Granit

Granit billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Granit av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Granit, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Blocksteg i granit med flammad ovansida och råkilad front. Granit från Bohuslän är att räkna med att hålla i många genrationer. Blockstegen håller en grå färg med lätt röda inslag som passar det mesta hemma i trädgården såväl som i den offentliga miljön. Välj mellan fyra olika storlekar för att passa ditt ändamål.

Bohus Kantsten RF2 Rustik

Bohus Kantsten RF2 Rustik
Endast 1 345 kr

Kantsten från Bohuslän som används för att underlätta fordonspassager. Som exempelvis mellan en bilväg och en uppfart. Stenen har samma mått, toleranser och berabetning som Granitkantsten RV2 med undantag för fasningen på 60x60 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 16 269 kr

15kvm, Sten, Svart Granit

Smågatsten Svensk Bodafors Säckad

Smågatsten Svensk Bodafors Säckad
Endast 736 kr

Klassisk Svensk smågatsten i en mörkare nyans. Smågatstenen är klippt för ett naturligt rustik utseende och passar perfekt till den privata villatomten såsom till offentliga miljöer.Smågatstenen har den naturliga fördelen med att den klarar tung trafik t.ex lastbilar och sopbilar vilket gör den ultimat till många olika miljöer. Smågatsten har sedan flera hundra år tillbaka präglat många storstäder runt om i Sverige och är en tidlös natursten som bara blir finare med åren och desto mer den slits. Denna gatsten kommer säckad i praktiska stocksäckar om 4 kvm.Du kan även köpa denna sten i lösvikt och hämta på vårt centrallager. Priset ligger då på 799 kr/m2

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm
Endast 149 kr

8x282x605, 2,047 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc

Boston Normalsten

Boston Normalsten
Endast 1 469 kr

Boston Normalsten är en mursten som lätt efterliknar granit. Stenen är tumlad och har en knäckt och en slät sida. Då muren säkras med låsplugg går det att bygga den både rakt och lutande. Kan även byggas som fristående mur på upp till 60 cm höjd.

Granithäll Stockholm Körbar

Granithäll Stockholm Körbar
Endast 599 kr

Väljer du att lägga natursten i din trädgård kan du känna dig säker på ha en markläggning som håller i årtal. Granithällar som denna blir bara vackrare och vackrare under tidens gång. Det här är stenen för dig som gillar vår vanliga Granithäll Stockholm och vill lägga den på uppfarten. Det går självklart utmärkt att kombinera dessa stenar och lägga den tunnare varianten där man inte ska köra bil, på exempelvis trädgårdsgången. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Underskåp Hoop 96 Vore AB

Underskåp Hoop 96 Vore AB
Endast 10 965 kr

Vit med Svart Granit, 960/1000x550x450mm

Granitkantsten Bergama Grå RF1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF1 Rak
Endast 729 kr

Bergama Granit är en ljus natursten som med sin slitstyrka lämpar sig väl till hårt belastade ytor. Granitkantstn RF1 är lätt fasad för montering vid uppfart och övergång. Kombinera med RV1 för en komplett miljö. Denna kantsten kommer i varierande längder och monteras smidigt med hjälp av träkilar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Ölandssten Oregelbunden Röd

Ölandssten Oregelbunden Röd
Endast 519 kr

Ölandskalksten Oregelbunden Röd är ett klassikt stenval som ger ett både levande och gediget intryck åt din trädgårdsgång eller uteplats. Den grova klovytan gör stenen till ett bra val för ytor där halkrisken är stor. Att använda sig av natursten i trädgården ger både liv och en exklusiv känsla.Tänk på att räkna med 10-15% extra på din yta, då en oregelbunden sten ger en del spill. Montera din yta med en vacker kantsten i exempelvis granit för stabilt resultat och levande intryck. En kantsten står som stöd och hjälper till att hålla stenarna på plats samtidigt som den vackert ligger som en ram eller bård till ytan.

Granitkantsten Sköndal Råkilad Möja

Granitkantsten Sköndal Råkilad Möja
Endast 179 kr

Granitkantsten Sköndal är en mindre, lätthanterlig kantsten. Perfekt för hemmafixaren eller det mindre projektet. Varje sten är ca 15 centimeter hög vilket gör att den lämpar sig bäst till läggningar där kantstenen ska ligga i nivå med stenläggningen och ytan utanför.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i grå Bohusgranit med flammad front och stegyta. Övriga sidor är sågade. Blockstegen finns i en rad olika längder och skapar vackra trappor.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitstolpe 1500x200x200

Granitstolpe 1500x200x200
Endast 1 599 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1000-1200 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken. För stolpar med större dimensioner se även Granitstolpe 2000.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Grafit

Avtäckning Granit Grafit
Endast 249 kr

Avtäckning Granit Grafit är en avtäckning som passar till både betongmurar och murar i natursten. Det är samma sorts granit som vår beklädnadsgranit Grafit vilket gör att denna sten är ett utmärkt val som toppsten. Plattan har råhuggna långsidor och flammade kortsidor och topp. Undersidan är sågad för att underlätta montering på muren.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Kantsten GV2 Finess

Bohus Kantsten GV2 Finess
Endast 2 420 kr

Bohus Kantsten GV2 Finess är en kantsten i snygg Bohusgranit. Stenens synliga ytor krysshamrade (gradhuggna), undersida och kortsidor är sågade. Precis som övriga kantstenar i Bohusgranit levereras stenarna i fallande längder. Måtten kan avvika med ±10 mm på höjden och ±3 mm på bredden. Minst 100 mm av framsidan ska kunna vara synlig ut mot gatan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Bergama Grå

Avtäckning Granit Bergama Grå
Endast 299 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar, både betongmur som naturstensmur. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ! Ett populärt alternativ är att montera denna till en mur med beklädnadsgranit. Granit Bergama Grå är en ljus, vacker natursten som ger ytorna liv och ett en snygg iramning till hela muren. Stenen kommer i formatet 500x260x70mm och med råkilade långsidor och en slät toppyta.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad
Endast 549 kr

Radieformade kantstenar i snygg granit. Stenen är anpassad för att kunna kombinera med RV6 Stockholm. Välj mellan en rad olika radier och anpassa helt efter hur din yta svänger. Kantsten monteras som en ram kring en yta, detta bidrar till en stabil läggning som håller sig på plats. Kontakta oss gärna för rådgivning kring just kantsten och montering av dessa.

Radiesten Bergama Grå RV6

Radiesten Bergama Grå RV6
Endast 849 kr

Att skapa mjuka former i trädgården ger en trevlig känsla och kan "lyfta" ett helt projekt. Kombinera radiestenarna med raka modellen Granitkantsten Bergama Grå för en komplett lösning för just ditt trädgårdsprojekt. För en stabil montering så rekommenderar vi att man gjuter fast dom i botten och att minst halva stenen sänks ned under marknivå. Ta hjälp av träkilar för en smidig montering.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Kantsten RV6 Rustik

Bohus Kantsten RV6 Rustik
Endast 819 kr

En klassisk kantsten i granit som i måtten passar väl till trädgården eller garageuppfarten. RV6 tillverkas i fallande längder, undersidan och kortsidorna är sågade för enkel montering. Övriga sidor är råkilade där minst 10 cm av framsidan är huggen för att vara tillräckligt snygg för att kunna vara synlig mot t.ex. parkeringsplatsen. Stenarna tillverkas med en tolerans där höjden kan variera ±10 mm och bredden variera ±6 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF2 Rak
Endast 659 kr

Granitkantsten RF2 är en mycket vanligkant sten i trafikerade miljöer. Med en fasad långsida har den syftet att skilja markytor med minskat däckslitage. Stenen kan självklart även monteras in i både park och trädgårdsmiljöer. Radiesten för att skapa mjuka svängar och böjar till ytorna hittar ni naturligvis också hos oss. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Smågatsten Norrköping GS Lösvikt

Smågatsten Norrköping GS Lösvikt
Endast 659 kr

Svensk smågatsten från Norrköping. Smågatsten är ett tidlöst material som har använts i våra trädgård och stadsmiljöer under en herrans massa år. Denna produkt levereras i lösvikt och tippas av hemma på din tomt, leverans tillkommer på priset. Minsta möjliga kvantitet att beställa med leverans är 20 kvadratmeter. Frakt tillkommer.Du kan även köpa denna sten på lösvikt i valfri mängd och hämta själv i någon av våra butiker.

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg

Dekorsten Tumlad Bergama Grå, 20kg
Endast 99 kr

Denna tumlade dekorsten tillverkad av vacker Bergama granit är utmärkt att piffa till trädgården med. Tumlingen gör stenen slät och fin som mjukar upp miljön omkring den, och samtidigt gör stenen behaglig att gå på. Bergama granit hittas även i både kantsten, granithällar blocksteg mm. Kombinera gärna olika dekorstenar för att skapa spännande miljöer och kontraster i trädgården. Tänk på att använda en fiberduk undertill när du lägger dekorsten samt kantsten för att rama in din yta.

Granitmur Sköndal

Granitmur Sköndal
Endast 2 699 kr

Mursten i granit som limmas med sättlim eller muras till en elegant granitmur. Granitblocken väger inte mer än 29 kilo vilket gör stenen lätthanterlig. Som avtäckning kan vi rekommendera Avtäckning granit ljusGranit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant
Endast 3 999 kr

Blockstensmur av granit i gråröd nyans ifrån Bohuslän. Murblocken har flammad topp och front med sågade kortsidor som även kan beställas med flammad ände. I och med att blocken är enkelsidiga så lämpar de sig perfekt som stödmurar då baksidan av muren ej är synlig och då inte heller kräver någon snygg behandling. Blocken säljs per löpmeter då längderna är fallande. Höjder finns att välja mellan 900, 1100 och 1300 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Kantsten RF1 Rustik

Bohus Kantsten RF1 Rustik
Endast 1 655 kr

En stor granitkantsten i Bohusgranit som passar ihop med deras RV1:a. Stenen har en 60x60 mm fasning för att underlätta fordonspassager. Övriga mått och toleranser är samma som Bohus RV1.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Golvprov Glamour Granit

Golvprov Glamour Granit
Endast 30 kr

Granit, 5x8 cm

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i röd Bohusgranit. Blocket har en flammad front som ger en något modernare känsla till trappan. Välj ur ett brett sortiment av steglängder där samtliga har ett djup på 350 mm och en höjd på 150 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

DuraTrapp

DuraTrapp
Endast 1 375 kr

1kvm, Sten, Svart Granit

Bohus Kantsten RV6 Låg Rustik

Bohus Kantsten RV6 Låg Rustik
Endast 579 kr

Denna kantsten är en lite lägre kantsten som därför passar bra i t.ex. trädgården. Undersida och kortsidor är sågade. Övriga sidor är råkilade med en framsida där 8 cm från toppen kan vara synlig. Stenarna tillverkas med en tolerans där höjden kan variera ±10 mm och bredden variera ±6 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blomlåda Granit 800

Blomlåda Granit 800
Endast 1 179 kr

Vår största blomlåda tillverkad i äkta granit. Unna dina blommor, tomater eller kryddor en riktigt snygg kruka.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt

Storgatsten Norrköping GS Lösvikt
Endast 1 199 kr

Vår exklusiva storgatsten från Norrköping. Denna variant av Norrgöping GS levereras i lösvikt och tippas av från lastbil på din tomt. Leveranskostnad tillkommer på priset. Minsta kvantitet som går att beställa är 25 kvadratmeter.Det finns även möjlighet att hämta med eget släp eller lastbil på vårt centrallager. Pris: 1099 kr/m2

Granithäll Roslagen

Granithäll Roslagen
Endast 879 kr

Granit i rödaktig ton har ofta används i stadskärnor och vid större plattsättningar. Nu har denna granithäll även börjat hitta hem i trädgårdar och på uteplatser. Stenbolagets fördelaktiga pris och utmärkta kvalité gör Granithäll Roslagen till ett säkert val i din trädgård.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitstolpe 2000x300x300

Granitstolpe 2000x300x300
Endast 4 399 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1300-1500 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten Bergama Grå RV1

Radiesten Bergama Grå RV1
Endast 899 kr

Här hittar du det du behöver av "böjda" stenar av det hållbara naturmaterialet granit. Råkilad ytbehandling sätter gator och torg i elegans med dess naturligt huggna yta. Kantstenen gjuts fast med minst halva stenen under marken och kilas i underkant med träkilar för en näst intill orubbar konstruktion och smidig montering. Välj ur ett brett sortiment av olika radier från 0,5-12,0. Radiekantstenarna kan smidigt monteras samman med RV1 Rak i samma serie eftersom att dom håller samma tjocklek, 15 cm. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Dekorsten Tumlad Vit, 20 kg

Dekorsten Tumlad Vit, 20 kg
Endast 79 kr

En tumlad dekorsten ger ett mjukt intryck till trädgårdsgången eller uteplatsen. Tumlad vit är ett mycket bra val för dig som vill lätta upp färgerna i din trädgårdsmiljö. Med ett brett urval av storlekar, kan du enkelt hitta en sten som passar just ditt ändamål.Med en praktisk förpackning om 20kg kan du enkelt transportera dessa i bakluckan på bilen.Måtten som anges är stenarnas ungefärliga storlek i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvmKombinera gärna med en snygg kantsten i granit. För att minska risken för att få ogräs på din nya dekorstensyta rekommenderar vi denna fiberduk..

Fågelbad Granit Rektangulärt

Fågelbad Granit Rektangulärt
Endast 199 kr

Handhugget fågelbad i äkta ljus granit som till och med får koltrasten att vilja ta sig ett dopp en varm sommarkväll. Skäm bort dina kvittrande vänner med en vacker trädgårdsdetalj.Finns även i runt utförande.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granithäll Portugisisk Fallande Längder

Granithäll Portugisisk Fallande Längder
Endast 2 559 kr

Granithäll med varierande längder som ger ytorna lite extra liv och sprider ut fogarna på ytan. Denna granithäll är tillverkad i Portugisisk granit och håller en tjocklek på 60mm. Kombinera gärna din yta med en stabil granitkantsten för ett exklusivt intryck och vacker inramning.

Blomlåda Granit 350

Blomlåda Granit 350
Endast 749 kr

En blomlåda i helt tillverkad av natursten. Granit är ett extremt hårt material och står sig bra mot både väder och vind. Med sina genomborrade hål i botten så släpper den igenom vatten och dränerar blomlådan på ett ypperligt sätt. Blomlådan passar perfekt till både innergården, balkongen och uteplatsen. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granithäll Bergama Grå Blästrad 300

Granithäll Bergama Grå Blästrad 300
Endast 549 kr

Granithäll Bergama grå kommer med blästradyta och i storlek 300x300x30mm. Stenen är tillverkad i ljus granit med vackerstruktur som bara blir vackrare med tiden. Att natursten ger ett levandeprojekt råder det ju ingen tvekan om. Rama sina ytor med en snygggranitkantsten i samma serie för att hålla den röda tråden och få en enhetligyta.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granithäll Bergama Grå Blästrad 400

Granithäll Bergama Grå Blästrad 400
Endast 549 kr

Granithäll Bergama grå med en tjocklek på30mm. Stenen har en blästrad yta som ger en behaglig yta att gå på och kommer iformatet 400x400. Att läggagranit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlösläggning som bara blir vackrare med åren. För att få ett bättre resultat ramain din läggning med en kantsten som till exempel granitkantsten Bergama grå Gv6.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Smågatsten Bergama Grå Tumlad

Smågatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 729 kr

Sätt en antik men samtidigt modern anda på din tomt med tumlad smågatsten. Tumlingen ger en mjuk och behaglig känsla som påminnner om mycket omtyckt begagnad gatsten. Passar mycket bra på t.ex uppfarter, trädgårdsgångar, uteplatster eller varför inte som en snygg bård till markstensytan? Kombineras gärna med en snygg granitkantsten för ett stabilt och hållbart resultat. Smågatsten Bergama Tumlad har en ljus nyans som passar i både privata och offentliga miljöer. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå RV2

Radiesten Bergama Grå RV2
Endast 899 kr

Välj mellan 10 oilka radiekantstenar! När du skall anlägga en kurva, utfart eller en cirkel så behövs kantstenar som är böjda. Monteras smidigt ihop tillsammans med RV4 rak. Stenen är av granit,ett mycket hållfast och slitstarkt material som helt enkelt bara står stadigt när det monteras. Kom ihåg att det är viktigt att dessa grävs ned en bit under mark och även gjuts fast för en säker och hållbar konstruktion. Använd också kantstenskilar för smidig montering. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Trappblock Benders

Trappblock Benders
Endast 1 185 kr

Trappblock från benders är ett bra alternativ till trappbyggnationen. Blocken är tillverkade av betong och ger ett behagligt stegdjup. Måtten som anges är byggmåtten. Blockstegen är i själva verket 180 mm höga och 330 mm djupa med en urjackning på 30x30 mm i framkant för effektivast låsning. Välj ur ett brett sortiment av längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. För en trapp i natursten se våra snygga Blocksteg i granit.

Radiesten Bergama Grå RF4

Radiesten Bergama Grå RF4
Endast 829 kr

Tillhörande radiesten till RF4 Rak iden ljusa Bergama graniten. Stenen kommer med en fasad kant upptill och en råkilad yta som lämpar väl för en rad olika miljöer. En perfekt övergång från exempelvis raka inramningar till körbara ytor där fordon skall kunna köra upp. Montera kantstenen i allt från trafikmiljöer till privata trädgårdsmiljöer. Granitkantstenen är tålig och har en väldigt höghållfastighet som är främsta anledningen att den är mer lämplig till trafik ochoffentliga sammanhang. För att lättare kunna justerahöjden på läggningen används med fördel kantstenskilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400
Endast 949 kr

Murbeklädnad i granit för montering på t.ex lecablock, L-stöd,betongfundament och liknande. Att beklä en gammal betongmur kan ge etthelt ny liv åt ytan och skapa en exklusiv känsla. Med sin råkilade front gerstenen ett levande intryck till muren. Murbeklädnad är tillverkat ivår grå Bergama granit och kommer i formatet 400x200x30-50mm. Stenens storlekgör att den passar bättre till mindre murar men funkar även för de störreockså. Passande hörnstenar finns att köpa separat. Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Granitkantsten Bergama Grå RV1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV1 Rak
Endast 599 kr

Bergama RV1 används när det krävs detlilla extra i stabilitet. Granitkantsten RV1 håller verkligen måttet! Bergamas ljusa ochfina kulör sätter denna granitkantsten i mycket breda anpassnigar i alla möjligamiljöer. Stenen används ofta i den offentliga miljön tack vare sin storlek ochstadga men passar likväl i trädgårdsrummet för den med höga krav på juststabilitet. Stenen finns även med tillhörande radiestenar, om mjuka kurvor och svängar önskas.Köp till någon av våra lyftverktyg som tillexempel kantstenssax som underlättar hantering av stenen och glöm inte träkilarsom gör läggningen mycket smidigare. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Blocksteg Modern

Bohus Blocksteg Modern
Endast 2 395 kr

Granitblocksteg i serien Modern som är tillverkat av den svenska Bohusgraniten. Denna variant visar upp sig med en flammad ovansida och råkilad front. Den flammade ovansidan ger en jämn och fin stegyta att gå på samt en bra halksäkerhet. Den råkilade fronten ger en rustik känsla och ett levande intryck. Välj mellan tre olika längder och storlekar för att passa in just ditt trädgårdsprojekt. Granit är ett slitstarkt material som ger en yta som nästan bara blir vackrare med åren och ju mer det slits.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Entréplan Granit Ljus Runt

Entréplan Granit Ljus Runt
Endast 4 999 kr

Detta runda entréplan i exklusiv granit ger en gedigen och välkomnande stil till din villa eller sommarhus. Granitens grova och flammade ovansida ger din trappa en säker ytbehandling även på isiga dagar. Det översta steget är gjort av ett massivt block och de tre undre trappstegen byggs ihop av flera bitar som sedan läggs ihop. Hålrummet innanför fylls upp med stenkross och därefter placeras nästa set av steg eller det översta steget. Det översta steget har måttet 1500x1000x140 mm och steg 1,2 och 3 är 330 mm djupa. Varje ytterligare set av steg ökar på den totala bredden med ca 60 cm på sidorna och 30 cm framtill.Här hittar du vårt rektangulära Entréplan.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Underskåp Hoop 76 Vore AB

Underskåp Hoop 76 Vore AB
Endast 9 995 kr

Vit Ram med Svart Granit, 760/780x550x450mm

Avtäckning Granit Ljus

Avtäckning Granit Ljus
Endast 309 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar som t ex megawall, megastone och alla granitmurar. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ till megatäck. Denna sten fungerar även utmärkt som en körbar granithäll. Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Dubbelsidig Elegant
Endast 5 145 kr

Blockstensmur främst gjord för fristående konstruktioner. Blocken är gjorda i granit från Bohuslän som är mycket hållfast och glimmrar fint i sin gråröda nyans. Denna variant är dubbelsidig vilket innebär att både front och baksida räknas som synliga sidor. De synliga kortsidorna är flammade som ger ett strikt och rakt utryck. Fyra storlekar att välja mellan för att hitta en passande höjd till just ditt projekt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten Sköndal Råkilad

Granitkantsten Sköndal Råkilad
Endast 89 kr

Kantsten är ett måste när man skall anlägga ytor i trädgården, det blir både snyggt och stabilt. Kantsten Sköndal är tillverkad i granit och passar utmärkt till trädgården. Denna sten är betydligt mer lätthanterlig än Granitkantsten RV6 Bergama och en mycket trevlig kantsten till rabatter eller som avgränsning till gräsmattan. En perfekt kantsten för dig som ska genomföra mindre projekt eller bara vill snygga till trädgården. Den råkilade ytan ger en naturlig prägel och passar perfekt med exempelvis tumlad marksten som Visby Struktur 50 eller någon av våra granithällar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blocksteg Granit Möja

Blocksteg Granit Möja
Endast 1 549 kr

Blocksteg Granit Möja är ett snyggt granitsteg som är 33 cm djupt och 14 cm högt. Steget finns i tre olika längder och passar till det mesta, både i offentliga och privata miljöer. Se även bl.a. Trappbeklädnad Möja och Granithäll Möja.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Sidor: 1 2 3next pagelast page