Granit

Granit billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Granit av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Granit, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak
Endast 319 kr

Stabil kantsten i granit. Denna råhuggna RV4 fungerar utmärkt till både offentliga och trädgårdsmiljöer. Granitkantsten Bergama är en väldigt jämn kantsten som ger en smidig montering. Stenen har en sågad undersida som ger en betydligt snabbare och lättare montering än andra huggna kantstenar. Att montera en kantsten till sin markstensläggning är ett måste då den står som stöd och ram till ytan och gör att den blir stabil och snygg i en massa år framöver. Bergama är en vacker ljus granit som passar både till natursten och betongstensytor. Kombinera RV4 med passande radiesten för mjuka former. För en smidig montering, köp till våra Träkilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Kantsten GV1 Finess

Bohus Kantsten GV1 Finess
Endast 2 635 kr

Granitkantsten GV1 i Bohusgranit är en större, kraftig och elegant kantsten, främst tänkt att användas i offentlig miljö. Kortändar och undersida är sågade, övriga sidor är krysshamrade. Tolerans för höjden är ±10 mm och ±3 mm för bredden. Minst 100 mm av stenens framsida har en yta snygg nog för att vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Svensk Smågatsten Lösvikt

Svensk Smågatsten Lösvikt
Endast 495 kr

Svensk smågatsten från Norrköping. Smågatsten är ett tidlöst material som har använts i våra trädgård och stadsmiljöer under en herrans massa år. Denna produkt levereras i lösvikt och tippas av hemma på din tomt, leverans tillkommer på priset. Minsta möjliga kvantitet att beställa med leverans är 20 kvadratmeter. Frakt tillkommer.Du kan även köpa denna sten på lösvikt i valfri mängd och hämta själv i någon av våra butiker.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 16 269 kr

15kvm, Sten, Svart Granit

Työtaso

Työtaso
Endast 549 kr

Laminat, svart granit, 205x60x2,8cm

Granithäll Grå 400x400

Granithäll Grå 400x400
Endast 549 kr

Granithäll Bergama grå med en tjocklek på30mm. Stenen har en blästrad yta som ger en behaglig yta att gå på och kommer iformatet 400x400. Att läggagranit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlösläggning som bara blir vackrare med åren. För att få ett bättre resultat ramain din läggning med en kantsten som till exempel granitkantsten Bergama grå Gv6.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Svensk Storgatsten Säckad

Svensk Storgatsten Säckad
Endast 1 399 kr

Precis som vår svenska Smågatsten är vår svenska Storgatsten en stilren mörkare gatsten med klippta sidor. Denna sten är vanligast att använda som kantsten mot en stenläggning men går lika bra att lägga hela stenytor med.

Trappbeklädnad Plansteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Plansteg Bergama Grå
Endast 599 kr

Att beklä trappor är väldigt populärt då mansmidigt kan förnya trappans utseende. Trappbeklädnad monteras på självatrappsteget och blir då den stegyta man vill åt. Plansteget är i vår ljusBergama granit och kommer i formatet 1500x350x30 mm. Stenen har en blästradstegyta och blästrade kortsidor samt front. Kombinera dessa med sättsteg isamma serie för en komplett trapplösning.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Radiesten Bergama Grå RV6

Radiesten Bergama Grå RV6
Endast 849 kr

Att skapa mjuka former i trädgården ger en trevlig känsla och kan "lyfta" ett helt projekt. Kombinera radiestenarna med raka modellen Granitkantsten Bergama Grå för en komplett lösning för just ditt trädgårdsprojekt. För en stabil montering så rekommenderar vi att man gjuter fast dom i botten och att minst halva stenen sänks ned under marknivå. Ta hjälp av träkilar för en smidig montering.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Roslagen

Granithäll Roslagen
Endast 879 kr

Granit i rödaktig ton har ofta används i stadskärnor och vid större plattsättningar. Nu har denna granithäll även börjat hitta hem i trädgårdar och på uteplatser. Stenbolagets fördelaktiga pris och utmärkta kvalité gör Granithäll Roslagen till ett säkert val i din trädgård.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad
Endast 299 kr

Stolptopp i granit som passar utmärkt som ett avslut på stolpar byggda av våra stolpelement. Med en blästrade ytbehandlingen har stolptoppen en lätt skrovlig yta som ger ett exklusivt intryck. Stenen är väldigt enkel att montera fast med antingen bruk i form av fix eller en vanlig stenlim. Plattan går att använda som ett sista lager ovanpå en mur eller som avslut på stolpar. Stenen kommer i två olika storlekar beroende på hur mycket man vill att den ska sticka ut på sidorna. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Svensk Storgatsten Lösvikt

Svensk Storgatsten Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av vår svenska storgatsten levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Bohus Blocksteg Modern

Bohus Blocksteg Modern
Endast 2 395 kr

Granitblocksteg i serien Modern som är tillverkat av den svenska Bohusgraniten. Denna variant visar upp sig med en flammad ovansida och råkilad front. Den flammade ovansidan ger en jämn och fin stegyta att gå på samt en bra halksäkerhet. Den råkilade fronten ger en rustik känsla och ett levande intryck. Välj mellan tre olika längder och storlekar för att passa in just ditt trädgårdsprojekt. Granit är ett slitstarkt material som ger en yta som nästan bara blir vackrare med åren och ju mer det slits.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granithäll Portugisisk Flammad

Granithäll Portugisisk Flammad
Endast 2 312 kr

Robust granithäll med en tjocklek på 60mm. Granithäll Portugisisk har en flammad yta som ger en behaglig yta att gå på. Välj mellan formaten 700x350 mm och 350x350 mm. Att lägga granit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlös läggning som bara blir vackrare med åren.

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200
Endast 759 kr

Att klä in en gammal betongmur kan ge ett helt nytt liv åt ytan och skapa en exklusiv känsla. Murbeklädnad i granit som kan monteras på lecablock, betongfundament, L-stöd och liknande. Använd ett naturstensfix vid montering med en snarlik teknik som vid sättning av kakel eller klinkers.Med sin råkilade front ger stenen ett levande intryck till muren. Murbeklädnad är tillverkad i vår grå Bergama granit och kommer i formatet 400x200x30-50 mm. Stenens storlek gör att den passar utmärkt till mindre murar men fungerar också för de större projekten. Samma murbeklädnad finns även i större format som ett altenativ. Passande hörnstenar finns att köpa separat. Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Underskåp Hoop 152 Dubbel Vore AB

Underskåp Hoop 152 Dubbel Vore AB
Endast 16 575 kr

Vit Ram med Svart Granit, 1520/1540x550x450mm

Blomlåda Granit 350

Blomlåda Granit 350
Endast 749 kr

En blomlåda i helt tillverkad av natursten. Granit är ett extremt hårt material och står sig bra mot både väder och vind. Med sina genomborrade hål i botten så släpper den igenom vatten och dränerar blomlådan på ett ypperligt sätt. Blomlådan passar perfekt till både innergården, balkongen och uteplatsen. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Blocksteg i granit med flammad ovansida och råkilad front. Granit från Bohuslän är att räkna med att hålla i många genrationer. Blockstegen håller en grå färg med lätt röda inslag som passar det mesta hemma i trädgården såväl som i den offentliga miljön. Välj mellan fyra olika storlekar för att passa ditt ändamål.

Radiesten Bergama Grå GF2

Radiesten Bergama Grå GF2
Endast 2 249 kr

GF Radiesten för den offentliga miljön och särskilt tung trafik. Stenen är gradhuggen i framkant men i övrigt blästrad på alla synliga sidor. Den blästrade sidan är till för att minska slitade på däck och även ge ett mjukare intryck jämför med råkilad kantsten. Kombinera radiestenarna med GF2 Rak för en komplett lösning på projektet. Välj mellan dem olika radierna för att få den svängen du behöver. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Grå 500x250

Granithäll Grå 500x250
Endast 279 kr

Hällar i snygg Bergama granit som kommer istorlek 500x250x20mm. Stenen har en blästrad yta vilket gör att det blirbekvämt att gå på men samtidig blir inte hal när den blir blöt. Att läggagranithällar i både trädgård och den offentliga ytan ger en levande miljö somnästan bara blir vackrare och vackrare med tiden. Granithäll Bergama grå finnsi flera olika storlekar så att du kan hitta en granithäll som passar just dig.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Blocksteg Granit Bergama Grå

Blocksteg Granit Bergama Grå
Endast 599 kr

Den vackra Bergama graniten kommer naturligtvis även med trappblock i sin serie. Blocken kommer i en rad olika längder för att passa till de olika krav vi har i våra trädgårdar. Granitblocken har råkilad framsida och en blästrad ovansida som ger både ett exlusivt uttryck samt en plan och halksäker stegyta. Trappan flyter enastående bra ihop med både våra Granithäll Bergama Grå och övriga produkter i sortimentet från Bergama. Dessa solida granit blocksteg ligger stabilt efter montering tack vare dess tyngd. En granit trappa har en mycket lång livslängd och förblir vacker genom väder och vind. Helt enkelt ett hållbart val.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Dekorsten Krossad Basalt, 20kg

Dekorsten Krossad Basalt, 20kg
Endast 69 kr

Krossad Basalt är en utmärkt dekorsten för att skapa lite mörkare färgnyanser och kontraster i trädgården. Kombineras med fördel ihop med ljusa granit- eller betongprodukter. Dekorsten är en effektiv och mångsidig produkt för att enkelt piffa till trädgårdsmiljöer, allt från dräneringsyta längs husfasaden till att dekorera rabatter. En stark rekommendation är att använda en fiberduk under utlagd dekorsten för bästa resultat.

Blocksteg Granit Roslagen

Blocksteg Granit Roslagen
Endast 1 429 kr

Blocksteg Roslagen är våra snygga trappsteg i en rödaktig granit som påminner starkt om den svenska Bohusgraniten men till ett mycket bättre pris. Precis som våra övriga blocksteg används dessa främst till att bygga snygga trappor med. Men de kan även användas till att bygga kraftiga stödmurar eller liknande.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Trädgårdskantsten Rustik Bergama Grå

Trädgårdskantsten Rustik Bergama Grå
Endast 90 kr

Kantstenen ramar in och stöttar upp dina rabatter, trädgårdsgångar och andra markstenläggningar på ett snyggt och praktiskt sätt. Kantsten är en av de viktigaste delarna vid anläggning av ytor i både trädgårdar och offentliga miljöer för att säkra hållbarhet. Varför inte skapa en tydlig gräns mellan gräsmattan och uppfarten med kantstenen som en vacker avskiljare? Trägårdskantstenen har en anpassade storlek för att vara mer lätthanterlig för hemmafixare och egna projekt i trädgården. Stenen har en råhuggen yta vilket gör att den passar in i många olika miljöer. Kombinera stenen gärna med någon av våra granithällar eller med snygg oregelbunden skiffer för en stilsäker uteplats. Letar du efter ett stadigare och stabilare alternativ rekommenderar vi Granitkantsten RV6 som har samma rustika utseende fast med större dimensioner. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Absolute Black Slipad

Absolute Black Slipad
Endast 329 kr

Absolut Black är vår svartaste granit/diabas för inomhusmiljöer. Med denna mattslipade natursten får du ett exklusivt och slitstarkt stengolv. Du kan självklart kombinera stenen med en ljusare platta för att skapa kontraster.Natursten är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad
Endast 1 549 kr

Vårljusgråa blockstensmur i granit med blästrad behandling ger ett grövre intryckmed småknottrig yta eller korning struktur på stenen. Muren lämpar sig intetill någon speciell miljö utan blir en stilren och vacker mur i vilken somhelst. Blockstensmur är ett massivt granitblock och ett hållbart alternativtill att bygga både stöd och fristående mur. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 315 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 1 375 kr

1kvm, Sten, Svart Granit

Avtäckning Granit Ljus

Avtäckning Granit Ljus
Endast 309 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar som t ex megawall, megastone och alla granitmurar. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ till megatäck. Denna sten fungerar även utmärkt som en körbar granithäll. Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad
Endast 1 399 kr

Denna stolpe i ljus granit ger ett naturligt och elegant utseende till din trädgård eller entré. Då stolparna är solida så går det självklart bra att fästa både staket och grind. Bra att tänka på är att den effektiva höjden utav stolpen varierar beroende på nedgrävning vid monteringen. Du hittar även en råhuggen och mer rustik granitstolpe i flera storlekar i vårt sortiment. Ett annat alternativ är att bygga din granitstolpe med hjälp av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block du använder. Glöm även inte att köpa till Betong och Makadam för stabilitet och återfyllnad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RV6 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV6 Rak
Endast 265 kr

Granitkantsten Bergama RV6 är en ljus granitkantsten som ger en stabil stenläggning vid montering. Stenens raka format och sågade undersida gör den enkel att montera. Att rama sina trädgårdsytor med kantsten av granit höjer hela intrycket och sätter en både naturlig och exklusiv touch. Kombinera med passande radiekantstenar för att få till trädgårdens mjuka former. Stenen passar lika bra att rama både granithällar, skifferhällar och betongmarksten med.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bakstens-/Pizzakit

Bakstens-/Pizzakit
Endast 479 kr

Vårt pizzakit/bakstenskit innehåller en baksten med måtten 400x300x20 mm samt en 2-delad spade för att underlätta när man ska få upp eller av brödet/pizzan från stenen. Bakstenen är gjort av granit för god värmeledningsförmåga och har en slipad ovansida och fasade kanter.

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa
Endast 479 kr

Blocksteg Villa är ett snyggt trappsteg som kommer i en rad olika längder. Granit Bergama är en ljus natursten som ger en vacker trappa och som nästan bara blir vackrare över tiden. Dessa solida granitblock kommer med en rustikt huggen framsida och en blästrad stegyta som ger lätt skrovlig yta för ett bra fotfäste. Villa blockstegen håller ett stegdjup på 320 mm och en höjd på 140 mm. Välj mellan flera olika längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. För en större och ännu stadigare variant rekommenderar vi följande blocksteg. Att kombinera en trappa i granit till en stödmur av betong höjer hela intrycket och ger en snygg kontrast och naturlig touch till trädgården. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen
Endast 1 899 kr

Råkilad granitstolpe som går att använda till allt ifrån mindre entréer till storslagna inramningar i trädgården. Stolpen har två råkilade kortändar och snyggt råhuggnalångsidor. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgårdsmiljö eller uppfart. Både staket och grindar går att fästa i den solida graniten efter borrning. Tänk på att stolpen skall grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd beror helt på vilken stolpe du väljer samt hur den monteras. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken eller på vårt huvudlager. Granitstolpe Bergama Grå finns även som en Blästrad modell med släta ytor för ett mordernare intryck. En granitstolpe kan även byggas av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blocksteg Granit Möja

Blocksteg Granit Möja
Endast 1 549 kr

Blocksteg Granit Möja är ett snyggt granitsteg som är 33 cm djupt och 14 cm högt. Steget finns i tre olika längder och passar till det mesta, både i offentliga och privata miljöer. Se även bl.a. Trappbeklädnad Möja och Granithäll Möja.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Golvprov Glamour Granit

Golvprov Glamour Granit
Endast 30 kr

Granit, 5x8 cm

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Ränndalsplatta Granit Start

Ränndalsplatta Granit Start
Endast 239 kr

Ränndalsplatta Granit Start används som startsten i vattenavledningssystemet. Se även Ränndalsplatta Granit Rak och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blomlåda Granit 600

Blomlåda Granit 600
Endast 1 199 kr

En extremt slitstark blomlåda helt tillverkad i granit. Med sina råkilade sidor får den ett naturligt och levande utseende och passar såväl till trädgården, altanen samt balkongen. Blomlådan finns även i ytterligare två olika storlekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitstrip Grafit Normalsten

Granitstrip Grafit Normalsten
Endast 429 kr

Granitstrip Grafit Normalsten är en beklädnadsgranit i smidigt stripformat. Stripen är i mörk granit och passar bra som till exempel fondvägg inomhus eller till att beklä en mur utomhus. Se även våra andra beklädnadsstrips för fler val gällande färg och material.

Smågatsten Bergama Grå Tumlad

Smågatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 585 kr

Sätt en antik men samtidigt modern anda på din tomt med tumlad smågatsten. Tumlingen ger en mjuk och behaglig känsla som påminnner om mycket omtyckt begagnad gatsten. Passar mycket bra på t.ex uppfarter, trädgårdsgångar, uteplatster eller varför inte som en snygg bård till markstensytan? Kombineras gärna med en snygg granitkantsten för ett stabilt och hållbart resultat. Smågatsten Bergama Tumlad har en ljus nyans som passar i både privata och offentliga miljöer. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen
Endast 2 079 kr

Stadiga block i vacker ljus granit med en hammrad yta för att yttra en harmonisk känsla i din trädgård. Blockstensmurar passar in i såväl privata trädgårdsmiljöer som offentliga miljöer. Blocken monteras på väl genomfört underlag för att undgå sättningar. Vid högre murar bör blocken monteras på betongplatta. Justera små höjdskillnader med träkilar för bästa resultat. Granit är ett naturmaterial däe färgskiftninar och ådringar kan förekomma.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 600x300

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 600x300
Endast 799 kr

En snygg ljus granitbeklädnad med råhuggen yta för ett rustikt och naturligt utseende. Klä in en redan befintlig betongmur eller hussockel med murbeklädnaden för att ge den ett nytt liv. Beklädnadsstenen har många användningsområden, du kan t.ex. bygga upp en fristående mur av Lecablock som du sedan klär in med beklädnaden. Monteras smidigt med naturstensfix på ett sätt likt sättning av kakel eller klinkers. För ytterhörn använder man smidigt våra färdiga 90º vinklade beklädnadsstenar. En mur avslutas snyggt med en rad avtäckning i granit som pricken över i'et. Vi har även Granithällar och Blocksteg i samma granit som du enkelt kan kombinera för att få en genomgående röd tråd i trädgården. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar ger en levande känsla.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Grafit 600x300

Granithäll Grafit 600x300
Endast 679 kr

Vacker mörk platta i granit med blästrad yta. Stenen passar perfekt att lägga i både krossbädd som på betongplatta. Vid läggning i bergskross och stenmjöl så används de tjockare varianterna 80 och 100 mm för uppfart och de tunnare 30 eller 50 mm för trädgårdsgångar, uteplatser och ytor där biltrafik ej belastar ytorna. För bästa resultat, både underhålls- och stabilitetsmässigt bör kantsten monteras och flexibel hårdfog användas. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern
Endast 3 579 kr

Enkelsidiga granitblock perfekt för stödmursbyggnation. Ska slänten hemma i trädgården planas ut eller jordmassorna vid sidan trottoaren/vägen stoppas, så är detta bland det trevligaste och mest naturliga som går att välja. En stilig råkilad front som snyggt går ihop med den flammade toppen. Toppen på murblocket är även funktionsmässigt smidig ifall man önskar sitta på muren någon gång.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten
Endast 159 kr

Hörnstenen till vår Rustik beklädnad. Stenen är framtagen för att lättare möjliggöra snygga ytterhörn exempelvis runt husknuten eller vid beklädnad av någon stolpe eller pelare i hemmet. Hörnet består av två bitar som sätts ihop.

Granitblocksteg Bohus Röd S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Röd S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Ett massivt blocksteg i vacker, röd Bohusgranit som passar perfekt till både privat trädgårdsmiljö och offentlig stadsmiljö. Blockstegen kommer med en råhuggen front som ger trapporna liv och en naturlig look. Dessa granitblocksteg har ett stegdjup på 350 mm och en steghöjd på 150 mm. Välj mellan en rad olika steglängder och hitta ett steg som passar just ditt projekt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten Bergama Grå RV4

Radiesten Bergama Grå RV4
Endast 849 kr

Att montera mjuka kurvor till sina stenläggningar kan vara svårt. Men med radiekantstenar så har man kommit långt på väg till ett bra resultat. Granitkantsten RV4 har råhuggen yta och en tjocklek på 10 cm. En kantsten som ger en slitstark och hållbar yta där den står monterad. Kombinera radiekantstenarna tillsammans med RV4 Rak i serien för snygga övergångar mellan raka och svängda ytor. Granit är ett tidlöst material som nästan bara blir vackrare och vackrare med åren. Vid montering används kantstenskilar i trä med fördel.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Stolpelement Granit Blästrad

Stolpelement Granit Blästrad
Endast 499 kr

Dessa stolpelement i vacker grå granit har blästrade sidor vilket ger en mer jämn och modern yta än de råhuggna varianterna. Stolpelement är en väldigt flexibel och användbar produkt för att bygga stolpar och muravslut i önskade höjder. Stolpelement kan även användas som grind och staket stolpar. Elementen limmas enkelt ihop med varandra och kan även med fördel armeras i mitten där ett hål har borrats för att fyllas med betong eller lösmaterial. Hålrummet är utmärkt för eventuell dragning av el och sladdar för trädgårdsbelysning och smarthem-utrustning.Avsluta stolpen med en matchande stolptoppsplatta i granit som finns i två storlekar att välja mellan beroende på önskad mängd överhäng. Läs mer om vår egna fabrikstillverkning här.

Offerdal Oregelbunden

Offerdal Oregelbunden
Endast 649 kr

Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården. Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din uteplats eller trädgårdsgång. Man kan självklart lägga offerdalskiffer 1-2 i Stenmjöl, men det optimala är en bruksläggning eller att lägga den i fix på en gjuten sula. Tänk på att räkna med 10-15% extra material då det blir en del spill när du lägger en oregelbunden sten. Skiffer i tjocklek 10-20 väger 50 kg/kvm och tjocklek 20-40 väger ca 85 kg/kvm. Tänk på att rama dina ytor med kantsten för en stabil läggning och vacker inramning. Kantsten i granit ger en naturlig prägel och passar perfekt till skifferläggningar.För dig som vill lägga ditt skiffer direkt i stenmjöl rekommenderar vi Skiffer Offerdal Oregelbunden 2-4.

Blomlåda Granit 800

Blomlåda Granit 800
Endast 1 179 kr

Vår största blomlåda tillverkad i äkta granit. Unna dina blommor, tomater eller kryddor en riktigt snygg kruka.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak
Endast 649 kr

GF1 är en granitkantsten främt avsedd för överfarter och kanter där slitage på däck önskas undvikas så mycket som möjligt. G står för gradhuggen som är ett annat ord för krysshamrad, detta ger en mjukare yta för däck när de körs över eller går emot kanten. F står för fasad vilket betyder att långsidans främre ovankant är snett kapad i en vinkel som tar bort den skarpa kanten som annars lätt skadar däcken. Kantstenen gjuts fast i marken med träkilar för bästa resultat. Till denna varitant hittar ni även radiestenar i flera olika modeller. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Sidor: 1 2 3next pagelast page