Billig marksten

Billig marksten billigt för ditt hem och trädgård 2020 ✓ Inred med Billig marksten av hög kvalitet ✓ Smidigt köp på nätet samt hemleverans ✓ De bästa dekorativa stenarna och plattorna som förhöjer miljön i ditt hem ✓ Här på Marksten.info visar vi Billig marksten, billiga och vackra kvalitetsstenar för gångar, altaner och mängder av andra produkter för din av dig designade trädgård

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Stil Halvsten

Stil Halvsten
Endast 240 kr

Stil halvsten är en rundfasad sten med doppade hörn och ger en mjuk och stilren känsla. Kan läggas som en hel yta eller tillsammans med vanliga Marksten Stil för att slippa kapa stenarna. Passar bra på både uppfarter och uteplatser.

Marksten Rustik 50 Halvsten/Mellansten

Marksten Rustik 50 Halvsten/Mellansten
Endast 306 kr

Förenkla markläggningen av Marksten Rustik från S:T Eriks genom att slippa att kapa till halvstenar. Denna sten används även i kombination med de olika cirkelstenarna för att göra cirkeläggningar.

Troja Antik Cirkelsten Stor

Troja Antik Cirkelsten Stor
Endast 470 kr

Cirkelsten kombineras enkelt med övriga stenar i den tumlade serien och ger mjuka former och mönster till din markläggning. Den tumlade ytan ger stenen en något antik och slitet utseende. Stenen finns i flera olika färger och gjuts med en slät och en skifferpräglad yta. Du kan på ett smidigt sätt kombinera två olika cirkelstenar för att få den radie du behöver.

Radiesten Bergama Grå RV2

Radiesten Bergama Grå RV2
Endast 899 kr

Välj mellan 10 oilka radiekantstenar! När du skall anlägga en kurva, utfart eller en cirkel så behövs kantstenar som är böjda. Monteras smidigt ihop tillsammans med RV4 rak. Stenen är av granit,ett mycket hållfast och slitstarkt material som helt enkelt bara står stadigt när det monteras. Kom ihåg att det är viktigt att dessa grävs ned en bit under mark och även gjuts fast för en säker och hållbar konstruktion. Använd också kantstenskilar för smidig montering. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Troja Antik Makro

Troja Antik Makro
Endast 249 kr

Marksten Makro sticker ut i mängden med sitt stora format och breda urval av färger. Har du en uteplats, garageuppfart eller trädgårdsgång som behöver förnyas så utgör Marksten Makro ett fullgott alternativ. Sedan introduktionen 2007 har Makrons fyrkantiga form blivit allt mer populärt bland såväl hemmafixare som proffs när det är dags att gamla plattor och grusgångar. Med denna tumlade marksten har du även två olika ytor att välja medan, en skifferpräglad och en slät.

PEM-koppling rak 32mm

PEM-koppling rak 32mm
Endast 60 kr

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Superförband Fas 60

Superförband Fas 60
Endast 255 kr

Med hjälp av sitt praktiska format ger superförband en hög hållfasthet till dina ytor.Stenen passar bra för både garageuppfart som den offentliga ytan och ger ett mönster utan dess like. Superförband finns både med och utan fas och gjuts i två olika tjocklekar. Denna variant är 60 mm i tjocklek och har fasade kanter.

Marksten Rustik 200x200x50

Marksten Rustik 200x200x50
Endast 289 kr

En tumlad marksten har en antik och lite "sliten" look. Detta gör att den enkelt passas in i trädgårdsmiljön. Att tumlad marksten är ett populärt val i våra trädgårdar råder det ingen tvekan om. Markstenen är körbar och passar likväl till uppfart som trädgårdsgång och uteplats.

Bohus Granitstolpe Röd Flammad S:T Eriks

Bohus Granitstolpe Röd Flammad S:T Eriks
Endast 4 059 kr

Granitstolpar med flammade ytor som är tillverkade i röd Bohusgranit. Välj ur ett brett sortiment av storlekar. Att använda sig av granit i både offenliga miljöer och privata trädgårdsmiljöer ger ett naturligt intryck och vacker inramning till projektet. Tänk på att en del av stolpen monteras ned i marken och välj därför en stolpe som klarar den synliga höjd du vill få.

Granitstolpe 2000x300x300

Granitstolpe 2000x300x300
Endast 4 399 kr

Denna råkilade granitstolpe går att användas för både mindre entréer och staket. Stolpen har 2 olika utföranden på sina ändar. Välj själv mellan att montera den med spetsig eller platt sida uppåt. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgård eller uppfart. Tänk på att oavsett om du monterar stolpen med den spetsiga sidan alternativt den platta sidan upp så skall stolpen grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd med denna stolpe blir mellan 1300-1500 mm beroende på monteringsmetod. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken.Granit är ett naturmaterial där färgskiftningar och ådringar kan förekomma.

Stenkross Grafit, 15 kg

Stenkross Grafit, 15 kg
Endast 135 kr

Granitkross Grafit är en krossad dekorsten som gör sig bra på många ställen i trädgården. Några användningsområden är rabatten och trädgårdsgången. Använd gärna i kombination med en ljusare mur, kantsten eller marksten. Finns även på 800 kg:s säck.Måttet som anges är ungefärliga mått på stenarna i millimeter.Åtgång: 3 cm tjockt lager: ca 50 kg/kvm 5 cm tjockt lager: ca 90 kg/kvm

Delta 80

Delta 80
Endast 315 kr

Bender Delta är en marksten som är klassad för tungt trafikerade ytor. Stenen använd främst till offentliga ytor, men kan självklart nyttjas även i trädgårdsmiljön. Den praktiska formen gör att stenarna låser varandra och förblir stabila. Markstenen finns i två olika färger och tjocklekar, och gjuts i både hel, halv och randsten för att underlätta läggningen. Denna variant är 80 mm i tjocklek, se även Delta Eco Drain för ett miljövänligare alternativ!

Marktegel S:T Eriks

Marktegel S:T Eriks
Endast 815 kr

Marktegel är en typ av marksten som inte är jättevanlig i Sverige längre. Om man blickar söderut mot Danmark är den dock betydligt vanligare. Ytan har en riven struktur som ger både liv och variation i läggningen. Genom att ställa stenen på högkant kan man använda den på garageuppfarter.

Ocala Helsten

Ocala Helsten
Endast 270 kr

Med Ocala Helsten skapar du miljöer att trivas i, den fungerar lika bra till uteplatsen som till uppfarten. Stenen har ett snyggt hamrat toppskikt som ger ett rustikt utseende och även en mer lättskött markläggning. Helstenen kommer i storleken 210x140x50 mm och finns i fem snygga färger. Med sina skarpa kanter och den antika ytan passar den lika väl i moderna som traditionella miljöer. Ocala är en klassisk serie marksten från Benders med modern tillverkning. Markstenen finns även i ett kvadratiskt format och i blandade storlekar.

Bas Fasad 80

Bas Fasad 80
Endast 319 kr

Kraftig marksten för till exempel offentliga parkeringar. Stenen är 80 mm tjock och finns i flera olika färger och storlekar. Som namnet antyder är kanterna fasade för att ge ett lite mjukare intryck.

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak

Granitkantsten Bergama Grå RV2 Rak
Endast 549 kr

Granitkantsten ger ytan en stabilinramning! RV2 passar perfekt till den offentliga ytan. Attkombinera granitkantsten till en markstensyta, gångbana, trottoarkanteller liknande kan höja hela intrycket och skapa en exklusiv känsla.RV2 är ett kraftigt fomat på kantsten som med sin höjd fortfarande ger mycketuppstick, eftersom att minst halva stenen grävs ned i marken för stabiltresultat. Granitkantsten Bergama RV2 finns även i radiestenar för att fåtill mjuka former i trädgården. Denna kantsten produceras med en sågadundersida vilket leder till en otroligt smidig montering än andra huggnakantstenar. Stenen passar till såväl uteplats, trädgårdsgång som uppfarteller offentlig yta med tyngre belastning. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Visby Slät 70

Visby Slät 70
Endast 279 kr

Visbyserien är en populär serie marksten, murar och kantsten. Denna serie har tumlad yta och ger därför en antik yta och levande miljö. Visby Slät 70 är en kraftig marksten i formatet 210x140x70mm. Detta gör den klassad för lastbil och kan med fördel anläggas på parkeringsytor. Välj mellan färgerna grå och grafit. Tänk på att rama in din markstensläggning med en kantsten för bästa resultat.

Marksten Rustik 50 Struktur Halvsten

Marksten Rustik 50 Struktur Halvsten
Endast 439 kr

Halvsten till Rustik 50 Struktur. Perfekt om man vill slippa kapa stenarna vid halvförbandsläggningar.

Bas Fasad 60

Bas Fasad 60
Endast 279 kr

En tidlös och klassisk marksten i sitt enklaste utförande. Bender Bas är stilren och som med sina fasade kanter ger ett elegant uttryck i privata och offentliga miljöer. Med denna marksten finns inga begränsningar - i sin rika variation kan du kombinera stenarna precis som du behagar. Lägg ett spännande mönster eller bjud in med ljuv färgmix av grått och grafit. Alla produkter i serien klarar belastning av personbil.

Markarmatur Bore Mark lI IP54 mörkgrå

Markarmatur Bore Mark lI IP54 mörkgrå
Endast 720 kr

Mörkgrå, IP54, 140x140x350mm

City Stormix 60

City Stormix 60
Endast 319 kr

City Stormix 60 är en snygg marksten med en speciell ytstruktur, som ger ytorna stort liv och ett unikt intryck. Stenen håller en tjocklek på 60mm och är då även körbar för personbil. Så användningsområdena är många. Som namnet avslöjar som kommer denna marksten i en mix, vilket innebär att mindre och större stenar ligger blandat på pallen, förutom detta så kommer även stenen i mixade färger vilket bidrar till en naturlig känsla i trädgården. I serien finns även City Stormix Mönster som ger en lite annan look.

Bas Skarp 60

Bas Skarp 60
Endast 279 kr

Bas Skarp 60 är en körbar marksten som är 6 cm i tjocklek. Stenen finns i tre olika storlekar och två färger, grå och grafit. Precis som sin storebror, Bas Skarp 80, har markstenen distanser vilket underlättar vid läggning. Distanserna gör det lättare att få till jämna fogar och ger en tydlig markering mellan stenarna.

Platta Modern 50

Platta Modern 50
Endast 205 kr

Platta Modern är som namnet antyder en modern betongplatta som finns i två storlekar, hel- och halvplatta, och två färger, grå och grafit. Plattan kan användas till bland annat uteplats, uppfart eller trädgårdsgång. Platta Modern har skarpa kanter och små distanser för att underlätta vid fogning. Se även de andra produkterna i Modern-sortimentet: Marksten Modern, Mursten Modern och Kantsten Modern.

Bas 80 Sinus

Bas 80 Sinus
Endast 919 kr

Bas är ett populärt markstenssystem som finns i ett brett utbud av färger och storlekar. Bas kan i stort sett användas var som helst i trädgården, uteplatsen, garageuppfarten eller trädgårdsgången men även i den offentliga miljön. Stenen är slitstark och är med sina 60mm klassad för lastbilstrafik. Även tjockare plattor finns i serien för trafik av tyngre fordon. Kombinera gärna olika format av markstenen för en mer levande markyta.

Visby Struktur 50

Visby Struktur 50
Endast 195 kr

Marksten Visby Struktur är en tumlad marksten som passar utmärkt till såväl uteplatsen som uppfarten. Ena sidan av stenen har en snygg strukturerad yta för att ge extra liv i din markstensläggning och den andra är mer klassiskt slät och tumlad. Du kan på så sätt enkelt välja vilken typ av markläggning du vill åstadkomma. Denna sten har, till skillnad mot till exempel markstenarna Labyrint och Troja, även distanser som gör att du automatiskt får rätt fogbredd när du sätter stenen. För bästa möjliga slutresultat rekommenderar vi att Flexibel Hårdfog används när du ska foga din yta. Och glöm inte att montera kantsten runt din markläggning. Denna fungerar som ram och gör ytan stabil i många år framöver. Med kantsten kan du även skapa fina övergångar, vackra inramningar och tydliga kontrastlinjer i din trädgård. Välj en av våra vackra granitkantstenar för ett exklusivt intryck och stabil inramning, eller kanske den snygga Kantsten Visby.

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak

Granitkantsten Bergama Grå GF1 Rak
Endast 649 kr

GF1 är en granitkantsten främt avsedd för överfarter och kanter där slitage på däck önskas undvikas så mycket som möjligt. G står för gradhuggen som är ett annat ord för krysshamrad, detta ger en mjukare yta för däck när de körs över eller går emot kanten. F står för fasad vilket betyder att långsidans främre ovankant är snett kapad i en vinkel som tar bort den skarpa kanten som annars lätt skadar däcken. Kantstenen gjuts fast i marken med träkilar för bästa resultat. Till denna varitant hittar ni även radiestenar i flera olika modeller. Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Markarmatur Bore Mark I IP54 silver

Markarmatur Bore Mark I IP54 silver
Endast 998 kr

Silver, IP54, 140x140x500mm

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen

Granitstolpe Bergama Grå, Råhuggen
Endast 1 899 kr

Råkilad granitstolpe som går att använda till allt ifrån mindre entréer och staket till storslagna inramningar i trädgården. Stolpen har två råkilade kortändar och snyggt råhuggnalångsidor. Stolpar i natursten ger ett naturligt och klassiskt utseende till din trädgårdsmiljö eller uppfart. Tänk på att stolpen skall grävas ner en bit i marken för stabilitet. Effektiv höjd beror helt på vilken stolpe du väljer samt hur den monteras. Vi hjälper självklart till med leverans eller att lasta den på din släpkärra i butiken eller på vårt huvudlager. Granitstolpe Bergama Grå finns även som en Blästrad modell med släta ytor för ett mordernare intryck.Läs mer om vår egna granit tillverkning i Bergama här.

Plattklipp AL33

Plattklipp AL33
Endast 9 295 kr

AL33 är en stark plattklipp som klipper bland annat marksten och betongplattor. Perfekt verktyg för att underlätta i din stenläggning.

Marksten Rustik Kilsten 2

Marksten Rustik Kilsten 2
Endast 11 kr

Kilsten 2 används för att skapa cirklar i Rustik-serien. Kombinera den ihop med Kilsten 1, Mellansten och Mittstenen.

Labyrint Antik 40

Labyrint Antik 40
Endast 215 kr

Labyrint antik 40 är en tumlad marksten för ytor som inte ska trafikeras med bil. Markstenen passar lika bra både till uteplatsen som trädgårdsgången. Stenen gjuts i tre olika färger och den tumlade ytan ger dina nylagda ytor en gammaldags charm och struktur.Om du ska köra på markstenen rekommenderar vi den tjockare Marksten 50.

Kantsten Visby

Kantsten Visby
Endast 14 kr

Vad gör man om inga andra tillverkares tumlade kantstenar duger? Man tar fram en egen variant såklart. Stenbolagets Kantsten Visby är en perfekt kantsten att använda ihop med valfri tumlad marksten. Det unika måttet gör att stenen både kan läggas så att kanten blir tio eller 14 cm bred. För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du gjuter fast kantsten i betong. Kombinera gärna Kantsten Visby med vår tumlade Mursten Visby.

Superförband Skarp 80 Helsten

Superförband Skarp 80 Helsten
Endast 319 kr

Med hjälp av sitt praktiska format ger superförband en hög hållfasthet till dina ytor.Stenen passar bra för både garageuppfart som den offentliga ytan och ger ett mönster utan dess like. Superförband finns både med och utan fas och gjuts i två olika tjocklekar. Denna skarpa helsten är 80 mm i tjocklek och har ofasade kanter.

Bas 80 Kupol

Bas 80 Kupol
Endast 919 kr

Bas är ett populärt markstenssystem som finns i ett brett utbud av färger och storlekar. Bas kan i stort sett användas var som helst i trädgården, uteplatsen, garageuppfarten eller trädgårdsgången men även i den offentliga miljön. Stenen är slitstark och är med sina 60mm klassad för lastbilstrafik. Även tjockare plattor finns i serien för trafik av tyngre fordon. Kombinera gärna olika format av markstenen för en mer levande markyta.

Markant

Markant
Endast 597 kr

Markant är en robust marksten i tydligt L-format. En perfekt sten till den offentliga miljön då stenens form och kraftiga tjocklek på 100mm gör den stabil att köra på. Stenen går att kombinera med markstenar som t.ex Munksten då fogdistansen och fasningen på stenarna är densamma.För smidig maskinläggning av stora industriytor så kommer Markant i färdiga förband stapalade på pallen.

Gräsmunk

Gräsmunk
Endast 509 kr

Gräsmunk har stora distanser på sina sidor som utgör en stor yta för både gräs och grus att få leva fritt i. Denna kraftiga marksten håller en tjocklek på 100mm och är därför perfekt lämpad för dränerande parkeringsytor och liknande. Stenes yta är slät med lätt fasade kanter.

Delta 100 Randsten

Delta 100 Randsten
Endast 14 kr

Bender Delta är en marksten som är klassad för tungt trafikerade ytor. Stenen använd främst till offentliga ytor, men kan självklart nyttjas även i trädgårdsmiljön. Den praktiska formen gör att stenarna låser varandra och förblir stabila. Markstenen finns i två olika färger och tjocklekar, och gjuts i både hel, halv och randsten för att underlätta läggningen. 100 Randsten används i kant av ytan för att få ett rakt avslut. Denna variant är 100 mm i tjocklek och passar till de andra Delta 100-produkterna.

Superförband Fas 80

Superförband Fas 80
Endast 325 kr

Med hjälp av sitt praktiska format ger superförband en hög hållfasthet till dina ytor.Stenen passar bra för både garageuppfart som den offentliga ytan och ger ett mönster utan dess like. Superförband finns både med och utan fas och gjuts i två olika tjocklekar. Denna variant är 80 mm i tjocklek och klarar därmed tung trafik. Har även fasade kanter.

PEM-koppling 90° 32mm

PEM-koppling 90° 32mm
Endast 70 kr

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget
Endast 34 kr

Trädgårdskantsten 500 Stenbolaget är en slät, grå betongkant som passar pefekt för både trädgårdar och offentliga miljöer. Kantstenen monteras ned i marken och ger en stabil inramning och tydlig avränsning mellan ytor. För Stabilast resultat rekommenderar vi att man gjuter fast stenen i botten. Slät kantsten ger ett modernt intryck och kan anpassas både till tumlade och släta ytor, och mot både betongsten och natursten.

Fogsand, 15 kg

Fogsand, 15 kg
Endast 75 kr

Häll ut fogsanden och sopa ned den mellan din marksten. Fogsanden har en fraktion på 0-2 mm.

Stil Helsten

Stil Helsten
Endast 225 kr

Stil är en marksten som man inte tröttnar på. Den mjuka formen ger en behaglig yta att både se och gå på. Marksten stil är slät och med sina doppade hörn ger den ett mjukt men ändå rakt och stilrent intryck till trädgården. Stil är körbar och går därför att använda både till uteplatsen, gången, eller parkeringsytan.

Ocala Multisize

Ocala Multisize
Endast 285 kr

Med sin speciella hamrade yta gör Marksten Ocala din markläggning mer lättskött. Stenen gjuts i tre olika storlekar som ligger blandade på samma pall. Vid läggningen mixar man storlekarna och får då en otroligt livfull yta. Ocala kan användas till både uteplatsen, trädgårdsgången och garageuppfarten.Ta gärna även en titt på vår Drottningholm, en marksten i samma mått som Ocala Multisize. Antal stenar per storlek och pall: - 180 st 140x140x50 mm - 120 st 175x140x50 mm - 120 st 210x140x50 mm Ocala går även att köpa i måttet 210x140x50 mm samt i 210x210x50 mm.

Modern 70

Modern 70
Endast 279 kr

Modern 70 är en lätt fasad marksten som håller för trycket! Stenen kommer i formatet 210x140x70 och lämpar sig för såväl gångbara och körbara ytor, för både personbil och lastbil. När man skall anlägga körbara ytor bör man använda en stabil kantsten som får stå som ram till ytan. Dessa finns i en rad olika modeller. För extra stabilitet av ytan rekkommenderar vi även flexibel hådfog. Modern 70 gjuts i grå och grafit.

Markarmatur Bore Mark III IP54 mörkgrå

Markarmatur Bore Mark III IP54 mörkgrå
Endast 799 kr

Mörkgrå, IP54, 200x200x245mm

PEM-slang 32mm 25m

PEM-slang 32mm 25m
Endast 385 kr

Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark.

Modern 50 Struktur

Modern 50 Struktur
Endast 205 kr

Precis som vanliga Modern är det här en snygg och stilren marksten i måtten 210x140x50 mm. Skillnaden är att ytan är något strukturerad vilket ger en ytterligare dimension till stenen. Det här är ett bra val för dig som vill ha en billig marksten men inte vill ha vår klassiska tumlade variant Visby Struktur 50. Ett tips är att montera en matchande kantsten till för ökad stabilitet till ytan. Se Kantsten Modern.

Fantasi Antik

Fantasi Antik
Endast 349 kr

I marksten Fantasi Antik blandas fyra olika stenstorlekar på samma pall för att skapa spännande beläggningar med stor variation. Väljer du en marksten med mixad färg så får du ytterligare en dimension för ögat. Denna marksten gör sig bra både för uppfart och uteplats. Marksten Fantasi Antik säljs endast i hela obrutna pallar om 10 kvm/pall.

Delta 100 Start/Slutsten

Delta 100 Start/Slutsten
Endast 14 kr

Bender Delta är en marksten som är klassad för tungt trafikerade ytor. Stenen använd främst till offentliga ytor, men kan självklart nyttjas även i trädgårdsmiljön. Den praktiska formen gör att stenarna låser varandra och förblir stabila. Markstenen finns i två olika färger och tjocklekar, och gjuts i både hel, halv och randsten för att underlätta läggningen. Denna sten är tänkt att använda i start/slut av ytan och är 100 mm i tjocklek.

Delta 80 Randsten

Delta 80 Randsten
Endast 12 kr

Bender Delta är en marksten som är klassad för tungt trafikerade ytor. Stenen använd främst till offentliga ytor, men kan självklart nyttjas även i trädgårdsmiljön. Den praktiska formen gör att stenarna låser varandra och förblir stabila. Markstenen finns i två olika färger och tjocklekar, och gjuts i både hel, halv och randsten för att underlätta läggningen.

Sidor: 1 2 3next pagelast page