Granit

Granit billigt för ditt hem och trädgård 2021 ✓ Inred med Granit av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Granit, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Avtäckning Granit Ljus

Avtäckning Granit Ljus
Endast 309 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar som t ex megawall, megastone och alla granitmurar. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och monteras enkelt med sättlim. Ett mycket prisvärt granitalternativ till megatäck. Denna sten fungerar även utmärkt som en körbar granithäll. Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå

Trädgårdskantsten Modern Bergama Grå
Endast 129 kr

Kantsten i granit som passar utmärkt till de flesta trädgårdsarbeten. Den används bland annat till inramning av trädgårdsgångar, rabatter och som kantstöd åt andra markstenläggningar. Stenarnas storlekar gör dem mer hanterlig och perfekt för hemmafixaren. Tack vare dess dimensioner så stenen passar stenen nästan alltid in oavsett skalan på projektet. Kantstenen har en blästrad yta vilket gör att stenen har ett stilrent utseende med en lätt skrovlig yta som passar in med de flesta typ av plattor och marksten i både betong och natursten. Önskar du en stabilare och stadigare variant rekommenderar vi Granitkantsten RV6 Blästrad som även den har en blästrad ytbehandling och passar i samma miljö. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Murbeklädnad Granit Hörn Bergama Grå

Murbeklädnad Granit Hörn Bergama Grå
Endast 599 kr

Ytterhörn till vår Granitbeklädnad Bergama. Tack vare att stenen är producerad med en 90º vinkel blir montering avsevärt enklare på ytterhörn av murar, stolpar eller runt husets sockel. Denna sten används för ytterhörn. Vid innerhörn använd den vanliga beklädnaden som kapas till för att passa in. Totalt är stenen 500 mm lång som är uppdelat på två sidor av hörnet. Detta gör att ena sidan är 400 mm lång och andra 100 mm. Hörnbiten monteras med hjälp av ett naturstensfix precis på samma sätt som den raka stenen. Glöm inte att köpa till verktyg som till exempel tandspackel eller fogslev för en smidigare montering. Ytterhörn till vår Granitbeklädnad Bergama. Stenenär totalt 500mm lång men men är producerad i vinkel, detta gör att ena delen är 400mm ochden andra 100mm. Vinkeln gör det mycket enklare att montera stenen på ytterhörnav murar, stolpar eller runt husets sockel. Ett tips är sedan att avsluta din mur med en snygg Avtäckning för bästa resultat. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad

Blockstensmur Bergama Grå Blästrad
Endast 1 549 kr

Vårljusgråa blockstensmur i granit med blästrad behandling ger ett modernt intryckmed helt släta sidor och en vacker ytbehandling. Muren lämpar sig perfekt till både trädgården och den offentliga ytan, och ger en stabil mur som håller sig lika vacker i många år framöver. Blockstensmur är ett massivt granitblock som finns i en rad olika storlekar, fritt att kunna kombinera genom trädgårdsprojektet. Ett hållbart alternativtill att bygga både stöd och fristående mur. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad

Granitstolpe Bergama Grå Blästrad
Endast 1 399 kr

Denna stolpe i ljus granit ger ett naturligt och elegant utseende till din trädgård eller entré. Då stolparna är solida så går det självklart bra att fästa både staket och grind. Bra att tänka på är att den effektiva höjden utav stolpen varierar beroende på nedgrävning vid monteringen. Du hittar även en råhuggen och mer rustik granitstolpe i flera storlekar i vårt sortiment. Ett annat alternativ är att bygga din granitstolpe med hjälp av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block du använder. Glöm även inte att köpa till Betong och Makadam för stabilitet och återfyllnad. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bakstens-/Pizzakit

Bakstens-/Pizzakit
Endast 479 kr

Vårt pizzakit/bakstenskit innehåller en baksten med måtten 400x300x20 mm samt en 2-delad spade för att underlätta när man ska få upp eller av brödet/pizzan från stenen. Bakstenen är gjort av granit för god värmeledningsförmåga och har en slipad ovansida och fasade kanter.

Fågelbad Granit Runt

Fågelbad Granit Runt
Endast 199 kr

Handhugget fågelbad i ljus granit som till och med får koltrasten att vilja ta sig ett dopp en varm sommarkväll. Skäm bort dina kvittrande vänner med en vacker trädgårdsdetalj. Passar perfekt både för uteplatsen och balkongen.Finns även i rektangulärt utförande, se Fågelbad Granit Rektangulärt.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Sättsteg Bergama Grå
Endast 399 kr

Detta sättsteg monteras i trappans front ochkombineras med samma modell i plansteg för en komplett trapplösning. Stenen är1500x150x30mm och har en blästrad front samt är sågad undertill.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 400x200
Endast 949 kr

Att klä in en gammal betongmur kan ge ett helt nytt liv åt ytan och skapa en exklusiv känsla. Murbeklädnad i granit som kan monteras på lecablock, betongfundament, L-stöd och liknande. Använd ett naturstensfix vid montering med en snarlik teknik som vid sättning av kakel eller klinkers.Med sin råkilade front ger stenen ett levande intryck till muren. Murbeklädnad är tillverkad i vår grå Bergama granit och kommer i formatet 400x200x30-50 mm. Stenens storlek gör att den passar utmärkt till mindre murar men fungerar också för de större projekten. Samma murbeklädnad finns även i större format som ett altenativ. Passande hörnstenar finns att köpa separat. Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Työtaso

Työtaso
Endast 549 kr

Laminat, svart granit, 205x60x2,8cm

Radiesten Bergama Grå GF2

Radiesten Bergama Grå GF2
Endast 2 249 kr

GF Radiesten för den offentliga miljön och särskilt tung trafik. Stenen är gradhuggen i framkant men i övrigt blästrad på alla synliga sidor. Den blästrade sidan är till för att minska slitade på däck och även ge ett mjukare intryck jämför med råkilad kantsten. Kombinera radiestenarna med GF2 Rak för en komplett lösning på projektet. Välj mellan dem olika radierna för att få den svängen du behöver. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Grå 600x300

Granithäll Grå 600x300
Endast 549 kr

Denna snygga granitplatta ger trädgårdsmiljön en rustik känsla med bra friktion och funktion. Ytan är så kallad blästrad och framkommer via en särkild blästersand som blåses med tryckluft på ytan. Den sträva ytan passar perfekt på trädgårdsgångar, uteplatser och vissa av dom tjockare plattorna i serien även till uppfarter. Välj mellan en rad olika storlekar och hitta en platta som passar just dig. Tänk på att montera kantsten som ram till din yta, detta ger stabilitet och håller plattorna på plats. Även fiberduk är ett måste vid montering då den ligger som avskiljare mellan mossorna under själva plattorna. Se monteringsanvisningen nedan.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Pizzasten/Baksten

Pizzasten/Baksten
Endast 339 kr

Stenbolagets baksten är perfekt att använda när du t.ex. vill baka ett gott bröd eller en härlig pizza. Genom att placera en baksten i ugnen hålls temperaturen på en hög och jämn nivå. Brödet blir då både luftigt och man får en knaprig skorpa. Ett annat utmärkt användningsområde är som värmeplatta för att hålla t.ex. en gryta eller köttbit varm för påfyllnad senare. Många lägger även stenen på grillen och använder den för att laga mat på.Stenbolagets pizzasten är tillverkad av granit med mycket goda värmeledningsegenskaper. Stenen har måttet 400x300x20 mm för att passa i de flesta ugnar. Den har en slipad yta så att den ska vara lätt att rengöra.Tänk på att stenen är varm långt efter att man har tagit ut den ur ugnen. Låt bakstenen svalna helt innan du rengör den efter användning. Köp till vår Pizzaspade för enkelt införande och utag ur varm ugn.

Blocksteg Granit Roslagen

Blocksteg Granit Roslagen
Endast 1 429 kr

Blocksteg Roslagen är våra snygga trappsteg i en rödaktig granit som påminner starkt om den svenska Bohusgraniten men till ett mycket bättre pris. Precis som våra övriga blocksteg används dessa främst till att bygga snygga trappor med. Men de kan även användas till att bygga kraftiga stödmurar eller liknande.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Röd Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i röd Bohusgranit. Blocket har en flammad front som ger en något modernare känsla till trappan. Välj ur ett brett sortiment av steglängder där samtliga har ett djup på 350 mm och en höjd på 150 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn

Poolkantsten Granit Bergama Grå Innerhörn
Endast 449 kr

Hörnsten i granit till poolbygget. Kommer i vår egna Bergama-granits ljusgråa färg. De raka poolstenarna hittar du här.Läs mer om vår egna fabrikstillverkning av Bergama granit här.

Svensk Smågatsten Lösvikt

Svensk Smågatsten Lösvikt
Endast 659 kr

Svensk grafitfärgad smågatsten från Norrköping. Smågatsten är ett tidlöst material som har använts i våra trädgård och stadsmiljöer under en herrans massa år. Denna produkt levereras i lösvikt och tippas av hemma på din tomt, leverans tillkommer på priset. Minsta möjliga kvantitet att beställa med leverans är 20 kvadratmeter. Frakt tillkommer.Du kan även köpa denna sten på lösvikt i valfri mängd och hämta själv i någon av våra butiker.

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad

Radiesten till RV6 Stockholm Råkilad
Endast 549 kr

Radieformade kantstenar i snygg granit. Stenen är anpassad för att kunna kombinera med RV6 Stockholm. Välj mellan en rad olika radier och anpassa helt efter hur din yta svänger. Kantsten monteras som en ram kring en yta, detta bidrar till en stabil läggning som håller sig på plats. Kontakta oss gärna för rådgivning kring just kantsten och montering av dessa.

Granitkantsten Bergama Grå RV1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV1 Rak
Endast 599 kr

Bergama RV1 används när det krävs detlilla extra i stabilitet. Granitkantsten RV1 håller verkligen måttet! Bergamas ljusa ochfina kulör sätter denna granitkantsten i mycket breda anpassnigar i alla möjligamiljöer. Stenen används ofta i den offentliga miljön tack vare sin storlek ochstadga men passar likväl i trädgårdsrummet för den med höga krav på juststabilitet. Stenen finns även med tillhörande radiestenar, om mjuka kurvor och svängar önskas.Köp till någon av våra lyftverktyg som tillexempel kantstenssax som underlättar hantering av stenen och glöm inte träkilarsom gör läggningen mycket smidigare. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Orust

Granithäll Orust
Endast 999 kr

Med en melerad sten skapar du enkelt liv åt dina ytor.Granithäll gråmelerad står verkligen upp för sitt namn, och ger det lilla extra för uteplatsen eller trädgårdsgången. Stenen har en flammad yta och gör den dessutom till ett säkert val som beklädnad av den gjutna entrétrappan.Granit är ett levande naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Avtäckning Granit Bergama Grafit

Avtäckning Granit Bergama Grafit
Endast 399 kr

Toppsten i vår mörka granit som passar olikamurar i både betong och natursten. Stenen har en blästrad topp samt kortsidoroch råhuggna långsidor vilket ger ett levande intryck till muren. Undersidan ärsågad så att du kan lätt montera toppstenen på din mur med hjälp av sättlim.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RF4 Rak
Endast 569 kr

RF kantsten är främst ämnad för trafikmiljö där fasningen hjälper mot däckslitage vid överfart. Dessa har däremot blivit allt vanligare i trädgårdsmiljö med en dekorativ avsikt så väl som funktion. Beteckningen RF står för Råkilad Fasad och 4:an följer ihop med släktingen RV4 som med samma tjocklek och höjd smidigt kan kombineras. Granit är ett extremt slitstarkt material som bara blir vackrare och vackrare med åren och ju mer det slits.Stenen säljs i olika längder och monteras enkelt med hjälp av lyftsax och träkilar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen/Blästrad

Blockstensmur Bergama Grå Råhuggen/Blästrad
Endast 2 089 kr

Solida block av granit för både trädgård och offentliga miljöer. Dom flammade och synliga ytorna skapar stilrenhet till omgivningen. Granitblocken finns i tre olika höjder med en gemensam tjocklek på 200 mm och längder om 1000 mm. Högre murar bör monteras på betongplatta. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå RV4

Radiesten Bergama Grå RV4
Endast 849 kr

Att montera mjuka kurvor till sina stenläggningar kan vara svårt. Men med radiekantstenar så har man kommit långt på väg till ett bra resultat. Granitkantsten RV4 har råhuggen yta och en tjocklek på 10 cm. En kantsten som ger en slitstark och hållbar yta där den står monterad. Kombinera radiekantstenarna tillsammans med RV4 Rak i serien för snygga övergångar mellan raka och svängda ytor. Granit är ett tidlöst material som nästan bara blir vackrare och vackrare med åren. Vid montering används kantstenskilar i trä med fördel.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granithäll Portugisisk Flammad

Granithäll Portugisisk Flammad
Endast 2 312 kr

Robust granithäll med en tjocklek på 60mm. Granithäll Portugisisk har en flammad yta som ger en behaglig yta att gå på. Välj mellan formaten 700x350 mm och 350x350 mm. Att lägga granit i trädgården ger ett naturligt och levande inrtyck och ger en tidlös läggning som bara blir vackrare med åren.

Dekorsten Krossad Basalt, 20kg

Dekorsten Krossad Basalt, 20kg
Endast 99 kr

Krossad Basalt är en utmärkt dekorsten för att skapa lite mörkare färgnyanser och kontraster i trädgården. Kombineras med fördel ihop med ljusa granit- eller betongprodukter. Dekorsten är en effektiv och mångsidig produkt för att enkelt piffa till trädgårdsmiljöer, allt från dräneringsyta längs husfasaden till att dekorera rabatter. En stark rekommendation är att använda en fiberduk under utlagd dekorsten för bästa resultat.

Granitkantsten Bergama Grå GV1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GV1 Rak
Endast 549 kr

Bergama granit i GV1 format. Denna kantsten är en gradhuggen (Krysshamrad) vinkelsten (Rätvinkel). Stabilisera markläggningar och skiljer markytor eller trafikslag är dess främsta funktion. Med hela 15 cm i tjocklek och sin stabila tyngd står den emot tryck och påfrästningar av hög belastning och över en väldigt lång tid. Vi rekomenderar att GV1 moteras med träkilar i botten och sedan gjuts fast med minst halva stenen under mark. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Skarp 40 Struktur

Skarp 40 Struktur
Endast 159 kr

Marksten Skarp 40 Struktur är en enkel och snygg marksten från oss på Stenbolaget. Det här är markstenen för dig som vill ha ett snyggt och prisvärt utegolv men som inte ska köra bil på din yta. Den strukturerade ytan ger ett levande intryck samtidigt som den känns säker och greppvänlig att gå på. Tänk på att montera kantsten runt din stenläggning för stabilt och snyggt resultat. Det är kantstenen som håller stensättningen på plats under många år framöver. Välj mellan populära kantsten i betong eller granit.

Granitkantsten Grå RV6 Blästrad Rak

Granitkantsten Grå RV6 Blästrad Rak
Endast 299 kr

GranitkantstenGV6 är en blästrad kantsten med en stilren utseende. Precis som allaandra kantstenar har den som uppgift att rama in och stabilisera stenläggningav uppfart, gång eller uteplats. Stenen passar in i varje typ av projektoavsett om du ska lägga en hel uppfart, bygga en rabatt eller bara göra enavgränsning till gräsmattan. Kombinera gärna denna kantsten med någon av våra granithällar,smågatsten, marksten eller plattor. Stenen ska gjutas fasti betong för att den ska kunna bli mer stabil.Dukan enkelt och smidig montera dina kantstenar med hjälp av träkilar och kantstenssax. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Avtäckning Granit Bergama Grå

Avtäckning Granit Bergama Grå
Endast 299 kr

Granitavtäckning som passar utmärkt till de flesta murar, både betongmur som naturstensmur. Denna granitavtäckning höjer hela intrycket av muren och ger ett snyggt avslut. Monteras enkelt med stenlim för att förankras säkert högst uppe på muren. Granit Bergama Grå är en ljus, vacker natursten som ger ytorna liv och en snygg iramning till hela muren. Stenen kommer i två format 500x260x70 mm och 700x350x70 mm. Båda varianterna har råkilade långsidor och en slät toppyta. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Smågatsten Bergama Grå Tumlad

Smågatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 729 kr

Sätt en antik men samtidigt modern anda på din tomt med tumlad smågatsten. Tumlingen ger en mjuk och behaglig känsla som påminnner om mycket omtyckt begagnad gatsten. Passar mycket bra på t.ex uppfarter, trädgårdsgångar, uteplatster eller varför inte som en snygg bård till markstensytan? Kombineras gärna med en snygg granitkantsten för ett stabilt och hållbart resultat. Smågatsten Bergama Tumlad har en ljus nyans som passar i både privata och offentliga miljöer. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant

Bohus Blockstensmur Enkelsidig Elegant
Endast 3 999 kr

Blockstensmur av granit i gråröd nyans ifrån Bohuslän. Murblocken har flammad topp och front med sågade kortsidor som även kan beställas med flammad ände. I och med att blocken är enkelsidiga så lämpar de sig perfekt som stödmurar då baksidan av muren ej är synlig och då inte heller kräver någon snygg behandling. Blocken säljs per löpmeter då längderna är fallande. Höjder finns att välja mellan 900, 1100 och 1300 mm.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blocksteg Granit Bergama Grå

Blocksteg Granit Bergama Grå
Endast 599 kr

Den vackra Bergama graniten kommer naturligtvis även med trappblock i sin serie. Blocken kommer i en rad olika längder för att passa till de olika krav vi har i våra trädgårdar. Granitblocken har råkilad framsida och en blästrad ovansida som ger både ett exlusivt uttryck samt en plan och halksäker stegyta. Trappan flyter enastående bra ihop med både våra Granithäll Bergama Grå och övriga produkter i sortimentet från Bergama. Dessa solida granit blocksteg ligger stabilt efter montering tack vare dess tyngd. En granit trappa har en mycket lång livslängd och förblir vacker genom väder och vind. Helt enkelt ett hållbart val.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Storgatsten Bergama Grå Tumlad

Storgatsten Bergama Grå Tumlad
Endast 1 349 kr

Storgatsten tar inte bara dess gedigna och slitstarka ursprung av granit till nytta, storleken tillför även möjligheter. Exempel på detta kan vara att använda den till markbeläggningar som klarar lastbilstrafik men kanske även som bäst som en stabil kantsten till uppfartens markyta. StorgatstenBergama Tumlad har en mjuk utformning och passar likväl till både betongstnesytor som ytor av natursten. Kombinera gärna denna med smågatsten i samma typ av granit, Bergama.OBS! Stenen har en tumlad yta på 2 av fyra långsidor vilket kan vara bra att veta vid användning av storgatstenen som kantsten.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder

Glimmerskiffer 300 x Fallande Längder
Endast 1 039 kr

Våra glimmerskifferhällar säljs med en färdig bredd på 300mm och där längderna varierar. Detta gör att du får en något mer levande yta än traditionella kvadratiska plattor. Glimmerskifferhällar kan användas i trädgårdens alla hörn. Så om du ska skapa en uteplats, trädgårdsgång, poolområde eller rent av klä in en trädgårdsmur eller en entrétrapp, då har du valt rätt! Kombinera gärna den här plattan med Orgelbunden Glimmerskiffer eller Steppingstone Glimmerskiffer. Tänk även på att låsa din läggning med kantsten för stabilt resultat. Granitkantsten RV6 Bergama är en naturligt huggen kantsten i ljus granit som lämpar sig bra till läggningar med natursten.

Radiesten Bergama Grå RF4

Radiesten Bergama Grå RF4
Endast 829 kr

Tillhörande radiesten till RF4 Rak iden ljusa Bergama graniten. Stenen kommer med en fasad kant upptill och en råkilad yta som lämpar väl för en rad olika miljöer. En perfekt övergång från exempelvis raka inramningar till körbara ytor där fordon skall kunna köra upp. Montera kantstenen i allt från trafikmiljöer till privata trädgårdsmiljöer. Granitkantstenen är tålig och har en väldigt höghållfastighet som är främsta anledningen att den är mer lämplig till trafik ochoffentliga sammanhang. För att lättare kunna justerahöjden på läggningen används med fördel kantstenskilar. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten Bergama Grå GV1

Radiesten Bergama Grå GV1
Endast 1 359 kr

GV1 kommer såklart även i en rak modell, Granitkantsten Bergama GV1 Rak. Kombinera den raka modellen med dessa radiestenar för mjuka kurvor och bågformade ytor. Välj mellan nedan listade radier och hitta en sten som passar just ditt projekt. Oavsett vilken bågform som önskas till kurvan, så hoppas vi att du hittar den i vårt breda sortiment. Att kombinera raksten med mjuka kurvor i trädgården eller i den offentliga miljön, skapar välkomnande känsla och ett hemtrevligt intryck. GV1 är gradhuggen och har släta ytor.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen
Endast 1 899 kr

Råkilad granitstolpe som går att använda till allt ifrån mindre entréer till storslagna inramningar i trädgården. Stolpen har två råkilade kortändar och snyggt råhuggnalångsidor. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgårdsmiljö eller uppfart. Både staket och grindar går att fästa i den solida graniten efter borrning. Tänk på att stolpen skall grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd beror helt på vilken stolpe du väljer samt hur den monteras. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken eller på vårt huvudlager. Granitstolpe Bergama Grå finns även som en Blästrad modell med släta ytor för ett mordernare intryck. En granitstolpe kan även byggas av lätthanterligare stolpelement där du kan anpassa höjden genom antal block. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Portugisisk Granitstolpe Råkilad S:T Eriks

Portugisisk Granitstolpe Råkilad S:T Eriks
Endast 2 099 kr

Granitstolpe i två olika storlekar som är tillverkade i Portugisisk granit. Stolparna har råkilade sidor och ger ett natuligt hugget intryck. Tänk på att stor del av stolpen hamnar under mark för en stabil montering.

Ränndalsplatta Granit Rak

Ränndalsplatta Granit Rak
Endast 299 kr

Ränndalsplattor används som vattenavledande system vid bl.a. stuprännor. Denna variant är i ljus granit. Se även Ränndalsplatta Granit Start och Ränndalsplatta Granit Hörn för ett komplett vattenavledningssystem.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Granitkantsten RV2 2a Sortering

Granitkantsten RV2 2a Sortering
Endast 269 kr

Granitkantsten RV2 är en rejäl kantsten som passar bra för vägbyggen och offentliga anläggningar. Vill du ha en smidigare kantsten till din trädgård eller uppfart kan vi varmt rekommendera Granitkantsten Sköndal eller Granitkantsten RV6 Bergama.Stenen är en 2a sortering och en del bearbetning kan behövas vid montering.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa

Blocksteg Granit Bergama Grå Villa
Endast 479 kr

Blocksteg Villa är ett snyggt trappsteg som kommer i en rad olika längder. Granit Bergama är en ljus natursten som ger en vacker trappa och som nästan bara blir vackrare över tiden. Dessa solida granitblock kommer med en rustikt huggen framsida och en blästrad stegyta som ger lätt skrovlig yta för ett bra fotfäste. Villa blockstegen håller ett stegdjup på 320 mm och en höjd på 140 mm. Välj mellan flera olika längder och hitta ett trappsteg som passar just ditt projekt. För en större och ännu stadigare variant rekommenderar vi följande blocksteg. Att kombinera en trappa i granit till en stödmur av betong höjer hela intrycket och ger en snygg kontrast och naturlig touch till trädgården. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Steppingstone Granit Bergama Grå

Steppingstone Granit Bergama Grå
Endast 199 kr

En snygg huggen trampsten iBergama granit. Med denna sten har du möjlighet att skapa en snyggträdgårdsgång utan att behöva göra en större underarbete. Du kan kombinerastenen med en kantsten som till exempel trädgårdskantsten rustik ochsnygga till hela gången med någon av våra fina dekorstenar.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm

Laminatgolv Visiogrande White Granite 8mm
Endast 149 kr

8x282x605, 2,047 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc

Granithäll Grå 500x250

Granithäll Grå 500x250
Endast 399 kr

Hällar i snygg Bergama granit som kommer istorlek 500x250x20mm. Stenen har en blästrad yta vilket gör att det blirbekvämt att gå på men samtidig blir inte hal när den blir blöt. Att läggagranithällar i både trädgård och den offentliga ytan ger en levande miljö somnästan bara blir vackrare och vackrare med tiden. Granithäll Bergama grå finnsi flera olika storlekar så att du kan hitta en granithäll som passar just dig.Läs mer om vår egna granit tillverkning iBergama här.

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå Flammad S:T Eriks
Endast 3 059 kr

Blocksteg i grå Bohusgranit med flammad front och stegyta. Övriga sidor är sågade. Blockstegen finns i en rad olika längder och skapar vackra trappor.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Radiesten Bergama Grå RV6

Radiesten Bergama Grå RV6
Endast 849 kr

Att skapa mjuka former i trädgården ger en trevlig känsla och kan "lyfta" ett helt projekt. Kombinera radiestenarna med raka modellen Granitkantsten Bergama Grå för en komplett lösning för just ditt trädgårdsprojekt. För en stabil montering så rekommenderar vi att man gjuter fast dom i botten och att minst halva stenen sänks ned under marknivå. Ta hjälp av träkilar för en smidig montering.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Trappbeklädnad Plansteg Bergama Grå

Trappbeklädnad Plansteg Bergama Grå
Endast 599 kr

Att beklä trappor är väldigt populärt då mansmidigt kan förnya trappans utseende. Trappbeklädnad monteras på självatrappsteget och blir då den stegyta man vill åt. Plansteget är i vår ljusBergama granit och kommer i formatet 1500x350x30 mm. Stenen har en blästradstegyta och blästrade kortsidor samt front. Kombinera dessa med sättsteg isamma serie för en komplett trapplösning.Läs mer om vår egna granit tillverkning här.

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad
Endast 3 079 kr

Granitstolpe Bohus Nolby Grå Råkilad är en råhuggen stolpe som ger en naturlig yta. Stolpen tillverkas i en rad olika längder och storlekar. Granit håller en hög hållfasthet och ger med sin slitstarka yta en stolpe som står sig vacker i många år framöver. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 600x300

Murbeklädnad Granit Bergama Grå 600x300
Endast 999 kr

En snygg ljus granitbeklädnad med råhuggen yta för ett rustikt och naturligt utseende. Klä in en redan befintlig betongmur eller hussockel med murbeklädnaden för att ge den ett nytt liv. Beklädnadsstenen har många användningsområden, du kan t.ex. bygga upp en fristående mur av Lecablock som du sedan klär in med beklädnaden. Monteras smidigt med naturstensfix på ett sätt likt sättning av kakel eller klinkers. För ytterhörn använder man smidigt våra färdiga 90º vinklade beklädnadsstenar. En mur avslutas snyggt med en rad avtäckning i granit som pricken över i'et. Vi har även Granithällar och Blocksteg i samma granit som du enkelt kan kombinera för att få en genomgående röd tråd i trädgården. Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar ger en levande känsla.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Radiesten till RV6

Radiesten till RV6
Endast 249 kr

Med hjälp av radiekantstenar i granit kan du skapa fina böjar som följer din trädgårds former. Stenbolagets granitradiekantstenar finns i en mängd längder och tjocklekar.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.För komplett sortiment av Radiestenar, se "Radiesten till RV6 Stockholm" Innermått/Yttermått (mm): Radie 0,5: 650/780 Radie 1,0: 720/790 Radie 2,0: 960/1000 Radie 3,0: 960/1000 Radie 4,0: 980/1000 Radie 6,0: 980/1000

Ölandssten Oregelbunden Röd

Ölandssten Oregelbunden Röd
Endast 519 kr

Ölandskalksten Oregelbunden Röd är ett klassikt stenval som ger ett både levande och gediget intryck åt din trädgårdsgång eller uteplats. Den grova klovytan gör stenen till ett bra val för ytor där halkrisken är stor. Att använda sig av natursten i trädgården ger både liv och en exklusiv känsla.Tänk på att räkna med 10-15% extra på din yta, då en oregelbunden sten ger en del spill. Montera din yta med en vacker kantsten i exempelvis granit för stabilt resultat och levande intryck. En kantsten står som stöd och hjälper till att hålla stenarna på plats samtidigt som den vackert ligger som en ram eller bård till ytan.

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks

Granitblocksteg Bohus Grå S:T Eriks
Endast 3 839 kr

Blocksteg i granit med flammad ovansida och råkilad front. Granit från Bohuslän är att räkna med att hålla i många genrationer. Blockstegen håller en grå färg med lätt röda inslag som passar det mesta hemma i trädgården såväl som i den offentliga miljön. Välj mellan fyra olika storlekar för att passa ditt ändamål.

Sidor: 1 2 3next pagelast page