Granit

Granit billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Granit av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Granit, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Stolpelement Granit Råhuggen

Stolpelement Granit Råhuggen
Endast 399 kr

Stolpelement i vacker grå granit tillverkade för att på ett enkelt och smidigt sätt bygga stolpar i flexibla höjder. Elementen är råhuggna på sidorna vilket ger stenen en naturtrogen yta. Elementet passar bra till våra murbeklädnader och mursten i samma sten från vår egna fabrikstillverkning.Dessa stolpelement kommer med ett stort hål i mitten vilket ger möjligheten att amerera stolparna och fylla de med betong. Det går även att använda hålrummet för el och sladdragning av trädgårdsbelysning och smarthem-utrustning. Elementen fungerar utmärkt som avslut på en fristående mur eller som förankringsgrund till en grind.Avsluta stolpen med en matchande stolptopp i granit som finns i två storlekar att välja mellan.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning här.

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad
Endast 3 079 kr

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad är en råhuggen stolpe som ger en naturlig yta. Stolpen tillverkas i en rad olika längder och storlekar. Granit håller en hög hållfasthet och ger med sin slitstarka yta en stolpe som står sig vacker i många år framöver. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blocksteg Granit Bergama Grå

Blocksteg Granit Bergama Grå
Endast 599 kr

Den vackra Bergama graniten kommer naturligtvis även med trappblock i sin serie. Blocken kommer i en rad olika längder för att passa till de olika krav vi har i våra trädgårdar. Granitblocken har råkilad framsida och en blästrad ovansida som ger både ett exlusivt uttryck samt en plan och halksäker stegyta. Trappan flyter enastående bra ihop med både våra Granithäll Bergama Grå och övriga produkter i sortimentet från Bergama. Dessa solida granit blocksteg ligger stabilt efter montering tack vare dess tyngd. En granit trappa har en mycket lång livslängd och förblir vacker genom väder och vind. Helt enkelt ett hållbart val.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 1 375 kr

1kvm, Sten, Svart Granit

Granithäll Orust

Granithäll Orust
Endast 999 kr

Med en melerad sten skapar du enkelt liv åt dina ytor.Granithäll gråmelerad står verkligen upp för sitt namn, och ger det lilla extra för uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en flammad yta och gör den dessutom till ett säkert val som beklädnad av den gjutna entrétrappan.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granithäll Portugisisk Flammad

Granithäll Portugisisk Flammad
Endast 2 312 kr

Robust granithäll med en tjocklek på 60mm. Granithäll Portugisisk har en flammad yta som ger en behaglig yta att gå på. Välj mellan formaten 700x350 mm och 350x350 mm. Att lägga granit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlös läggning som bara blir vackrare med åren.

Svensk Storgatsten Lösvikt

Svensk Storgatsten Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av vår svenska storgatsten levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Underskåp Hoop 152 Dubbel Svenska Badrumsinredningar

Underskåp Hoop 152 Dubbel Svenska Badrumsinredningar
Endast 16 575 kr

Vit med Svart Granit, 1520/1540x550x450mm

Blocksteg Granit Roslagen

Blocksteg Granit Roslagen
Endast 1 429 kr

Blocksteg Roslagen är våra snygga trappsteg i en rödaktig granit som påminner starkt om den svenska Bohusgraniten men till ett mycket bättre pris. Precis som våra övriga blocksteg används dessa främst till att bygga snygga trappor med. Men de kan även användas till att bygga kraftiga stödmurar eller liknande.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Smågatsten Bergama Grå Tumlad

Smågatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 729 kr

Sätt en antik men samtidigt modern anda på din tomt med tumlad smågatsten. Tumlingen ger en mjuk och behaglig känsla som påminnner om mycket omtyckt begagnad gatsten. Passar mycket bra på t.ex uppfarter, trädgårdsgångar, uteplatster eller varför inte som en snygg bård till markstensytan? Kombineras gärna med en snygg granitkantsten för ett stabilt och hållbart resultat. Smågatsten Bergama Tumlad har en ljus nyans som passar i både privata och offentliga miljöer. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Svensk Smågatsten Lösvikt

Svensk Smågatsten Lösvikt
Endast 659 kr

Svensk grafitfärgad smågatsten från Norrköping. Smågatsten är ett tidlöst material som har använts i våra trädgård och stadsmiljöer under en herrans massa år. Denna produkt levereras i lösvikt och tippas av hemma på din tomt, leverans tillkommer på priset. Minsta möjliga kvantitet att beställa med leverans är 20 kvadratmeter. Frakt tillkommer.Du kan även köpa denna sten på lösvikt i valfri mängd och hämta själv i någon av våra butiker.

Bohus Kantsten GF1 Finess

Bohus Kantsten GF1 Finess
Endast 2 702 kr

GF1 är krysshamrad med en fasning på ca 100(±3)x20 mm. Under- och kortsidor är sågade för att underlätta montering. Toleransen på höjd respektive bredd är ±10 mm och ±3 mm. Framsidan är bearbetad så att minst 150 mm ska vara snygg och kunna vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG

DEKORSTEN GRANIT ROSA 18KG
Endast 129 kr

Tumlad, 40-60mm

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad
Endast 1 399 kr

Denna stolpe i ljus granit ger ett naturligt och elegant utseende till din trädgård eller entré. Då stolparna är solida så går det självklart bra att fästa både staket och grind. Bra att tänka på är att den effektiva höjden utav stolpen varierar beroende på nedgrävning vid monteringen. Du hittar även en råhuggen och mer rustik granitstolpe i flera storlekar i vårt sortiment. Ett annat alternativ är att bygga din granitstolpe med hjälp av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block du använder. Glöm även inte att köpa till Betong och Makadam för stabilitet och återfyllnad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Roslagen

Granithäll Roslagen
Endast 879 kr

Granit i rödaktig ton har ofta används i stadskärnor och vid större plattsättningar. Nu har denna granithäll även börjat hitta hem i trädgårdar och på uteplatser. Stenbolagets fördelaktiga pris och utmärkta kvalité gör Granithäll Roslagen till ett säkert val i din trädgård.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Offerdal Oregelbunden

Offerdal Oregelbunden
Endast 649 kr

Skiffer är en klassisk sten för villaträdgården. Att den är oregelbunden betyder att ingen stenplatta är den andra lik, och detta ger ett vackert liv åt din uteplats eller trädgårdsgång. Man kan självklart lägga offerdalskiffer 1-2 i Stenmjöl, men det optimala är en bruksläggning eller att lägga den i fix på en gjuten sula. Tänk på att räkna med 10-15% extra material då det blir en del spill när du lägger en oregelbunden sten. Skiffer i tjocklek 10-20 väger 50 kg/kvm och tjocklek 20-40 väger ca 85 kg/kvm. Tänk på att rama dina ytor med kantsten för en stabil läggning och vacker inramning. Kantsten i granit ger en naturlig prägel och passar perfekt till skifferläggningar.För dig som vill lägga ditt skiffer direkt i stenmjöl rekommenderar vi Skiffer Offerdal Oregelbunden 2-4.

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad

Stolptopp Granit Bergama Grå Blästrad
Endast 299 kr

Stolptopp i granit som passar utmärkt som ett avslut på stolpar byggda av våra stolpelement. Med en blästrade ytbehandlingen har stolptoppen en lätt skrovlig yta som ger ett exklusivt intryck. Stenen är väldigt enkel att montera fast med antingen bruk i form av fix eller en vanlig stenlim. Plattan går att använda som ett sista lager ovanpå en mur eller som avslut på stolpar. Stenen kommer i två olika storlekar beroende på hur mycket man vill att den ska sticka ut på sidorna. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Beklädnadssten Granit Rustik Normalsten

Beklädnadssten Granit Rustik Normalsten
Endast 949 kr

Granit Rustik är en beklädnadssten för utomhusbruk eller innemiljöer. Stenen är mellangrå i sin grundfärg men med ådringar vilket gör den mycket livfull i sitt utseende. En perfekt beklädnad för både mur, husgrund, utomhusdusch, sockel eller vägg. Natursten är ett levande material vars yta sällan är en annan lik.

Steppingstone Granit Bergama Grå

Steppingstone Granit Bergama Grå
Endast 199 kr

En snygg huggen trampsten iBergama granit. Med denna sten har du möjlighet att skapa en snyggträdgårdsgång utan att behöva göra en större underarbete. Du kan kombinerastenen med en kantsten som till exempel trädgårdskantsten rustik ochsnygga till hela gången med någon av våra fina dekorstenar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Grå 500x250

Granithäll Grå 500x250
Endast 399 kr

Hällar i snygg Bergama granit som kommer istorlek 500x250x20mm. Stenen har en blästrad yta vilket gör att det blirbekvämt att gå på men samtidig blir inte hal när den blir blöt. Att läggagranithällar i både trädgård och den offentliga ytan ger en levande miljö somnästan bara blir vackrare och vackrare med tiden. Granithäll Bergama grå finnsi flera olika storlekar så att du kan hitta en granithäll som passar just dig.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak
Endast 659 kr

Granitkantsten RF2 är en mycket vanligkant sten i trafikerade miljöer. Med en fasad långsida har den syftet att skilja markytor med minskat däckslitage. Stenen kan självklart även monteras in i både park och trädgårdsmiljöer. Radiesten för att skapa mjuka svängar och böjar till ytorna hittar ni naturligvis också hos oss. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitkantsten RV2 2a Sortering

Granitkantsten RV2 2a Sortering
Endast 269 kr

Granitkantsten RV2 är en rejäl kantsten som passar bra för vägbyggen och offentliga anläggningar. Vill du ha en smidigare kantsten till din trädgård eller uppfart kan vi varmt rekommendera Granitkantsten Sköndal eller Granitkantsten RV6 Bergama.Stenen är en 2a sortering och en del bearbetning kan behövas vid montering.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Storgatsten Bergama Grå Tumlad

Storgatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 1 349 kr

Storgatsten tar inte bara dess gedigna och slitstarka ursprung av granit till nytta, storleken tillför även möjligheter. Exempel på detta kan vara att använda den till markbeläggningar som klarar lastbilstrafik men kanske även som bäst som en stabil kantsten till uppfartens markyta. StorgatstenBergama Tumlad har en mjuk utformning och passar likväl till både betongstnesytor som ytor av natursten. Kombinera gärna denna med smågatsten i samma typ av granit, Bergama.OBS! Stenen har en tumlad yta på 2 av fyra långsidor vilket kan vara bra att veta vid användning av storgatstenen som kantsten.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant
Endast 5 145 kr

Blockstensmur främst gjord för fristående konstruktioner. Blocken är gjorda i granit från Bohuslän som är mycket hållfast och glimmrar fint i sin gråröda nyans. Denna variant är dubbelsidig vilket innebär att både front och baksida räknas som synliga sidor. De synliga kortsidorna är flammade som ger ett strikt och rakt utryck. Fyra storlekar att välja mellan för att hitta en passande höjd till just ditt projekt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Ränndalsplatta Granit Start

Ränndalsplatta Granit Start
Endast 239 kr

Ränndalsplatta Granit Start används som startsten i vattenavledningssystemet. Se även Ränndalsplatta Granit Rak och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Bergama Grå RV6 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV6 Rak
Endast 379 kr

Granitkantsten Bergama RV6 är en ljus granitkantsten som ger en stabil stenläggning vid montering. Stenens raka format och sågade undersida gör den enkel att montera. Att rama sina trädgårdsytor med kantsten av granit höjer hela intrycket och sätter en både naturlig och exklusiv touch. Kombinera med passande radiekantstenar för att få till trädgårdens mjuka former. Stenen passar lika bra att rama både granithällar, skifferhällar och betongmarksten med.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blomlåda Granit 600

Blomlåda Granit 600
Endast 1 199 kr

En extremt slitstark blomlåda helt tillverkad i granit. Med sina råkilade sidor får den ett naturligt och levande utseende och passar såväl till trädgården, altanen samt balkongen. Blomlådan finns även i ytterligare två olika storlekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten

Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten
Endast 159 kr

Hörnstenen till vår Rustik beklädnad. Stenen är framtagen för att lättare möjliggöra snygga ytterhörn exempelvis runt husknuten eller vid beklädnad av någon stolpe eller pelare i hemmet. Hörnet består av två bitar som sätts ihop.

Avtäckning Mur

Avtäckning Mur
Endast 109 kr

Avtäckning Mur är det perfekta avslutet till vår storsäljare Stödmur Waxholm. Självklart passar den även bra ihop med våra andra stödmurar som exempelvis Stödmur Haga Mini. Vi rekommenderar att stenarna limmas fast på muren med hjälp av PU700. Varför ska man ha en muravtäckning? De flesta stödmurar har en låsfunktion som gör att ovansidan av stenarna har en skåra och/eller ett hålrum i stenen. Man lägger därför en avtäckning för att dölja dessa och på så sätt få en snyggare mur.Ett snyggt alternativ till Avtäckning Mur är Avtäckning Granit Ljus i liknande mått.

Ränndalsplatta Granit Rak

Ränndalsplatta Granit Rak
Endast 299 kr

Ränndalsplattor används som vattenavledande system vid bl.a. stuprännor. Denna variant är i ljus granit. Se även Ränndalsplatta Granit Start och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Kantsten RV6 Rustik

Bohus Kantsten RV6 Rustik
Endast 819 kr

En klassisk kantsten i granit som i måtten passar väl till trädgården eller garageuppfarten. RV6 tillverkas i fallande längder, undersidan och kortsidorna är sågade för enkel montering. Övriga sidor är råkilade där minst 10 cm av framsidan är huggen för att vara tillräckligt snygg för att kunna vara synlig mot t.ex. parkeringsplatsen. Stenarna tillverkas med en tolerans där höjden kan variera ±10 mm och bredden variera ±6 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitblocksteg Bohus Röd S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Röd S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Ett massivt blocksteg i vacker, röd Bohusgranit som passar perfekt till både privat trädgårdsmiljö och offentlig stadsmiljö. Blockstegen kommer med en råhuggen front som ger trapporna liv och en naturlig look. Dessa granitblocksteg har ett stegdjup på 350 mm och en steghöjd på 150 mm. Välj mellan en rad olika steglängder och hitta ett steg som passar just ditt projekt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

EcoStone Outdoor Dragon Black

EcoStone Outdoor Dragon Black
Endast 719 kr

EcoStone Dragon Black är ett prisvärt och snyggt alternativ till vår granitsten Dragon Black. En granit är redan relativt tålig mot repor och fläckar men vår EcoStone tar detta steget längre. Då stenen tillverkas delvis av kvarts får du en produkt som är det närmaste underhållsfri och tål alla typer av normalt slitage. Då EcoStone är en maskinellt tillverkad produkt är avvikelserna i måtten dessutom minimala vilket gör den enklare att lägga en naturstenen.

Avtäckning Granit Bergama Grå

Avtäckning Granit Bergama Grå
Endast 299 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar, både betongmur som naturstensmur. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och ger ett snyggt avslut. Monteras enkelt med stenlim för att förankras säkert högst uppe på muren. Granit Bergama Grå är en ljus, vacker natursten som ger ytorna liv och en snygg iramning till hela muren. Stenen kommer i två format 500x260x70 mm och 700x350x70 mm. Båda varianterna har råkilade långsidor och en slät toppyta. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Kantsten GV1 Finess

Bohus Kantsten GV1 Finess
Endast 2 635 kr

Granitkantsten GV1 i Bohusgranit är en större, kraftig och elegant kantsten, främst tänkt att användas i offentlig miljö. Kortändar och undersida är sågade, övriga sidor är krysshamrade. Tolerans för höjden är ±10 mm och ±3 mm för bredden. Minst 100 mm av stenens framsida har en yta snygg nog för att vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Grafit

Avtäckning Granit Grafit
Endast 249 kr

Avtäckning Granit Grafit är en avtäckning som passar till både betongmurar och murar i natursten. Det är samma sorts granit som vår beklädnadsgranit Grafit vilket gör att denna sten är ett utmärkt val som toppsten. Plattan har råhuggna långsidor och flammade kortsidor och topp. Undersidan är sågad för att underlätta montering på muren.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant
Endast 3 999 kr

Blockstensmur av granit i gråröd nyans ifrån Bohuslän. Murblocken har flammad topp och front med sågade kortsidor som även kan beställas med flammad ände. I och med att blocken är enkelsidiga så lämpar de sig perfekt som stödmurar då baksidan av muren ej är synlig och då inte heller kräver någon snygg behandling. Blocken säljs per löpmeter då längderna är fallande. Höjder finns att välja mellan 900, 1100 och 1300 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blocksteg Modern

Bohus Blocksteg Modern
Endast 2 395 kr

Granitblocksteg i serien Modern som är tillverkat av den svenska Bohusgraniten. Denna variant visar upp sig med en flammad ovansida och råkilad front. Den flammade ovansidan ger en jämn och fin stegyta att gå på samt en bra halksäkerhet. Den råkilade fronten ger en rustik känsla och ett levande intryck. Välj mellan tre olika längder och storlekar för att passa in just ditt trädgårdsprojekt. Granit är ett slitstarkt material som ger en yta som nästan bara blir vackrare med åren och ju mer det slits.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Stenkross Vit, 15 kg

Stenkross Vit, 15 kg
Endast 135 kr

Granitkross Vit är en vacker dekorsten av krossad granit i storleken 8-12 mm. Dekorsten har många användningsområden, den kan till exempel användas för att dölja dränering vid husgrund, som dekoration i blomkrukan eller läggas bredvid trädgårdsgången. Denna variant kommer på praktisk 15 kg:s säck. Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Blocksteg Granit Möja

Blocksteg Granit Möja
Endast 1 549 kr

Blocksteg Granit Möja är ett snyggt granitsteg som är 33 cm djupt och 14 cm högt. Steget finns i tre olika längder och passar till det mesta, både i offentliga och privata miljöer. Se även bl.a. Trappbeklädnad Möja och Granithäll Möja.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blomlåda Granit 350

Blomlåda Granit 350
Endast 749 kr

En blomlåda i helt tillverkad av natursten. Granit är ett extremt hårt material och står sig bra mot både väder och vind. Med sina genomborrade hål i botten så släpper den igenom vatten och dränerar blomlådan på ett ypperligt sätt. Blomlådan passar perfekt till både innergården, balkongen och uteplatsen. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV4 Rak
Endast 459 kr

Stabil kantsten i granit. Denna råhuggna RV4 fungerar utmärkt till både offentliga och trädgårdsmiljöer. Granitkantsten Bergama är en väldigt jämn kantsten som ger en smidig montering. Stenen har en sågad undersida som ger en betydligt snabbare och lättare montering än andra huggna kantstenar. Att montera en kantsten till sin markstensläggning är ett måste då den står som stöd och ram till ytan och gör att den blir stabil och snygg i en massa år framöver. Bergama är en vacker ljus granit som passar både till natursten och betongstensytor. Kombinera RV4 med passande radiesten för mjuka former. För en smidig montering, köp till våra Träkilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Avtäckning Granit Ljus

Avtäckning Granit Ljus
Endast 309 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar som t ex megawall, megastone och alla granitmurar. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ till megatäck. Denna sten fungerar även utmärkt som en körbar granithäll. Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Modern
Endast 3 579 kr

Enkelsidiga granitblock perfekt för stödmursbyggnation. Ska slänten hemma i trädgården planas ut eller jordmassorna vid sidan trottoaren/vägen stoppas, så är detta bland det trevligaste och mest naturliga som går att välja. En stilig råkilad front som snyggt går ihop med den flammade toppen. Toppen på murblocket är även funktionsmässigt smidig ifall man önskar sitta på muren någon gång.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Underskåp Hoop 152 Dubbel Svenska Badrumsinredningar

Underskåp Hoop 152 Dubbel Svenska Badrumsinredningar
Endast 16 575 kr

Vit Ram med Svart Granit, 1520/1540x550x450mm

Golvprov Glamour Granit

Golvprov Glamour Granit
Endast 30 kr

Granit, 5x8 cm

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå
Endast 399 kr

Detta sättsteg monteras i trappans front ochkombineras med samma modell i plansteg för en komplett trapplösning. Stenen är1500x150x30mm och har en blästrad front samt är sågad undertill.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Dekorsten Gotländsk Kalkstenskross 8-11

Dekorsten Gotländsk Kalkstenskross 8-11
Endast 2 735 kr

En krossad dekorsten med Gotländskt ursprung. Stenen kommer i fraktionen 8-11 och skapar liv åt både stora och små ytor. Kalkstenskrossen kommer på storsäckar innehållande 750 kg. Ett alternativ kan vara att rama in sin yta kalkstenskross med en vacker kantsten i granit för att även ge ramen till utan liv och en naturlig prägel. Tänk på att använda fiberduk när du lägger dina dekorsten.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak

Poolkantsten Granit Bergama Grå Rak
Endast 299 kr

Poolkantsten i vackert ljusgrå färg. Stenen har rundade kanter på den ena långsidan för att ge en bekväm yta längs kanterna när poolen brukas. Den andra långsidan har en sågad sida för enkel montering.Granit är ett slitstarkt material och åldras väldigt vackert. Kombinera gärna denna poolkantsten med våra andra Bergama-produkter så som våra granithällar för att få till en häftig helhet.Läs mer om vår egna tillverkning av granit i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 449 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 16 269 kr

15kvm, Sten, Svart Granit

Sidor: 1 2 3next pagelast page