkel som tar bort den skarpa kanten som annars lätt skadar däcken. Kantstenen gjuts fast i marken med träkilar för bästa resultat. Till denna varitant hittar ni även radiestenar i flera olika modeller. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Stolpelement Granit Råhuggen

Stolpelement Granit Råhuggen
Endast 399 kr

Stolpelement i vacker grå granit tillverkade för att på ett enkelt och smidigt sätt bygga stolpar i flexibla höjder. Elementen är råhuggna på sidorna vilket ger stenen en naturtrogen yta. Elementet passar bra till våra murbeklädnader och mursten i samma sten från vår egna fabrikstillverkning.Dessa stolpelement kommer med ett stort hål i mitten vilket ger möjligheten att amerera stolparna och fylla de med betong. Elementen fungerar utmärkt som avslut på en fristående mur eller som förankringsgrund till en grind.

Blocksteg Betong Dubbelsidig

Blocksteg Betong Dubbelsidig
Endast 249 kr

Trappblock i betong som finns i två olika färger. Blocket är slätt med en liten fasning runt ovansidan och har den ena långsidan klippt/knäckt. Den släta långsidan skapar ett trappbygge med en modern och lite striktare stil, medan den knäckta fronten ger mer av en gammaldags charm och levande känsla. För naturstensalternativ se även Blocksteg Granit Ljus och Blocksteg Granit Möja.

White Star Slipad

White Star Slipad
Endast 219 kr

Natursten är ett extremt slitstarkt material och granit är bland det hårdaste i klassen, Granit är alltså ett både snyggt och praktiskt val. Du kan använda ett stengolv som White Star slipad till i stort sett vilka ytor som helst. Badrum, vardagsrum, hall eller kök, dessa är bara några av möjligheterna du har. Den slipade ytan gör golvet behagligt för alla att gå på. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen
Endast 2 599 kr

Stadiga block i vacker ljus granit med en hammrad yta för att yttra en harmonisk känsla i din trädgård. Blockstensmurar passar in i såväl privata trädgårdsmiljöer som offentliga miljöer. Blocken monteras på väl genomfört underlag för att undgå sättningar. Vid högre murar bör blocken monteras på betongplatta. Justera små höjdskillnader med träkilar för bästa resultat. Granit är ett naturmaterial däe färgskiftninar och ådringar kan förekomma.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blomlåda Granit 350

Blomlåda Granit 350
Endast 749 kr

En blomlåda i helt tillverkad av natursten. Granit är ett extremt hårt material och står sig bra mot både väder och vind. Med sina genomborrade hål i botten så släpper den igenom vatten och dränerar blomlådan på ett ypperligt sätt. Blomlådan passar perfekt till både innergården, balkongen och uteplatsen. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Fågelbad Granit Runt

Fågelbad Granit Runt
Endast 199 kr

Handhugget fågelbad i ljus granit som till och med får koltrasten att vilja ta sig ett dopp en varm sommarkväll. Skäm bort dina kvittrande vänner med en vacker trädgårdsdetalj. Passar perfekt både för uteplatsen och balkongen.Finns även i rektangulärt utförande, se Fågelbad Granit Rektangulärt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Kantsten RF4 Rustik

Bohus Kantsten RF4 Rustik
Endast 1 325 kr

Den här kantstenen i Bohusgranit används ihop med en vanlig RV4:a. Höjden kan variera mot angivna mått med ±10 mm och bredden variera ±6 mm. Undersida och kortsidor är sågade för enklare montering. Övriga ytor är råkilade där framsidan är huggen så att minst 150 mm av stenen ska vara tillräckligt snygg för att vara synlig. Framsidan har en fasning på 60x60 mm för att för att underlätta passage av fordon.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Underskåp Hoop 76 Vore AB

Underskåp Hoop 76 Vore AB
Endast 9 995 kr

Vit med Svart Granit, 760/780x550x450mm

Granitkantsten Sköndal Flammad XL Möja

Granitkantsten Sköndal Flammad XL Möja
Endast 259 kr

Sköndal XL är en större variant av vår vanliga kantsten Sköndal. Den är lika lång som våra RV6:or men i och med att den är både lägre och smalare än en RV6:a är den mer lätthanterlig. Vår produktserie Möja är en mörk granit som hittas i en rad olika produkter. Fritt fram att kunna kombinera för en "röd tråd" genom trädgården. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Granitstolpe Röd Flammad S:T Eriks

Bohus Granitstolpe Röd Flammad S:T Eriks
Endast 4 059 kr

Granitstolpar med flammade ytor som är tillverkade i röd Bohusgranit. Välj ur ett brett sortiment av storlekar. Att använda sig av granit i både offenliga miljöer och privata trädgårdsmiljöer ger ett naturligt intryck och vacker inramning till projektet. Tänk på att en del av stolpen monteras ned i marken och välj därför en stolpe som klarar den synliga höjd du vill få.

Granithäll Orust

Granithäll Orust
Endast 999 kr

Med en melerad sten skapar du enkelt liv åt dina ytor.Granithäll gråmelerad står verkligen upp för sitt namn, och ger det lilla extra för uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en flammad yta och gör den dessutom till ett säkert val som beklädnad av den gjutna entrétrappan.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Sidor: 1 2 3next pagelast page